دوست عزیز در داخل بازی به مقدار رم اشاره میکنه نه سرعت فریم و......
این گرافیک دارای رم2 گیگ هست چرا بیشتر از 512 نمیشه؟من فکر کردم که گرافیک رو سوییچ نمیکنه؟
دوست عزیز در داخل بازی به مقدار رم اشاره میکنه نه سرعت فریم و......
این گرافیک دارای رم2 گیگ هست چرا بیشتر از 512 نمیشه؟من فکر کردم که گرافیک رو سوییچ نمیکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ورژن f.01 هست اگه همین بود آپدیت نکن اگه نبود آپدیت کن ...
خودش میزنه ...
سریع آپدیت کن خبر بده ...
الان من با این اوضاع بدون مشکل دارم بازی میکنم فقط نمیتونم dx 11 یا حتی بیشتر از 9 بکنم و گرافیک رو بیشتر از 512 بکنم
ببین اون 512 اصلا رم رو نمیگه که ...
اون 512 عدد مربوط به افزایش جزئیات هست نه مقدار رم سیستم و گرافیک ...
مثلا الان شما که گرافیک 2 گیگ داری باید جزئیات هم تا دو گیگ بره .. ؟
تنظیماتش دقیقا مثل gta هست سیستم رو چک می کنه اگه زیاد قوی نباشه نمی تونی تنظیمات رو از یه حدی بیشتر کنی ...
نه مثل اینکه همین اپدیت روش هست احتیاجی به اپدیت نداره
سلام
برای اینکه تو بازی ها بهتر نتیجه بگیری،
پیشنهاد میکنم از بایوس گرافیک رو روو حالت Fixed قرار بدی.
تا هر وقت خواستی بازی کنی سویچ کنی رو AMD
و بعد بازی بزاریش رو اینتل.
من خودم رو اسکایریم تست کردم بهتر شد!
خب max payne 3 تنها بازی ای هستت که دیدم با تنظیمات میزان رم رو بررسی می کنه.مال من هم بیشتر از یک گیگ نمی ذاشت.ولی خب رم گرافیک شما 2 گیگ هست.شاید مشکل از بازی هست که احساس می کنه گرافیک نمی کشه و نمی ذاره بالا ببری.البته منطقا باید تا 2 گیگ بذاره.ولی خب مسلما اگه تنظبمات رو جوری بذاری که 2 گیگ پر بشه فریم زیر 10 میاد!!به نظرم مال خود بازیه.ولی اینکه می گید نمی تونید از directx 9 بالاتر بیارید رو نفهمیدم.تو همه بازیها اینطوره؟چون گرافیک شما dx11 رو هم ساپورت می کنه.ولی اینتل نمی کنه.در ضمن شما تنظیمات کنترل پنل amd تون رو High performance هست دیگه؟!چون اگه رو powersaver باشه از اینتل استفاده می کنهواینو که می دونید!
پیشنهاد من به شما برای mp3 اینه که با توجه به گرافیکتون انتی الایزینگ (multysampling (MSAA رو کلا off کنید و fxaa رو فعال کنید.(نکنید هم مهم نیست خیلی)اگه باز نشد texture quality رو هم نرمال کنید.چون مخصوصل msaa خیلی رم گرافیک رو می گیره و بعد از اون TQ.باید جواب بده.در ضمن اگه رو های پرفورمنس باشه سیستم باید کلیک راست که می کنید بالای switchable graphic گزینه graphic propertis باشه که مربوط به پنل AMD هست
سلام دوست عزیز الان من انتی انالیز رو 16 گزاشتم همه چی رو به راه هست اصلا به هیچ عنوان من مشکلی ندارم بازی بسیار روان اجرا میشه ولی اگر میزان رم رو بیشتر از 512 بکنم ارور میده و dx11نمیشه متاسفانه روی سیستم دیگم موقع بازی صفحه ابی میاد و مجبورم با لپ تاب بازی کنم که اصلا حال نمیده و بعضی از دوستان میگن که مشکل از کرک هست
12.8 مشکلی نداره.
شما برای به روزترین امکانات و کمترین باگ ها، ابتدا بایستی این رو نصب کنید؛ آخرین ورژن درایورهای گرافیکی اینتل که یه ورژن از چیزی که روی سایت hp هست بالاتره و یکی دو تا از باگ های اعصاب خورد کنش برطرف شدن:
ویندوز رو ریستارت کنید
سپس اون فایل 485 مگابایتی روی سایت hp با نام AMD Video Driver and Control Panel رو دانلود و نصب کنید:
ویندوز رو ریستارت کنید
حالا برای استفاده از آخرین تغییرات AMD در catalyst mobility، نسخه 12.8 رو دانلود و نصب کنید (همچنین در صورتی که نیاز دارید میتونید hydravision و xcodecs رو هم نصب کنید):
hydravision, xcodecs :
ویندوز رو ریبوت کنید
مشکل درایور نداره دوست عزیز و نصب شده ...
12.8 کلی مشکل داره من تو 20 فروم خوندم صفحه آبی و مشکلات دیگه ای برای سیستم بوجود آورده ...
شما رو probook نصب کردی چون فکر کنم probook داری ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)