خوب حالا 602 نیاز داره یا نداره؟اگه نه پس چرا روش هست؟
خوب حالا 602 نیاز داره یا نداره؟اگه نه پس چرا روش هست؟
سلام
2 هفته ميشه ADSL ام به طور متوسط هر 30 دقيقه يك بار به مدت 5 دقيقه قطع ميشه و دوباره وصل ميشه.
براي اينكه مطمئن بشم مشكل از درون ساختمان هست يا نه، بايد مودم رو ببرم سر خط چك كنم.
حالا يكي از اساتيد به من بگه چه جوري دل و روده سيم سر خطمون رو در بيارم و به مودم وصلش كنم؟!
ممکنه خط تلفنت نویزش زیاد باشه. اسپیلیتر روی مودمم احتاج می شه. معمولا سیم تلفن پیش کنتور برقه ولی مواظب باش بعدا نگن من راهنماییت کردما![]()
بله دوست عزیز احتاجه.اگه بزنی بهتره.البته اول به فکر تلفنت باش.
آقا چک کن ببین دو شاخت ضد برق نباشه
مال من که مشکلش این بود
![]()
کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه می شه روش های جلوگیری از اینکه هیچکس نتونه به وایرلس من وصل بشه رو هم بگید؟؟!!!!!
[QUOTE=arash66_2m;4292711]دقیقا همین کار رو کردم ولی من تو کامپیوترم می تونم وصل بشم ولی رفیقم نمیتونه به adsl وصل بشه چراغ هم روشنه چراغ adsl ...
اینطوری که من دیدم اگه مودم رو نصب کنیم تمومه ؟ پس چرا این وصل نمیشه مشکل از کجاس ؟
هر دومون صبانتی هستیم ... + اون با usb وصل میشه
ربطی به سر در و سیم کشی و اینا نداره
با اون کلاهبردارایی که سرویس میدن صحبت کن.
خوب اگه اسپلیتر زیاد داری پشت مودمت بگذار!
اگه میبنی نبودن اسپلیر پشت مودم مشکلی پیش نمیاد لازم نداره دیگه...
احتمالا سیستمت مودمت را نشناخته!
وقتی درایورو usb را نصب کنی توی Network conection یه Loca Area Conection میاد که نوشته USB Remote NDIS Device میاد!
چرا با lan وصل نمیشین راحت تره که!
معمولا سیم تلفن که از کافو مخابرات توی خونه میاد را وصل میکنن به یک پریز روی کار و شما از اون پریز یک انشعاب می بری برای داخل منزل....
احتمالا سیستمت مودمت را نشناخته!
وقتی درایورو usb را نصب کنی توی Network conection یه Loca Area Conection میاد که نوشته USB Remote NDIS Device میاد!
چرا با lan وصل نمیشین راحت تره که!
مودم رو شناخته چون تو Device Manager قشنگ نوشته Tp-Link Model 881 ... رو کامل ...
alan اصلا براش نمیشه ...
حالا نصبLan چطوره ؟ سیم ها رو به کجا ها وصل می کنم بگین یگم ببینم می تونه یا نه ...
حالا جواب بالایی رو هم بدین خوب میشد ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)