جالبه پارس دی سی نداره ولی سرعت نامحدودا رو استاندارد کرده که خیلی ضرر زد بهم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جالبه پارس دی سی نداره ولی سرعت نامحدودا رو استاندارد کرده که خیلی ضرر زد بهم![]()
گفت "اون دیگه بر میگرده به سیاست مدیر..." خار اون سیاستو...
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
از کی اینطوزی شده؟ یعنی Downstream توی مودمت رو تغییر دادن؟؟!!![]()
واسه من تو روز و شب سرعت لینک مستقیم همیشه حول و حوش 40 -50 میگرده...بالاتر نمیره اصلا...خوشبختانه فقط تورنت کار میکنم و سرعت تورنت تا بالای 130 هم میره..تو روز دانلود آنچنانی ندارم...قبلنا تو روز بالای 170-180 بود..
ویرایش:
احتمالا این چند روزه سرعت ها میاد پایین...به دلیل ..چیز .........
فکر کنم صحبتام موثر واقع شد: لینک مستقیم 2 فایل همزمان 175
زدم به تخته!
در حال حاضر سرعت 230 خیلی پایین بیاد میشه 180..
فعلا که خوبه
یکم بیشتر ببندین، بارون بیاد... مردیم از گرما... کولرمونم دیگه فکش نداره...![]()
من حدود یه هفته از 256 استفاده میکنم اما سرعت دانلود معمولا از اشتراک ماه قبلم که 128 بود کمتره !!!
کسی دلیلش رو میدونه ؟
چی ببندیم...یکم بیشتر ببندین، بارون بیاد... مردیم از گرما... کولرمونم دیگه فکش نداره...![]()
...ببندیم..
ولی من حقیقتشو گفتم البته نه الان ساعت4 صبح
الان ساعت 3 صبح و شما تو رختخوابتی عزیز جون و سرعت منم 80
Last edited by kiuq; 06-06-2010 at 01:40.
سرعت خوبه بالای ۱۲۰ زیر ۱۴۰ / ایشالا فردا یا پس فردا هم بارون خواهد آمد.
پس از بررسی های فراوان مطمئن شدم که شرکت اندیشه سبز خزر عمدا یکسیری از سایت ها رو blacklist کرده و چون این امر مربوط به مسائل accounting میشه، مخابرات در اون دخالتی نداره... یعنی تمام کسانی که سرعتشون پایین اومده بود از 1 ماه پیش و بهشن گفته شده بود فیبر نوری قطع شده یا پهنای باند شهر رشت اومده پایین دروغ محض بود... و صرفا چون کاربراشون زیاد شده، بنا به تشخیص مدیر فنیشون، سرعت رو در مناطق مخابراتی مختلف جیره بندی میکنند...
در ضمن دیشب با همون روش (که نمیتونم بگم چون اگه بفهمن، اینم میبندن) من که سرعتم بزور به 4 میرسید، به 150 رسید و دیشب تونستیم پس از مدت ها دانلود کنیم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)