اینم اون که بازیکنان کلاسیک و تیم کلاسیکو باز میکنه![]()
اینم اون که بازیکنان کلاسیک و تیم کلاسیکو باز میکنه![]()
روی High که باشه ترنسفر کرد خیلی به واقعیت نزدیکتره و با کیفیت بیشتر انجام میگیره، و در کل سخت تره!
یه سوال دارم فنی
من خیلی سریع هم ثابت بازی میکنم تو تیم ملی میرم اونجا هم ثابت هستم
ولی تیمهای خوب هیچ وقت بهم پیشنهاد نمیدن چرا آخه
گناه دارم
کار خاصی باید بکنم؟؟؟
شما برو داخل ستينگ بيرون از بازي و توي تب specifications اونجا سخت افزارت رو بررسي ميكنه و نمره ميده به قسمت هاي مختلف سيستمت ببين كدومش مشكل داره
من فکر می کنم همینطوره که شما میگین ... یعنی من اول بال رو با بدون هیچ ویرایشی در بازی شروع کردم ولی بعدا پچ برگروم رو ریختم که فکر کنم چون در پچ جدید شماره ی فیسا عوض شده این مشکل پیش اومده!!
راستی من امروز در بازی دیدم که رونالدو، مثل رونالدینو پاس داد ،یعنی یه طرف دیگه رو نگاه کرد و یه طرف دیگه پاس داد... اگه برای دوستان این اتفاق نیفتاده، بگین که replay رو بذارم تا ببینید ... واقعا جالب بود!!
سلام ببخشيد من خيلي دير اومدم
چون تعداد صفحات خيلي زياد شده از دو ستان ميخوام معرفت بخرج بدن يه چند تا چيز ميخوام
1.خود كيت سرور
2.اموزش استفاده
3.اسم و لو گو و پيراهن درست ليگها و تيم هاي ملي البته فقط اونايي كه داخل نسخه اصلي بازي هست مثلا بايرن و ليگ المان و ايني نميخوات
4.كفشهاي قشنگ
بازم تشكر
PES2009PC_Appearance_Tool
یکی از چیزای خیلی مسخره این بازی وجود بازیکنانی با قدرتی فوق طبیعی هست
همچنین تیمهایی مثل بارسلون که ماوراطبیعی بازی میکنن...
شوتای که میزنن حتی اگه از پشت محوطه جریمه باشه یا گله یا تیر دروازه و یا دروازبان به سختی و شانس میتونه شوتها رو مهار کنه
اصلا امکان نداره شوتهاشون به خطا بره!!!
سلام
من اومدم![]()
5 روز نبودم دلم تنگ شده بود رفته بودم مسافرت.
شما با برنامه ی PES_2009_Editor بگیر ملیت هاشمیان و... رو درست کن
ببین selin و kulinov با تغیرات پچ عوض شدن منم هرچی سرچ کردم که ببینم ایرانی هستن نبودن بعد رفتم توی ادیت بازی و پیداشون کردم و به حالت دیفالت درشون اوردم دیدم همون نکونام و تیموریان خودمون هستن شما هم همین کارو کن یه بازیکن دیگه هم تو تیم ملی بود که همین جوری بود نمیدونم اسمش چی بود اون هم شجاعی بودش .موفق باشی
ببینید هند توی بازی وجود داره ولی خیلی مسخره هستش توی ورژن قبلیا هم بود الکی هند میگیره واقعا ضایع درست کردنباید اعتراف کنم fifa این کاراکتر هند رو خیلی خوب درست کرده .
دسته معمولی برای pes کافیه فقط انالوگ داشته باشه مثل فیفا نیست که ساپورت نکنه و ... فقط شما تنضیمات دسته رو مثل من و این عکسی که خودم گذاشتم تنظیم کنین همه چی مثل ورژن های قبل میشه و بعد با توجه به اموزش دریبل که گذاشتم راحت دریبل بزنین.
اینم عکس
اگه عکس نیومد اینم لینکش کپی کنید ودر یه صفحه جدید مرورگرتون وارد کنید.
اموزش ساده و خلاصه دریبل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر انالوگ رو یه دور بچرخونی زیدانی میزنه با اونایی که دریبلینگ شون فعاله و بعضی از بازیکن ها مثل رونالدو اگر انالوگ رو یه نیم دور از بالا تا پایین بچرخونی فیلیپ لپ میزنه و پا عوض کردن هم که میدونید R2 یا L1 رو 2یا 3 بار باید بزنی خیلی ساده
1. اینم کیت سرور :
2. اینم اموزش کیت سرور :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. شما میگی فقط تیم های داخل بازی فک نکنم کسی داشته باشه جز krauser (ارمین) چون از کیت سرور استفاده نمیکنه و خودش تیما رو درست میکنه . ولی اگه Burgum v0.50 رو دانلود کنی ضرر نمی کنی عالیه . دیگه خود دانی دوست عزیزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این پچ Burgum v0.50 که 41 مگابایت :
4. اینم یه سری کفش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم همین رو نیاز دارم از شواهد معلومه که این پچ kaskus super patch V.2 خیلی خوبه اگه کسی تونست مشکل سازگاری ورژن 1.2 رو درست کنه اطلاع بده من فایل کرک شده exe ورژن 1.2 رو دارم ولی باز هم این پچ رو سازگاری نداره .
اگه لینک بدی برای این برنامه ممنون میشم.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)