تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 462 از 1635 اولاول ... 3624124524584594604614624634644654664725125629621462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,611 به 4,620 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .
    عزیز دل برادر نمونه های موجود در این سایت و چند تایه دیگه رو قبلا دیده بودم.چیزه خاصی مد نظر م بود.
    در هر حال ممنون از راهنماییت و بذار اضافه کنم(برای کسانی که شاید بعد ها ممکنه اینجا رو ببینند اینجا میتونن یه چیزایی پیدا کنند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در هر حال اگه کسی F200 داشته باشه ممنون میشم کمک کنه

2. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

پولش مهم نیس

اینکه برای چی میخوام هم تو صفحه ی قبل گفتم
    البته باز بستگی داره و انتخاب ها متعدده. و ضمنا دقیق هم مشخص نکردین چه استفاده ای میخواین بکنین. ولی مدل هایی مثل Canon G11 به نظرم برای شما مناسبه.
    با سلام و خسته نباشید .لطفا از بین 2 دوربین g10 و g11 کدومشون بهتره
    من واسم کیفیت عکس مهمه و مسائل جانبی مثل خروجی hdmi و ال سی دی گردان که در g11 هست برام ملاک نیست روی خرید این محصول

با تشکر
    تفاوت این دو دوربین در اون حد نیست که بشه گفت یکی بهتره. انتخاب بین این دو بستگی به خودتون داره. G10 رزولوشن بالاتری داره و تو نور روز عکسای بهتری میگیره. در حالیکه G11 رزولوشنش پایین تره ولی عکسای شبش خیلی بهتره. من خودم G11 رو به خاطر همین نویز کمترش ترجیح میدم.
    خیلی ممنون فقط یه سوال دیگه ! این wide بودن یا نبودن چه فایده ای داره ؟
    در تکمیل صحبت های دوستمون باید اضافه کنم موقعی که بدون زوم با دوربین عکس میگیرید اون دوربینی که واید بهتری داره زاویه ی دید بهتری رو در اختیار شما میذاره و با زاویه ی بیشتری عکس میگیره. مخصوصا مواقعی که امکان حرکت به عقب وجود نداره یا این که یه منظره ی گسترده یا چندین سوژه رو میخوایم تو عکس جا بدیم خیلی حیاتیه.

4. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راجع به پاناسونيک gh1 توضيح ميدين.کيفيت عکسش چطوره؟فيلمش چي؟زوم اپتيک فيلم داره؟لنز 14-140رو خودش هست و کيفيتش چطوره؟

داره خودمونی میشه jigili28sal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سنسور 1/1.7 با رزولوشن 10 مگاپیکسل. لنز 140-28 میلیمتر. فوکوس 9 نقطه ای. تنظیمات دستی کامل. محدوده ی دیافراگم 4.5-2.8 . سرعت شاتر 15 تا 1/4000. برد فلاش 7 متر با قابلیت نصب فلاش external. فیلمبرداری VGA. قابلیت استفاده از remote. فرمت RAW. چشمی optical. صفحه نمایش 2.8 اینچی با رزولوشن 460.000 پیکسل و قابلیت چرخش. خروجی HDMI. پردازشگر DIGIC 4. کیفیت ساخت بسیار عالی.
    راجع به پاناسونيک gh1 توضيح ميدين.کيفيت عکسش چطوره؟فيلمش چي؟زوم اپتيک فيلم داره؟لنز 14-140رو خودش هست و کيفيتش چطوره؟
    دوربینی هست با کیفیت بسیار عالی و مشخصات بسیار خوب. به جرات میشه گفت بهترین فیلمبرداری رو بین تمام دوربین های عکاسی داره (فیلمبرداری Full HD با صدای دالبی و قابلیت استفاده از میکروفون external و تنظیمات دستی برای فیلمبرداری و همچنین فوکوس عالی و سریع). رزولوشن خیلی خوبی هم داره و از نظر نویز هم با دوربین هایی مثل 500D رقابت میکنه. ضمن این که وزن بسیار کمی هم داره.
    برای کسی که فیلمبرداری فوق العاده رو در کنار عکس با کیفیت میخواد بهترین گزینه هست. البته به شرطی که با قیمتش مشکلی نباشه (حدود 1400 دلار).
    لنز کیتش هم کیفیتش عالیه و گفته میشه برای فیلمبرداری طراحی شده.

9. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

يعني کيفيت عکسش به خوبي فيلمش نيست؟ضمنا با همي لنز خودش کار آدم راه ميفته؟منظورم بيشتر براي عکاسي طبيعته.وايدش که به نظرم عاليه تله اش هم فکر کنم خوب باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

يعني کيفيت عکسش به خوبي فيلمش نيست؟ضمنا با همي لنز خودش کار آدم راه ميفته؟منظورم بيشتر براي عکاسي طبيعته.وايدش که به نظرم عاليه تله اش هم فکر کنم خوب باشه
    نه. من منظورم این بود که کیفیت عکسش خیلی خوبه. ولی کیفیت فیلمبرداریش بی نظیره. با لنز خودش هم مطمئنا کار راه میافته و حتی شک دارم اکثر کاربرها نیازی به لنز دیگه ای داشته باشند. با توجه به ابعاد لنز و سنسور این دوربین ها لنز 140-14 به شما معادل 280-28 محدوده ی زوم میده که هم واید و هم تله ی مناسبی هست.

12. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

تا سقف 500 تومن چه دوربینی معرفی می فرمایید.از ریووهایی رو که مطالعه کردم ظاهرا نویز در کنن sx1 به نسبت sx20 یا sx10 بیشتره با اینکه سنسورش cmos هست که واسه خودم جای سواله؟

واسه همین بیشتر نظرم روی sx20 یا sx10 شده . به نظر دوستان قابلیت فیلم برداری HD و 2 مگا افزایش سنسور sx20 به اختلاف قیمتش میارزه؟ فیلم برداریش واسم اهمیتی نداره چون اساسا توقع فیلم خوب از دوربین عکاسی رو ندارم و برعکس ، عکاسی تمایلی به فیلم گرفتن هم ندارم.

در رده این دوربین ها از برند نیکون p90 هست و از سایر برندها اطلاعی ندارم . ممنون میشم دوستان بنده رو راهنمایی بفرمایند و اگه نظرشون روی برند دیگه ای هم هست خوشحال میشم نظرشون رو بفرمایند. اگه عکس های گرفته شده با sx10 یا 20 رو هم بفرستید خیلی عالیه . البته منظورم عکس های گرفته شده توسط دوستان فروم هست نه عکسهایی که در سایت Imaging-resource هست . دوربین سابقم هم از خانواده A کنن هست و میخوام یه پله ارتقا درجه بدم.

با سپاس فراوان

پاینده باشید.

V

داره خودمونی میشه soo14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض کیفیت خوب عکس؟

فقط G10 , G11 canon قابل رقابت با دوربینهای مد نظر شما در رنج زیر 500 تومان است.

15. این کاربر از soo14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •