تست کردم ظاهرا نتونست بیاره
بازم ممنون![]()
تست کردم ظاهرا نتونست بیاره
بازم ممنون![]()
سلام به همگی دوستان.....
کسی میدونه چطوری میشه کاری کرد که تو لیست دوستام همیشه آن لاین باشم، حتی بعد از اینکه یاهو رو ببندم و نت رو هم دیسکانکت کنم؟
توی گوگل سرچ زدم ولی متاسفانه چون همگی سایت ها از روی هم کپی میکنند فقط یه روش بود که اون هم اصلا جواب نداد.....
اینم بگم که ورژن مسنجرم 8......ویندوزم هم سون....
با تشکر از همه![]()
سلام آقا من هر چی pm میدم به هیچکی نمیرسه لطقا یه توضیح مفسر بدهید خیلی ممنونم قربان .
Malwarebytes Anti-Malwareاين برنامه رو نصب كن و بعد از آپديت كردن برنامه سيستم رو اسكن كن براي يافتن بدافزارها و برنامه هاي مخرب
سلام من برنامه Malwarebytes Anti-Malware دانلود کردم و updat هم کردم و اسکن کردم چند تا ویروس هم پیدا کرد ولی بازهم pm ها نمی رود .
درست شد .
Last edited by farzad3620; 03-02-2012 at 20:12.
هیچکی نبود جواب ما رو بده؟
کارم گیره...اگه میدونین دریغ نکنین.....![]()
راهی که پیشنهاد می کنم راه عملی هست اما لزوما بهترین راه نیست :
از نرم افزارهای مسنجر موبایل استفاده کن همین یاهو مسنجر ورژن موبایل. اگه موقع بیرون اومدن از نرم افزار sign out یا exit نکنی آنلاین می مونی. خودم امتحان کردم.
سلام
اینی که میخوام بگم نمیدونم درسته یا نه حدسی میگم
من چند وقت پیش که با یاهو مسنجر 11 وارد شدم
موقع خروج عادت دارم ctrl+d رو بزنم . سریع اینکارو کردم بعد یه گزینه اومد که اینا بود
sing out her , sing out everyone
یه همچین چیزی
عجله داشتم یه کدومشو زدم خارج شدم
بعد با یه ایدی دیگه انلاین شدم که اون ایدی که ازش خارج شده بودم رو اونجا اد کرده بودم
دیدم هنوز انلاینم
فکر کردم شاید موقع خروج عجله ای رفتم دی سی شدم برای خودم اف گذاشتم
دوباره وارد شدم دیدیم افم رسید به خودم
بعد یه بار دیگه هم این اتفاق افتاد
اگر فرصت داشتم یه بار دیگه چکمیکردم ولی متاسفانه فرصت ندارم خودت امتحان کن
اما اینم بگم همیشه اون گزینه نمیومد موقع خروج فقط گاهی اوقات میدیدمش
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
در ضمن چند وقت پیش در این تاپیک گفتم مشکل در ورود دارم یعنی از زمانی که یاهو 8 رو نصب کرده بودم در ورود مشکل داشتم . دوباره 11 رو نصب کردم مشکلم حل شده .
دوست عزیز jamungo امروز اتفاقی موقع خروج بازم اون گزینه اومد sing out her رو زدم و خارج شدم و چراغم هم روشن بود . اگر کسی پی ام بده هم پاک نمیشه
ولی برام سوال شده که چرا از هر 10-20 باری که خارج میشم یه بار اون گزینه رو میبینم
فکرکنم اگر مدت زمان طولانی انلاین باشم موقع خروج اون گزینه میاد اما مطمئن نیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)