تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 462 از 905 اولاول ... 362412452458459460461462463464465466472512562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,611 به 4,620 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

ممنون

فقط پیش تعمیرکار با تخصص خاصی باید برم برای عیب و یابی و تعمیر ؟!

شاید مشکل فقط از شیلنگ خلاء بوستر باشه! تعمیرکار بردی؟ گفت کل بوستر باید تعویض بشه؟! قیمت داری ؟!

ممنون
    اکثر جلوبندی کارها انجام میدن ...

2. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون

فقط پیش تعمیرکار با تخصص خاصی باید برم برای عیب و یابی و تعمیر ؟!

شاید مشکل فقط از شیلنگ خلاء بوستر باشه! تعمیرکار بردی؟ گفت کل بوستر باید تعویض بشه؟! قیمت داری ؟!

ممنون
    درود
    اگه پیش یه تعمیرکار که فقط تخصص تعمیر ترمز و بوستر داره ببرید بهتره
    فقط مواظب باشید که اولین جمله بعضی از تعمیرکارا اینه( abs اینا به درد نمی خوره بیار واسط بازش کنم خودم یه تقویت درست بندازم روش) ولی اگه ترمز خالی میکنه تا خطر ساز نشده درستش کنید

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

چند روزیه متوجه صدای عجیبی حین حرکت ماشینم میشم! ( پراید 131 مدل 90 که 40/000 تا کار کرده )

مثل صدای چرخش یا دوران هست و مخصوصا وقتی گاز رو رها میکنم و صدای موتور کم میشه (موقع کم شدن سرعت) صدا واضح تر شنیده میشه!

هرچی هست ریتمش با سرعت حرکت هماهنگه. مثل اینکه از یکی از چرخ ها باشه یا قسمتی از ماشین که حرکت چرخشی یا دورانی داره!!!

کسی چیزی به نظرش نمی رسه؟!

ممنون
    اولین صدای که این مدلی دی پراید بوجود میاد بلبرینگ چرخ جلوه و اونم سمت راست
    خیلی راحت قابل چک کردنه
    البته با توجه به مشکل دوم شما می تونه به هم دیگه ربط داشته باشهپس این موضوع رو حتما تست کنید

6. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.
    سمند 88 فرمون ماشین خیلی سفت شده اصلا انگار نه انگار که هیدرو لیکه روغن هیدرو لیک هم کم نکرده ولی تاحالا عوض نکردم علتش چی میتونه باشه (باد لاستیک میزونه)
    شما این چک رو انجام بدین
    ماشین خاموش و سوییچ باز ترجیحا در یکجای لیز مثل پارکینگ یا حیاط که کاشی داره
    فرمون رو بچرخونیدچند دور
    حالا ماشین رو روشن کنید خلاص
    باز هم این کار رو انجام بدین
    چقدر تفاوت داشت
    فرمان رو تا آخر بچرخونید ( البته ضربه نزندید)
    گاز بدین
    صدای عجیبی نمیده؟
    اگه امکانشو داید ماشین روی جک که دوچرخ جلو بالا باشه باز تست کنید
    از خیلی قطعه ها می تونه باشه از تکتک اعضای جلوبندی تا برسه به روغن و شیلنگ ها رو پمپ هیدرولیک
    در ضمن روغن رو چک کنید که رسوب یا غلظت بیش از حد نداشته باشه

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما این چک رو انجام بدین
    ماشین خاموش و سوییچ باز ترجیحا در یکجای لیز مثل پارکینگ یا حیاط که کاشی داره
    فرمون رو بچرخونیدچند دور
    حالا ماشین رو روشن کنید خلاص
    باز هم این کار رو انجام بدین
    چقدر تفاوت داشت
    فرمان رو تا آخر بچرخونید ( البته ضربه نزندید)
    گاز بدین
    صدای عجیبی نمیده؟
    اگه امکانشو داید ماشین روی جک که دوچرخ جلو بالا باشه باز تست کنید
    از خیلی قطعه ها می تونه باشه از تکتک اعضای جلوبندی تا برسه به روغن و شیلنگ ها رو پمپ هیدرولیک
    در ضمن روغن رو چک کنید که رسوب یا غلظت بیش از حد نداشته باشه
    من قبلا سمند 87 داشتم و فرمانش خیلی سفت بود ، مشکل از چرخ دنده های هیدرولیک بود ، نمایندگی بازش کرد و نتونستن جمعش کنن ، چرخ دنده ها از جنس پلی کربنات خشک بودن و خورده شده بودن و هنگام چرخاندن فرمان عملا هیدرولیک از سرویس خارج شده بود ، کل باکس رو عوض کردن از نوع زانتیا گفتم بزارن چون سمند سنگینه و فشار زیادی روی لاستیک های جلو هست . فرمون در حد قابل توجهی نرم شد . هزینه در آن سال 180 تومن شد الان فکر کنم بالای 400 تومان هزینه داشته باشد .

10. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

از پاسخ قبلیتون ممنونم محمد جان.
    من هنوز به دنبال دلیل میگردم. تسمه تایم رو هم باید چک کنم.
    برای فیلر گیری بردم پیش تعمیرکار اما گفت نیاز نداره. تعمیرکار میگفت شمع ها و وایرها رو باید تعویض کنم (که شاید انجام بدم اما فکر نمیکنم حرفش خیلی مستند باشه)
    دیگه فرصت نکردم واسه ماشین وقت بزارم اما اگه به نتیجه برسم توی همین تاپیک اعلام میکنم تا واسه بقیه دوستان هم مفید باشه.
    سلام
    ماشین یا فیلرگیری لازم نداره یعنی فیلتر هاش تنظیم هست یا اصلاً فیلرگیری نداره یعنی اصلاً برایِ اسبکها که سوپاپ ها رو باز میکنند پیچ تنظیم گذاشته نشده
    احتمالاً ماشین شما هم اصلاً پیچ تنظیم نداره یعنی اصلاً فیلرگیری نداره .
    در مورد تعویض وایرشمع مفصلاً در تاپیک صرفه جوئی در هزینه های خودرو توضیح دادم که باید تک تکِ وایرها با اهم متر چک بشه و فقط وایری که مقاومتش زیاد شده تعویض بشه نه همه ی وایرها .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد شمع هم تعویضش کیلومتر ی نیست بلکه باید چک بشه و تمیز و تنظیم بشه و اگر امریکائی یا ژاپنی یا اروپائی یا کره ای اصل باشه حداقل دو برابر مدتی که میگند کار میکنه و نیاز به تعویض بیخودی نداره

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من کلاجو فشار میدم یه صدایی میده و یجورایی سفت شده
    از دوستان پرسیدم ( تو همین تاپیک ) بهم گفتن از سیم کلاج
    گریس بزنی درست میشه ، بردم تعمیرگاه گفت گریسی نیست که باید عوض کنی
    درسته این حرف ؟؟ باید عوض کنم ؟؟؟؟

ممنون

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ممنون محمد جان برای پاسخت ولی خوب
    1- چیزی که مشخصه فرق داشتن زمان احتراق سوخت هاست برای همین نباید تو بالا بودن کامل سیلندر سوپاپا بسته شن یکم عقب وجلو باید بشه با تغییر سوخت تا تایم احتراق با تایم بسته شدن سوپاپا یکی ش ( البته نمیدونم این تفاوت تایم چقدره اونقدر هست که با دست بشه تنظیم کرد یا نه )
    2- در مورد یورو 4 خدا خیرت بده میگم چرا اینطوری شد
    خدا شاهده 50 لیتر بنزین زدم بدون اینکه سوارش شم شده 10 لیتر امروز (هوا نزدیک 30 تا 35 درجه است )
    به نظرت راهای کنیستر رو ببندم ؟ بعد با بست راه های باک رو هه رو سفت کنم مشکل حل میشه ؟ (کنیستر 405 فوت کنی توش هوا رد میشه اصلا قابل اعتماد نیست )
    3-
    علت بنزینو کشف کردم دزدی بوده - امروز صبح (ده دقه قبل این پست دیدم در باکم بازه اون یاروشم شکستن ) یعنی اول در باکمو تو جوب دیدم بعد ادامه ماجرارو چک کردم
    پس بخار بنزین مشخص نیست چقدره برام
    سلام
    1- سوپاپ سوخت و هوا خیلی قبل از رسیدن پیستون به بالای بالا بسته میشه وگرنه اصلاً تراکم رخ نمیده . در حقیقت به محض رسیدن پیستون به پائینِ پائین و پایان مرحله ی مکش , سوپاپ سوخت و هوا بسته میشه
    سوپاپ دود هم که دو مرحله قبل بسته شده ( در پایان خروج دود و شروع مکش سوخت و هوا )
    پس خیلی قبل از انفجار همه ی سوپاپ ها بسته شده و ربطی به نوع سوخت هم نداره
    چیزی که به نوع سوخت ربط داره زمان جرقه زدنِ شمع هست که توسط دلکو ( در موتور دلکو دار ) و توسط کامپیوتر ( در موتور مدرنِ بی دلکو ) تعیین میشه .
    2- در ماشین استاندارد که از یورو4 و یورو5 استفاده میکنه وقتی میخواین درب باک رو باز کنین صداش مثل باز کردن درب نوشابه ی گازدار هست یعنی بخارهای توی باک راه فرار نداره وقتی درب باک بسته و سالم باشه .
    درضمن سیستم کانیستر هم راه نشت بخار بنزین نداره اگر سالم باشه چون وقتی ماشین خاموش هست راهِ ورود بخار بنزین به منیفولد هوا کاملاً بسته هست ( توسط یک فنر ) . وقتی ماشین روشن میشه هر 15 یا 30 ثانیه یک بار آهنربای الکتریکیِ کنار مخزن کانیستر [ CANISTER SOLENOID ] توسط کامپیوتر روشن میشه و راهِ عبور بخارها به منیفولد هوا باز میشه و با مکشِ پیستون ها بخارها کشیده میشه توی منیفولد و سپس سیلندر ها و مصرف میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس در یک ماشین استاندارد بخارها راهِ فراری نداره .
    اما وقتی شیلنگها محکم نباشه , درب باک غیر استاندارد یا خراب باشه , واشر پمپ بنزین زیر صندلی بی کیفیت یا خراب باشه و کانیستر هم مشکل داشته باشه مسلماً بخارها فرار میکنه و بوی زیادی هم تولید میکنه .
    3- با گرانتر شدن بنزین , بنزین دزدی هم بیشتر میشه .
    کم کم دزدگیر مخصوص درب باک هم میاد بازار
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-05-2014 at 13:54.

15. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    دو تا سیم خروجی دینام رو کجا باید وصل کنیم؟البته دو سیمی که باید به آنها وصل شوند مشخصند اما میترسیم که جابجا وصل کنیم مشکل درست بشه
    ممنون

داره خودمونی میشه aghili89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام، چند روز پیش از تهران یه جایی که مطمئن بودم، دیسک و صفحه والئو خریدم برای پژو، والئو کارتن سبز که به گفته ی فروشنده از والئو کارتن آبی خیلی بهتر هست..
    امروز که بردم پیش مکانیک، وقتی باز کرد گفت این اصلی نیست و با والئو کارتون سبز اصلی فرق میکنه.
    چطور مشخص میکنه که اصلی هست یا نه؟ چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •