تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 462 از 4751 اولاول ... 3624124524584594604614624634644654664725125629621462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,611 به 4,620 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 20 اسفند اينترنت Art 1 سفارش دادم و قرار داد رو هم بستم و پولش رو دادم . الان زنگ زده اند و ميگن:
    شركت مخابرات ديگه قبل از عيد از ما مدارك رو نمي گيره و ميره براي بعد از عيد. براي اون موقع هم شما بايد قبض بهمن و اسفند رو براي ما فكس كنيد . ولي اين قبض حدودا پانزدهم فروردين به دست شما مي رسه !
    و وقتي قبض رو فكس كنيم تازه شروع مي كنند به درخواست دادن و انجام بقيه مراحل.

امروز رفتم از مخابرات (كه خوشبخانه سر كوچمونه !) پرسيدم . گفت اگه تا قبل از 15 فروردين شاتل درخواست رو بفرسته ، همون قبض آذر و دي رو قبول مي كنند.

حالا چي كار كنم ؟

ما تاریخ 19 اسفند ثبت نام کردیم واسه art 1 .... دیروز دوشنبه گفتند اگه جواب امروز بیاد فردا میایم واسه نصب....
    خوب من هم 20 اسفند سفارش دادم . پس چرا مال من اينجوري شده !!

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

دلمون خوشه 512 داریم

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ببینم یه سوال دارم ازت:
    قبل از اینکه 512 بگیری شما چه سرویسی داشتی؟
    و اینکه مطمئنی الان واقعا پهنات شده 512؟؟؟؟(من فکر میکنم هنوز 128ه)

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

من قبلش خطم از رانژه در اومده بوده !!! (حدود 3 4 ماهی ADSL نداشتم)
    قبلش هم از یه شرکت دیگه 512 و آخرا هم 1 مگ داشتم
    بعد از 3 4 ماه اومدم و شاتل گرفتم !! تنظیمات مودمم هم 576 برای ریسیو و 288 رو برای سنت نشون میده
    ولی مشکل از خود شاتل هست که به سنبت یوزراش پهنای باند کمی رو به سمنان داده !! من اینجوری فک میکنم
    البته تا اونجایی که من فهمیدم توی ساعات اداری سرعت افتضاحه !! ولی از ساعت 3 و 4 به بعد سرعت خوب میشه تا قبل از ساعت 1 شب !! دوباره ساعت 1 به بعد قات میزنه ! دقیقآ هم فک کنم بخاطر ادارات هست !! چون روزای تعطیل هم توی این ساعات پینگ خوبه و هم سرعت !!
    الان با پشتیبانی آنلاین صحبت کردم !! گفت مشکل شبانه بخاطر اینکه که اوج ترافیک هست !! منم گفتم دوستان از شهرای دیگه شبا میترکونن !! اونم گفت همینه که هست
    گفت چون سریستون share هست اینطور میشه !! بهش گفتم مگه نباید dedicate بدین !؟؟؟ گفت نه ! ما از اول گفتیم و تو قرارداد هم نوشتیم که سرویس share هست
    حالا من میخوام برم یه 128 dedicate بگیرم !! کسی از قیمتاش خبر داره ؟؟؟

اینم تست الان :

اگه نباشه جاش خالی می مونه zaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

امروز صبح خطم وصل شد

هرچی توی این سایت speedtest می رم سایت باز می شه ولی این تصویری که به شما ها نشون می ده به من نمیده ؟ چی کار کنم ؟توی قسمت my summery باید برم دیگه ؟

وقتی 2 یا 3 تا فایل در حال دانلود هستند سرعت لود شدن صفحات خیلی میاد پایین . عادی هست؟

از شانس من وقتی برای نصب مدودم اومدن چراغ lan مودم روشن نمی شد . نصاب روی وایرلس مودم مارا تنظیم کرد و رفت . الان مشکل lan خل شده . می خواستم ببینم برای تنظیمات lan چی کار باید بکنم ؟

نصاب گفت برای پرداخت online فقط از چهار بانکی که در کادر کوچک هست می شه پرداخت کرد . ولی دوستان به من گفتن از تمام بانکهایی که عضو شتاب هست می شه پرداخت کرد . حالا کدوم درسته ؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

امروز صبح خطم وصل شد

هرچی توی این سایت speedtest می رم سایت باز می شه ولی این تصویری که به شما ها نشون می ده به من نمیده ؟ چی کار کنم ؟توی قسمت my summery باید برم دیگه ؟

وقتی 2 یا 3 تا فایل در حال دانلود هستند سرعت لود شدن صفحات خیلی میاد پایین . عادی هست؟

از شانس من وقتی برای نصب مدودم اومدن چراغ lan مودم روشن نمی شد . نصاب روی وایرلس مودم مارا تنظیم کرد و رفت . الان مشکل lan خل شده . می خواستم ببینم برای تنظیمات lan چی کار باید بکنم ؟

نصاب گفت برای پرداخت online فقط از چهار بانکی که در کادر کوچک هست می شه پرداخت کرد . ولی دوستان به من گفتن از تمام بانکهایی که عضو شتاب هست می شه پرداخت کرد . حالا کدوم درسته ؟
    باید یک از سرور ها را انتخاب کنی!
    خوب مشخصه چون داره دانلود میکنه و از پهنای باندت استفاده میکنه!
    کدام تنظیمات؟! مگه شما الان از طریق lan وصل نیستید؟!
    توی قسمت پرداخت انلاین نوشته:
    شما می توانيد با انتخاب يکی از بانک های ليست شده در اين صفحه علاوه بر کارت های بانکی همين بانک ها، با کارت های بانکی عضو شتاب (مانند کشاورزی، صادرات، پاسارگاد، اقتصاد نوين، ...) مبلغ صورت حساب را پرداخت نماييد.

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من امروز با پشتيباني شاتل تماس گرفتم. گفتم سرعتم كمه، 2 تا Ip داد توي dns server وارد كنم.
    حالا سوالم اينه كه اصلا اين ip ها ربطي به سرعت داره يا نه.
    سرعت رو كم ميكنه يا زياد ميكنه؟
    در كل اساتيد اگه كامل توضيح بدن كه كار اين ip هايي كه براي دي ان اس به من دادند چيه؟
    - ميشه اين ip رو تغيير داد طوري كه سرعت تغيير كنه؟ (مثلا يه ip از يه جايي گير بياري)

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ای بابا اینا چقدر سخت گیرن ؟؟؟ آخه این پول دورۀ بعده ... به الان چه ربطی داره ؟؟ این دورۀ من تا 28 اسفنده ... ای بابا ...
    بابا من 5 فروردینه 20 اسفند اس ام اسش اومد
    15 اسفند هم فاکتورش صادر شد .

آرت 1 البته پینگم رو این زیاد نشون میده ... نمی دونم چرا ... 200 باید باشه ..
    کلا اسپید تست حالش همچین میزون نمیزنه
    ا ک س ت ا ز ی میمَسرفه!!!

امروز صبح خطم وصل شد

شما برید تو اسپید تست وایسین تا صفحه لود بشه. یه سرور انتخاب کنید و منتظر دان و آپلودش باشین. بعد خودش این صفحه های مثل ما را میاره و لینکش هم زیرشه
    همونطورکه ( همون ترکه ) اهریمن جان گفتن بدیهیه. البته تو idm میشه سرعت دانلود را محدود کرد.
    تا جایی که من میدونم lan تنظیمات نداره
    گُتره ای میکنی تو کارت شبکه و ok
    از همه بانکا میشه ( شتاب البته )

حالا یه سوال:
    برا من اس ام اس اومد که مهلت پرداختتون 5/1/88 هست. سپاسگزاریم اگر قبل از تعطیلات پرداخت نمایید.
    حالا دلیل خاصی داره؟! من که میخام اینترنتی پرداخت کنم. پس چرا قبل از تعطیلات
    اگه دلیل نداره بذارم همینطور سپاسگزار باشن
    این شاتل 4شنبه سوریمونم خراب کرد

9. این کاربر از farshadtizhoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

من امروز با پشتيباني شاتل تماس گرفتم. گفتم سرعتم كمه، 2 تا Ip داد توي dns server وارد كنم.
    حالا سوالم اينه كه اصلا اين ip ها ربطي به سرعت داره يا نه.
    سرعت رو كم ميكنه يا زياد ميكنه؟
    در كل اساتيد اگه كامل توضيح بدن كه كار اين ip هايي كه براي دي ان اس به من دادند چيه؟
    - ميشه اين ip رو تغيير داد طوري كه سرعت تغيير كنه؟ (مثلا يه ip از يه جايي گير بياري)
    من از پشتیبانی سوال کردم گفت در بعضی اوقات میتونه روی سرعت باز کردن صفحات و سرعت دانلود تاثیر گذار باشه!
    البته غیر از این مورد هم برای دیدن پیغام های اتمام شارژ و .... که صفحه ارسال شده از شاتل هست کاربرد داره!
    البته ای ip dns های :
    85.15.1.10
    85.15.1.12
    برای تهران و کرج هست و برای شهرستانها بهتره تلفیقی از ip شاتل و مخابرات باشه یعنی :
    85.15.1.10
    217.218.155.105
    من قبلا ip dns های تهران و کرج را میگذاشتم ولی الان تلفیقی گذاشتم بنظرم سرعت مرورگر بهتر شده!

11. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ما مودم رو به 2 کامپیوتر وصل کردیم.
    یکیش با usb هست و اون یکی از طریق lan یعنی با کابل شبکه وصل شده. اونی که با lan هست هیچ تنظیمی نیاز نداره، فقط باید کابل شبکه رو به کامپیوتر وصل کرد.
    ببین مرامو : موقع 4شنبه سوری من دارم به مردم کمک میکنم.

13. 2 کاربر از zexin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 45 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 45 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •