یه سوال:
یه پراید نقره ای تکسوز دیدم 83 با 7 ماه بیمه ثالث و (دزدگیر-ضبط سی دی..) بی رنگ، که مکانیک هم تاییدش کرده و من خودم که دیدم اصلا به 83 نمیخورد ،85 نشون میداد گفته 6میلیون چه طوریه یه صفر تک سوز بگیرم بهتره یا همینو......؟
یه سوال:
یه پراید نقره ای تکسوز دیدم 83 با 7 ماه بیمه ثالث و (دزدگیر-ضبط سی دی..) بی رنگ، که مکانیک هم تاییدش کرده و من خودم که دیدم اصلا به 83 نمیخورد ،85 نشون میداد گفته 6میلیون چه طوریه یه صفر تک سوز بگیرم بهتره یا همینو......؟
دوستم یه ماه پیش یه پراید 83 خیلی تمیز دقیقا با مشخصاتی که شما دادین گرفت 5.400.000 تو این یه ماه قیمتا تغییر کرده یا نه نمی دونم
ممنون فرشاد جان
پس خرج 405 tu5 هم مثله 206 ؟
تو لیست امکانات v1 با v8 تفاوتشون توی یه دونه ایربگ و تهویه اتوماتیکه درسته(v1 جدیدا با abs وکیسه ایمنی راننده ) فرق دیگه ای دارن یا نه ؟
فرشاد جان من کاری با 206 هاچبک ندارم ! 206 هاچبک که حرفی برای گفتن نداره ! درسته SD از لحاظ هندلینگ واقعا بهتر از هاچبکه اما باز هم در حد 405 نیست ! ( کلا یه چیز واضحیه . اکسل عقب SD اگه اشتباه نکنم یکپارچست در صورتی که مال 405 و سمند و پارس مستقل هستش و این یعنی هندلینگ به مراتب بهتر . البته اکسل یکپارچه هم به مراتب نرمتره )محمد اصلا اینطور نیست!
206 SD رو با هاچ بک مقایسه نکن!
SD تعادل و پایداریش خیلی بهتر شده! تا خودت با هاچ بک مقایسه نکنی متوجه نمیشی!
واقعا هندلینگ SD خیلی بهتر شده.
206 تیپ 5 شرایطی میشه خرید؟؟؟
آیا جلو داشبورد تیپ 3 با 5 فرق داره؟؟
میشه جلو داشبورد تیپ 3 رو آپلود کنید؟؟؟مرسیی![]()
از این اکسل که روی سمند هم استفاده میشه موجب نرم شدن ماشین میشه! اما خب این تاثیر منفی رو هندلینگ ماشین میاره!
اما خودتون یه امتحانی بکنید و ببینید که هندلینگ SD خوبه یا 405!
خرج که گفتم کلی بگیم 405 نمیتونه به 206 برسه!ممنون فرشاد جان
پس خرج 405 tu5 هم مثله 206 ؟
تو لیست امکانات v1 با v8 تفاوتشون توی یه دونه ایربگ و تهویه اتوماتیکه درسته(v1 جدیدا با abs وکیسه ایمنی راننده ) فرق دیگه ای دارن یا نه ؟
اما خب موتورشون که یکی شده تا حدودی به هم دیگه نزدیک شدن!
اینه ها با گرم کن و برقی و شیشه های عقب برقی و تو یه سری چیزای دیگه با هم تفاوت دارن!
Last edited by farshad bugatti; 18-10-2010 at 21:55.
سلام
سمند معمولی رنگ نقره ای تمیز مدل 83 چند می ارزد بخرم
با تشکر
سلام به همه دوستان.
بین اتومبیل های خارجی(بین 30 تا 40م یکم بالا پایین) دوستان چه ماشینی پیشنهاد میکنند؟
اگه کارکرده بگیرم بهتر نیست به جای صفر؟(به عنوان مثال به جای ویتارا صفر کارکره سوناتا بگیرم)
مصرف بنزین و استهلاک ماشینم اگه لطف کنید ممنون میشم.
موفق باشید.
دور بر 9 تومن بستگی به تمیز بونش هست.سلام
سمند معمولی رنگ نقره ای تمیز مدل 83 چند می ارزد بخرم
با تشکر
تو این رنج که تا دلت بخواد ماشین دست دو و صفر هستش باید شما خودت ماشین مورد نظر خودتو بگی یا انتظارات خودتو بگی تا بتونیم شما رو راهنمایی کنیم.سلام به همه دوستان.
بین اتومبیل های خارجی(بین 30 تا 40م یکم بالا پایین) دوستان چه ماشینی پیشنهاد میکنند؟
اگه کارکرده بگیرم بهتر نیست به جای صفر؟(به عنوان مثال به جای ویتارا صفر کارکره سوناتا بگیرم)
مصرف بنزین و استهلاک ماشینم اگه لطف کنید ممنون میشم.
موفق باشید.
سلام ودرود
دوستان حرفه ای
من فردا میخوام یه 132 با ترمز ای بی اس بخرم البته از نمایندگی ..... چه نکاتی رو باید رعایت کنم ...........موقع خرید.....
لطفا زود بهم بگید که وقت ندارم ....ممنون
دوست عزیز بدنه و سپرها رو از نظر ضربه نخوردن حتما چک کنید
دقت کنید سپرها ترک نداشته باشن تو رنگشون
ضبط + جعبه ابزار + کف پایی ها رو هم چک کنید که نپیچونده باشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)