تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 462 از 940 اولاول ... 362412452458459460461462463464465466472512562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,611 به 4,620 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    در دل گرما ****** جنسیت :مرد

5

یه فایل ادیت و آپشن واستون میذارم که تمام بازیکنای پنهان و تیمای کلاسیک باز شدن!
    راستی زیدان خوشگله هم هستش!+چیلاورت&اشمایکل

من ازش استفاده کردم خیلی فاز داد
    قیافه ها هم درست تر میکنه
    خداییش یعنی همه چیش رو ردیف کرد فقط تنها مشکلش رونالدو و انگلار بازیکن تیم ملی هلند هست که نیست توش
    بسیار عالیه

منبع :
    Pes-2008.blogfa.com
    اینم اون که بازیکنان کلاسیک و تیم کلاسیکو باز میکنه

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

میگم بچه ها این نقل و انتقالات Level چه فرقی داره
    روی High که باشه ترنسفر کرد خیلی به واقعیت نزدیکتره و با کیفیت بیشتر انجام میگیره، و در کل سخت تره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یه سوال دارم فنی
    من خیلی سریع هم ثابت بازی میکنم تو تیم ملی میرم اونجا هم ثابت هستم
    ولی تیمهای خوب هیچ وقت بهم پیشنهاد نمیدن چرا آخه
    گناه دارم
    کار خاصی باید بکنم؟؟؟

داره خودمونی میشه eamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پايتخت فرهنگي ايران

پيش فرض

سلام دوستان...من کارت گرافیکم ATI 256 هستش و رمم 1GB هست..CPU 3GHZ full cache هست ولی با کیفیت لو هم خیلی کنده...کسی میتونه کمک کنه؟
    شما برو داخل ستينگ بيرون از بازي و توي تب specifications اونجا سخت افزارت رو بررسي ميكنه و نمره ميده به قسمت هاي مختلف سيستمت ببين كدومش مشكل داره

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

کسی میتونه دریبل های بازی رو بنویسه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز من بازی این مشکل رو نداره .........
    اگه یه کم چشماتو باز کنی میبینی که نوشته no data .....یعنی اون دوستمون رفته فیس بازی رو از سیستم انتخاب کرده ولی یه جای کارو اشتباه کرده .....

من فکر می کنم همینطوره که شما میگین ... یعنی من اول بال رو با بدون هیچ ویرایشی در بازی شروع کردم ولی بعدا پچ برگروم رو ریختم که فکر کنم چون در پچ جدید شماره ی فیسا عوض شده این مشکل پیش اومده!!

راستی من امروز در بازی دیدم که رونالدو، مثل رونالدینو پاس داد ،یعنی یه طرف دیگه رو نگاه کرد و یه طرف دیگه پاس داد ... اگه برای دوستان این اتفاق نیفتاده، بگین که replay رو بذارم تا ببینید ... واقعا جالب بود!!

داره خودمونی میشه pes sarvare fifa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام ببخشيد من خيلي دير اومدم
    چون تعداد صفحات خيلي زياد شده از دو ستان ميخوام معرفت بخرج بدن يه چند تا چيز ميخوام
    1.خود كيت سرور
    2.اموزش استفاده
    3.اسم و لو گو و پيراهن درست ليگها و تيم هاي ملي البته فقط اونايي كه داخل نسخه اصلي بازي هست مثلا بايرن و ليگ المان و ايني نميخوات
    4.كفشهاي قشنگ
    بازم تشكر

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

برای بازیکنهایی که رجیستر نشدن چطوری فیس وارد می کنید؟؟؟؟
    اصلا برای 2009 نرم افزار برای این کار نیومده؟؟؟
    PES2009PC_Appearance_Tool

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یکی از چیزای خیلی مسخره این بازی وجود بازیکنانی با قدرتی فوق طبیعی هست
    همچنین تیمهایی مثل بارسلون که ماوراطبیعی بازی میکنن...

شوتای که میزنن حتی اگه از پشت محوطه جریمه باشه یا گله یا تیر دروازه و یا دروازبان به سختی و شانس میتونه شوتها رو مهار کنه

اصلا امکان نداره شوتهاشون به خطا بره!!!

10. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

سلام
    من اومدم
    5 روز نبودم دلم تنگ شده بود رفته بودم مسافرت.

من توي bal دعوت شدم تيم ملي بعد توي تيم برزيل لوكا توني و هاشميان توي تيم اسلوواكي هست
    شما با برنامه ی PES_2009_Editor بگیر ملیت هاشمیان و... رو درست کن

با سلام
    من حدود یک هفته نبودم. هفته قبل پچ ورژن5 رو داونلود و روی سیستمم نصب کردم. رفتم مد BAL رو شروع کردم با ملیت ایران و باشگاه PSV. حدود هفته 17 به تیم ملی دعوت شدم. بازی اول با تایلند بود و من تا آخر بازی روی نیمکت ذخیره نشستم. بازی دوم تیم ملی با عربستان بود. نکته ای که اعصابم رو خراب کرد این بود که دو بازیکن به نامهای kulinov و selin در ترکیب ثابت تیم ملی ایران بودند! بازی سوم تیم ملی با ژاپن بود که در این بازی فقط 5نفر از 22نفر ترکیب تیم ملی، ایرانی بودند بقیه با اسامی مختلف خارجی. با نرم افزار ادیت سراغ آپشن فایل همین پچ رفتم. دیدم توی تیمهای uefaB سه بازیکن با ملیت ایرانی ولی اسم روسی در تیم خارکیو هستند و بقیه بازیکنهای تیم ملی در بازی با ژاپن، free national بودند. متاسفانه از ادیت داخل بازی نمی توان ملیت یک بازیکن را عوض کرد ولی با ادیتور توانستم این کار را انجام دهم ولی چه فایده که این تغییرات در مد BAL تاثیری نداشت و همین آش بود و همین کاسه. خلاصه بی خیال این پچ و BAL شدم.
    یا حق...
    ببین selin و kulinov با تغیرات پچ عوض شدن منم هرچی سرچ کردم که ببینم ایرانی هستن نبودن بعد رفتم توی ادیت بازی و پیداشون کردم و به حالت دیفالت درشون اوردم دیدم همون نکونام و تیموریان خودمون هستن شما هم همین کارو کن یه بازیکن دیگه هم تو تیم ملی بود که همین جوری بود نمیدونم اسمش چی بود اون هم شجاعی بودش .موفق باشی

راستی من نمیدونم چرا توی ای بازی خطای هند تعریف نشده هست اصلا اتفاق نمیوفته این نقطه ضعف در ورژن های قبلی هم بود یا توی این ورژن اینطوریه من قبلی ها رو بازی نکردم زیاد
    در یکی از بازیهای بال من یک سانتر کردم مهاجم با دست مهار کرد داور هند گرفت
    ببینید هند توی بازی وجود داره ولی خیلی مسخره هستش توی ورژن قبلیا هم بود الکی هند میگیره واقعا ضایع درست کردن باید اعتراف کنم fifa این کاراکتر هند رو خیلی خوب درست کرده .

گیم پد فراسو مفت نمی ارزه......افتضاحه فراسو .............من خریدم و انداختم بیرون............

منم موندم چه گیم پدی خوبه ..........loogitech .............
    کسی میتونه دریبل های بازی رو بنویسه؟
    تو 2009 تکنیک ها و دریبل های جدیدی اومده؟؟

راستی آنالوگ راست چیکارا می کنه تو این یکی؟؟
    دسته معمولی برای pes کافیه فقط انالوگ داشته باشه مثل فیفا نیست که ساپورت نکنه و ... فقط شما تنضیمات دسته رو مثل من و این عکسی که خودم گذاشتم تنظیم کنین همه چی مثل ورژن های قبل میشه و بعد با توجه به اموزش دریبل که گذاشتم راحت دریبل بزنین.
    اینم عکس

اگه عکس نیومد اینم لینکش کپی کنید ودر یه صفحه جدید مرورگرتون وارد کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اموزش ساده و خلاصه دریبل :
    اگر انالوگ رو یه دور بچرخونی زیدانی میزنه با اونایی که دریبلینگ شون فعاله و بعضی از بازیکن ها مثل رونالدو اگر انالوگ رو یه نیم دور از بالا تا پایین بچرخونی فیلیپ لپ میزنه و پا عوض کردن هم که میدونید R2 یا L1 رو 2یا 3 بار باید بزنی خیلی ساده

سلام ببخشيد من خيلي دير اومدم
    چون تعداد صفحات خيلي زياد شده از دو ستان ميخوام معرفت بخرج بدن يه چند تا چيز ميخوام
    1.خود كيت سرور
    2.اموزش استفاده
    3.اسم و لو گو و پيراهن درست ليگها و تيم هاي ملي البته فقط اونايي كه داخل نسخه اصلي بازي هست مثلا بايرن و ليگ المان و ايني نميخوات
    4.كفشهاي قشنگ
    بازم تشكر
    1. اینم کیت سرور :
    کد:
    2. اینم اموزش کیت سرور :
    کد:
    3. شما میگی فقط تیم های داخل بازی فک نکنم کسی داشته باشه جز krauser (ارمین) چون از کیت سرور استفاده نمیکنه و خودش تیما رو درست میکنه . ولی اگه Burgum v0.50 رو دانلود کنی ضرر نمی کنی عالیه . دیگه خود دانی دوست عزیز
    این پچ Burgum v0.50 که 41 مگابایت :
    کد:
    4. اینم یه سری کفش :

کد:

دوستان کسی تونسته این پچ های جدید رو که با ورژن 1.20 سازگاری داره ( Assemble Patch V.5 و eyination kaskus super patch V.2 ) استفاده کنه؟ اگه تونستید لطفا به مام بگید چون یه هفته هر کاری کردم نتونستم این پچا رو وارد بازی کنم. خواهشا راهنمایی کنیدای کاش این ورژن 1.20 هیچ وقت ارایه نمیشد تمام دلخوشیمون این پچا بود که اونم پرید

قبلنا یه جوابی میدادید با معرفتا
    من هم همین رو نیاز دارم از شواهد معلومه که این پچ kaskus super patch V.2 خیلی خوبه اگه کسی تونست مشکل سازگاری ورژن 1.2 رو درست کنه اطلاع بده من فایل کرک شده exe ورژن 1.2 رو دارم ولی باز هم این پچ رو سازگاری نداره .

اگه لینک بدی برای این برنامه ممنون میشم.

با تشکر

12. 3 کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •