تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 462 از 1081 اولاول ... 362412452458459460461462463464465466472512562962 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,611 به 4,620 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    مشکل من اینه که از حدود یک ماه پیش تا به الان که کسپر رو نصب کردم, به تدریج از Free Space درایوC من کم شده و تا الان حدود 750MB کم شده (البته کسپر تو درایو C نصب نیست)
    بیشتر که دقت کردم , دیدم که مشکل از فایلAVP8 هست که حجمش به حدود1.03GB رسیده.
    آدرس AVP8 اینه:

C_Documents and Settings_All Users_Application Data_Kaspersky Lab_AVP8

وکه البته حذود یک گیگش مربوط به فایل Data در AVP8 میشه

جالا اگه دوستان لطف کنند و بگن که برای کم کردن این حجم (بدون آسیب به کسپر) چکار میشه کرد ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در ارتباط با اين برنامه اي كه فرموديد خير.ولي بايد توجه داشته باشيد آن برنامه ديگه كار نميكنه.
    در مورد سوال دوم شما و قسمت Malicious scripts بايد عرض كنم كه اين بخش بصورت مرتب و روزانه آپديت نميشه و در فواصل زماني خاصي از سوي كمپاني كاسپر آپديت ميشود و جاي نگراني در اين خصوص نميباشه.
    منظور من استفاده از این برمانه نبود.
    سوال اصلی من این هست که با توجه به اینکه کسپر این برنامه رو یک بد افزار تشخیص داده, آیا تشخیصی که کسپر داده درست هست؟
    و سوال بعدی هم اینه که اگر تشخیص کسپر در مورد این بدافزار درست باشد آیا cd که حاوی این برنامه هست ,آلوده شده ؟

همیلتون گرامی از شما متشکرم.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    مشکل من اینه که از حدود یک ماه پیش تا به الان که کسپر رو نصب کردم, به تدریج از free space درایوc من کم شده و تا الان حدود 750mb کم شده (البته کسپر تو درایو c نصب نیست)
    بیشتر که دقت کردم , دیدم که مشکل از فایلavp8 هست که حجمش به حدود1.03gb رسیده.
    آدرس avp8 اینه:

C_documents and settings_all users_application data_kaspersky lab_avp8

وکه البته حذود یک گیگش مربوط به فایل data در avp8 میشه

جالا اگه دوستان لطف کنند و بگن که برای کم کردن این حجم (بدون آسیب به کسپر) چکار میشه کرد ممنون میشم.
    طبق همین پست بالایی آقا مجید (پست 4614) که معرفی کرده بودم عمل کنید. اگر ابهامی هست بپرسید.
    سوال اصلی من این هست که با توجه به اینکه کسپر این برنامه رو یک بد افزار تشخیص داده, آیا تشخیصی که کسپر داده درست هست؟
    و سوال بعدی هم اینه که اگر تشخیص کسپر در مورد این بدافزار درست باشد آیا cd که حاوی این برنامه هست ,آلوده شده ؟

خیالتون راحت، 2 بار گفته شد که مشکل از آلودگی نیست و چرا کاسپر برنامه رو به عنوان بد افزار تشخیص میده.

4. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

همانطور كه omid-p30 عزيز نيز فرمودند سي دي شما در ارتباط با اين برنامه مشكلي نداره و اين برنامه آلودگي خاصي نداره و دليل اينكه اين برنامه از سوي كمپاني كاسپر به عنوان يك برنامه مخرب شناسانده شده را نيز خدمت شما عرض كردم.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

Bases : پوشه اصلی اطلاعات و دیتابیس آنتی ویروس است

Data : دیتابیس کلیه بخش ها و اطلاعات پیرامون آپدیت آنها در این پوشه قرار میگیرد

Dskm : این پوشه به PDM کسپرسکی مربوط میشود که اطلاعات آپدیت این بخش را ثبت میکند

QB : پوشه نگهداری فایلهای قرنطینه و پشتیان است

Report : همانطور که از نامش پیداست برای نگهداری گزارش های کسپرسکی درنظر گرفته شده است

خب پوشه QB و Report را باید از طریق خود کسپرسکی خالی کنید

بدین طریق که فایلهای گزارش رو از طریق منوی تنظیمات ، پاک نمایید

فایلهای قرنطینه رو هم باید به بخش قرنطینه در کسپرسکی رفته و فایلها را یا delete کنید یا Restore ( برای برگردان فایلهای مهم )

به پوشه Bases و Dskm به هیچ عنوان کاری نداشته باشید

و در سایر پوشه ها چنانچه فایلهایی با پسوند Tmp دیدید ، آنها را پاک کنید

( لازم به ذکر است برای پاک کردن هر فایلی ، باید ابتدا Self-Defense کسپرسکی را موقتا غیرفعال کنید )
    آقا مجید میخواستم بپرسم که آیا پاک کردن فایلهایی با پسوند Tmp در پوشه Data کوچکترین آسیبی به کسپر نمیزنه؟
    و اینکه در این فایلهایی موقتی, در واقع چه اطلاعاتی نگهداری میشه؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.
    من با روشی که جناب همیلتون آموزش دادن از سایت چینی یه سریال 6 ماهه دریافت کردم. دادم به یکی از دوستانم. هم زمان رو 2 سیستم استفاده کرده که هم زمان آنلاین میشن. ولی فقط یکیشون آپدیت میشده و دیگری آفلاین آپدیت از سیستم اول میشده.
    میگفت چند وقت پیش دیده یه فولدر en دوباره کنار sch ساخته شده و سریالش از کار افتاده. گفتم کلا پاک کن و دوباره نصب کن. کرد و تغییرات لازم رو هم داد ولی میگه پیغام میده سریال compatible نیست.
    پیمان جان اگه کلید مزبور رو هنوز داری برام بصورت خصوصی بفرست تا چکش کنم
    آقا مجید میخواستم بپرسم که آیا پاک کردن فایلهایی با پسوند Tmp در پوشه Data کوچکترین آسیبی به کسپر نمیزنه؟
    و اینکه در این فایلهایی موقتی, در واقع چه اطلاعاتی نگهداری میشه؟
    پس از هر تغییر اساسی ، فایلهای Temp بوجود می آیند تا برای Rollback و بازگشت به حالت پیش از تغییر ، استفاده شوند

گاها به دلیل خاص خود حجم این فایلها بی مورد زیاد شده و کاربر ناچار است بصورت دستی آنها را پاک کند

9. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

كسي ميدونه نسخه جديد كسپرسكاي كي به بازار مياد منظورم تاريخ عرضه اون هست كه بايد نسخه 2010 باشه؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

كسي ميدونه نسخه جديد كسپرسكاي كي به بازار مياد منظورم تاريخ عرضه اون هست كه بايد نسخه 2010 باشه؟
    تابستان امسال

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

شما ابتدا کسپرسکی را پاک کنید

سپس برنامه Malwarebytes' Anti-Malware را دانلود کرده و پس از آپدیت کل سیستم را اسکن کنید

پیش از نصب مجدد کسپرسکی ، ابتدا رجیستری را تمیز کنید
    تشکر از راهنمایی
    مشکل حل شد ولی مساله از جای دیگه ای آب میخورد ||| فقط چون بار اول اسم فایلی رو آورد که به کاسپر مربوط میشد منو گمراه کرد |||

مدتی پیش cpu و رم رو با هم و بصورت هماهنگ over کرده بوودم
    تازگی ها cpu رو برگردوندم ولی رم به همان صورت over شده باقی موند
    چند روز پیش اتفاقی تنظیمات over رم رو برگردوندم همه چیز درست شد

برام جالبه که با وجود اینکه تمام تنظیمات کسپر رو تا آخرین حد بالا برده بوودم ابن برنامه ای که معرفی کردی 3 تا فایل آلوده رو تشخیص داد قبلنا برنامه های معروفی مثل SuperAntiSpyware نمیتونستن چیزی تشخیص بدن

میشه برای همیشه به این برنامه اطمینان کرد ؟
    Last edited by MaSoOd; 29-03-2009 at 00:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در همین تاپیک خوندم که بعضی ها با آپدیت کاسپر مشکل دارند و باید از پ ر و ک سی استفاده کنند. من هم امروز با این مشکل مواجه شدم. می خوام این مشکل رو با نرم افزار ultrasufr حل کنم. میشه به این نرم افزار اطمینان کرد و موردی نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •