سلام
من ميخواستم بدونم اين قانون چاقي و لاغري هنوز پا برجاست ؟
كسي ميدونه چسبندگي روده و عمل جراحي روده معافيت دايم داره يا نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
سلام
من ميخواستم بدونم اين قانون چاقي و لاغري هنوز پا برجاست ؟
كسي ميدونه چسبندگي روده و عمل جراحي روده معافيت دايم داره يا نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
معافیت دائم برای چسبندگی روده ؟كسي ميدونه چسبندگي روده و عمل جراحي روده معافيت دايم داره يا نه ؟
اولا که اگه چسبندگی روده داشته باشی بهت میگن برو بیمارستان عمل کن بعدا بیا ؛ بعدا هم ممکن نیست برای همچین چیزی اصلا معاف از رزم هم بدن چه برسه به معافیت دائم ! مگر اینکه چسبندگی روده گسترده بوده باشه و پس از عمل برای طرف عوارض گوارشی ایجاد کرده باشه که در این صورت معافیتش دائم هست .
توی بخش جراحی های عمومی در آیین نامه اینها رو نوشته ولی بیشتر معافیت های جراحی عمومی برای ناراحتی های کبد هست
ممنون میشم اینو جواب بدید
سلام
يه سوال داشتم ممنون ميشم جواب بدين
من الان دانشگاه آزاد ميرم و الانم براي ترم 2 مرخصي گرفتم بشينم براي کنکور 90 بخونم.
ميخوام بدونم من که الان معافيت تحصيلي دارم ميتونم بدون انصراف از دانشگاه الان ، باز تو کنکور شرکت کنم يا نه؟؟
من از يکي شنيدم بعد قبولي تو دانشگاه جديد معافيت تحصيلي رو از دانشگاه فعلي ميفرستن به دانشگاه جديد و مشکلي پيش نمياد..
ولي بازم از يکي ديگه شنيدم که تازگيا قانون عوض شده و نميشه اين کارو کرد..
ممنون ميشم خيالمو راحت کنيد که ببينم بخونم برا سال ديگه يا نه...؟؟
اگه ميشه مفصل توضيح بديد من راحت شم..
در ضمت من متولد نيمه دوم 71 ام..
مرسي
سلام من کارشناسی هستم و میخام بنا به دلایلی
کاردانی بگیرم و ایا وقتی مشمول شدم میتونم در خدمت کنکور بدم یا خیر؟
ممنون میشم منا راهنمایی بکنید![]()
سازمان نظام وظیف میگه میشه
سازمان سنجش میکه نمیشه![]()
خب یعنی چی؟؟ یعنی من نمیتونم برای سال دیگه کنکور بدم؟؟
اگه میشه بیشتر توضیح بدید چون نزدیک انتخاب واحده ببینم این ترم برم یا نه...
میشه تو سایت سنجش یل هرجایی که اینو توش دیدید رو بگید؟
چرا کسی جواب منو نمیده؟
من هم دقیقا مشکل شما را دارم
سازمان نظام وظیف من رفتم شخصا پرسیدم گفتند که ما این قانون را عوض نکردیم و نمیدونیم چرا هماهنگی بین دستگاه ها نسیتش
ببینید این کار تقصیر ما نیست ما نباید قربانی بشیم یهو امسال تغییر کنه و اونم بعد اینکه در دانشگاه ثبت نام کردیم بگند که نمیتونید کنکور بدید
اگه این قانون را شهریور اعلام میکردند
ما ثبت نام نمی کردیم و طبق قانون وظیف اعزاممون را به تعویق مینداختیم مینداختیم 18مهر سال 91 و براحتی برای کنکور میخوندیم
الان میگند انصرافم بدید باید برید سربازی بعد بیاید کنکور بدید البته سنجش میکه نه وظیفه
این کار مثل این میمونه وارد یه خیابون یه طرفه بشید و وسطه خیابون بشما بگند قانون عوض شده و شما خلاف کردید و بایستی جریمه هم بشید
این یعنی عدالت و تعیین قانون
پس یعنی بیخیال شیم همینو ادامه بدیم؟؟
شمام دیگه ناامید شدید؟
شما از آموزش دانشگاه یا هر واحد دیگه ای از دانشگاتون پرسیدید که همچین چیزی هست یا نه؟؟
من 1 شنبه میرم دانشگاه میپرسم بعدشم میرم پلیس +10 ببینم چه جوابی میدن... گرچه میدونم درست حسابی جواب نمیدن...
نتیجشو میگم..
خواهشن اگه کسی بازم اطلاع داره با رو در جریان بذاره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)