سلام دوستان یه سوال دارم .
من یه 206 93 دارم الان 94 رو دیدم نمایشگر داخل ماشین مثل منه ولی اطلاعاتش کامل تر شده مثل نشان دادن مقدار ولوم و انتن و اسم اهنگ و ..... می خواستم بدونم با اپدیت ecu یا bsi مثل 94 میشه یا نه تا حالا اپدیتش نکردم .
سلام دوستان یه سوال دارم .
من یه 206 93 دارم الان 94 رو دیدم نمایشگر داخل ماشین مثل منه ولی اطلاعاتش کامل تر شده مثل نشان دادن مقدار ولوم و انتن و اسم اهنگ و ..... می خواستم بدونم با اپدیت ecu یا bsi مثل 94 میشه یا نه تا حالا اپدیتش نکردم .
من یه 206 v8 88 دارم بعضی مواقع که کولر روشنه امپر تا 105 هم میره ولی بیشتر نمیشه طبیعیه؟ مواقع عادی تو همون رنج 90 تا 98 کار میکنه
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
طبیعی هست . مال من تا ۱۱۰ هم میره تو سربالایی با کولر
وقتی هم خاموشش میکنم آمپر تا آخر بالا میره فنا رو دور بسیار تند دما رو پایین میارن رو همون ۱۰۰ میمونه .
ممنون اخه این تو کفی تا 107 میره البته نه 110
فکر کنم از 108 دور تندفن شروع میشه نه؟ بعد پدرم میفرمایند که معمولا باید با کولر دور تند هم روشن بشه ایا تو 206 هم همینطوره؟
...
مورد بعدی اگر کلاچ بالا بگیره (دیسک و صفحه نو باشه valeo) شما پیشنهاد میکنی نوع سیم کلاچو با رگلاژی عوض کنم که بیارمش پایین؟ چون الان نمیشه تغییر داد ظاهرا
آمپرش که خطا خیلی داره . از خط بالای وسط بالا میزنه که همون ۱۱۰ هست دور تند فن روشن میشه . البته نمایندگی میگفت خط وسط ۹۰ هست اگر ۱۰۰ باشه آب جوشه و داره قول میخوره . بهش فکر کردم دیدم بی راه هم نمیگه آخه آب ۱۰۰ درجه که نمیتونه موتور رو خنک کنه .
بله وقتی کولر میگیرید دور دوم فن به صورت مدام روشن میشه و صدای وحشتناکی هم داره انگار ماشین میخواد پرواز کنه . خیلی جالبه .ولی دمارو زیر ۹۰ نگه میداره .
مورد بعدی هم من اطلاعاتم کامل نیست . از مکانیک ماهر بپرسید .![]()
اخه نمایندگی چی میفهمه
رنج اب ایده عال برای 206 که موتور درست و با مصرف بنزین پایین کار کنه 90 تا 98 ه
تازه 118 درجه چراغ استوپ روشن میشه کلا گرم کاره این 206 خیلی
اگه بخواد قل قل کنه که باس هر روز اب بریزیم توش خخخخ
نمیدونم والا چجوریاس . یکم تو دل آدم ترس میوفته . موقعی که ماشین خاموش میشه چرا آمپر اینقدر بالا میره مگه میشه آب به نقطه ۱۱۰ برسه ؟؟؟ تمام شعله های دنیا هم زیر آب بزارید دماش از ۱۰۰ بیشتر نمیشه . پس این ۱۱۰ درجه و بالاتر و موقعی که خاموش میشه دمای چیه دقیقا ؟ اگر دمای موتور هست چرا آمپر آب بالا میره ؟؟؟
بعدش این دمای خیلی بالا سرسیلندر رو نمیسوزونه ؟؟؟
دلیلش اینه که اینه که آب داخل محفظه موتور ساکن میشه با محیطش هم دما میشه تا جوش میره یعنی 110 120
والا اگه مشکلی میداشت که همه 206 ها باید واشر میسوزوندن همشون همینطوره
بنظرم مشکلی نیست واشر اینقدر مقاوم هست که به این راحتی نسوزه
من خودم تجربه داشتم با تیپ 2 ماشین جوش آورد نفهمیدم یه خرج واشر و تراش سرسیلندر به مبلغ 330 تو پاچم رفت![]()
مشکل از خطای دماسنجش هست که دمای موتور روش تاثیر میزاره وگرنه دمای آب هرگز از ۱۰۰ بالاتر نمیره . جوش میاد و بخار میشه .
چی بگم والا ادم یه چیزا عجیبی میبینه
یه روز ساعتش باعث برق دزدی میشه باطری خالی میکنه یه روز باند ماشین به خش خش میفته[emoji2]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)