تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4619 از 4751 اولاول ... 36194119451945694609461546164617461846194620462146224623462946694719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,181 به 46,190 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرعت الان من تو تایم مفته

دوستان کی راه کار بدین که دیگه نخاد تا 1 بیدار بمونم چون معمولا خابم میبره هیچی دیگه محبورم صبح زودتر ساعتای 6 ایا پاشم بزارم رو دانلود تا 8 :ذی

تو خود IDM صف دانلود بساز بعد روش راست کلیک کن و Scheduel رو انتخاب کن و اونجا میتونی تنظیم کنی ساعت شروع و پایان دانلود رو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت الان من تو تایم مفته

دوستان کی راه کار بدین که دیگه نخاد تا 1 بیدار بمونم چون معمولا خابم میبره هیچی دیگه محبورم صبح زودتر ساعتای 6 ایا پاشم بزارم رو دانلود تا 8 :ذی

اگه سرویس شما 128 نیست؟؟؟!
    من سرویسم 1024 هست توی تایم رایگان دانلود از سرور داخلی 450 از سرور خارجی 130 هست. :|

داره خودمونی میشه faea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

1 مگ دانلود رایگان , تفاوت داخلی و خارجی :

4. این کاربر از faea بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان سلام

من الان eco 128 سه ماهه دارم که با هزینه 3500 شبانه میشه ماهی 13500 تومان

حالا اگه eco 1024 سه ماهه بگیریم دیگه هزینه شبانه نداره ( درسته؟ ) و باید ماهی 16000 تومان بدم

سرعتم الان روی 4 مگ بسته شده. حالا اگه eco 1024 بگیرم سرعتم یا محدودیت شبانه تغییر میکنه؟ چون اگه نکنه به صرفه تره که همین 128 بمونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اه این دهن سرویس ها منو مسخره کردن..... دیروز پس از چندی سرعتم مثل قبلا شده بود ولی الان دوباره سرعتم رو کم کردن!!

اول تابستون سرویسم تموم میشه من گ.و.ه بخورم دوباره از شاتل سرویس بگیرم!

7. این کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه سرویس شما 128 نیست؟؟؟!
    من سرویسم 1024 هست توی تایم رایگان دانلود از سرور داخلی 450 از سرور خارجی 130 هست. :|
    من برام فرقی نمیکنه چه ۱۲۸ باشم چه ۱ مگ چه دو مگ چه ۴ مگ سرعتم همین جوریه تو منطقه ما کلا رو ۴ میبندن شبانهوهم همینه روزان۶ هم همین
    این سرویس من ۱ مگه شبی ۱۲ گیگ میتونم دی ال کنم !

9. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوسن یکی از دوستان که تو پشتیبانی شاتل هست واسه محدودیت ها گفته که تا 3برابر حجم سرویست میتونی شبانه دانلود کنی اگه بیشتر شه محدود میشی اگه به هر دلیلی تونستین بیشتر از این گقدار دی ال کنی تا زمانی که به اون مثدار سه برابر نرسی یا به اصلاح سر به سر نشی با خرید حجم محدود میمونی حالا راستو دروغشو نمیدونم ولی از نظرم منطقی اومد که گفتم !

11. 4 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت art3 رو از دوستان کسی اطلاع داره؟

در آغاز فعالیت Online4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آره درسته پشتیبانی مخابرات واقعاً ضعیف هست هررر از بر تشخیص نمیده قبول دارم این حرف رو چون چیزیه که واقعاً هست! شما هم درسته مثلا طی 1ماه یکی دو بار مشکل پیدا کنی و به پشتیبانی نیاز داشته باشی منم نمی گم وجودش لازم نیست بلکه خیلی هم واجبه ولی همین شاتل که پشتیبانی خوبی هم داره آیا طرح خوبی هم برای افراد پر مصرف (طرحهای واقعاً نامحدود) داره؟! شما در طول روز هم که نمی خوای با پشتیبانی فایل دانلود کنی یا کار انجام بدی مهم طرح تعرفه و نوع سرویس شماست که شاتل هم طرح تعرفه نامحدود نداره کلاً . وگرنه کی بدش میاد شاتل هم بیاد مثل مخابرات تعرفه های نامحدود با همون ضریب اشتراک استاندارد 1به 8 ارایه بده ما هم ازش استفاده می کینم!

مخابرات هم از حق نگذریم کیفیتش از اوایل خیلی بهتره شده

سلام رفیق

منم قبلاً بارها مشکل مصرف ناخواسته ترافیک داشتم و بصورت تجربی و همینطور با Search توی اینترنت یه سری چیزا رو یاد گرفتم!

البته چند بار هم زنگ زدم به شماره 23089 (پشتیبانی شاتل) و چنتا مورد رو با من بررسی کردن و مشکلم حل شد...

تجربیاتمو می نویسم شاید کمکت کنه:

• اول اینکه اگه مودمت وایرلسه حتماً رمزشو عوض کن و یه رمز پچیده بذار که قابل -- کردن نباشه و ضمناً حالت امنیتی رو بذار روی WPA2 که امکان -- کردنش تقریباً غیر ممکنه! (یادش به خیر، یه زمانی رمز وایرلس من، شماره تلفن موبایلم بود و همیشه همسایه مون از اینترنت من استفاده می کرد، البته فهمیدم و رفتم توی تنظیمات مودم و بلاکش کردم!!!)

• دوم، یه نرم افزار مثل NetworX روی سیستمت نصب کن تا بتونی جزئیات مصرف هر کدوم از برنامه ها رو روی سیستمت چک کنی! (برای من بارها پیش اومده که یه اپلیکیشنی توی بکگراند بدون اطلاع من شروع کنه به آپدیت کردن خودش و ترافیکمو مصرف کنه!)

• سوم، حتماً یه آنتی ویروس اورجینال یا اگه نشد، آنتی ویروس رایگان مایکروسافت (Microsoft Essential) رو روی سیستمت نصب کن و هفته ای یکبار Full System Scan انجام بده و از آپدیت بودن آنتی ویروست مطمئن شو! (خیلی وقتا دلیل مصرف شدن ناخواسته گیگ اینترنت، ویروسی بودن سیستمه)

• نکته آخر اینکه، توی سایت my.shatel.ir توی قسمت ترافیک مصرفی می تونی ساعت دقیق مصرف شدن گیگ رو ببینی. به نظرم چک کن و ببین دقیقاً چه زمانی گیگ مصرفی برات خورده و زنگ بزن به پشتیبانی شاتل و بگو می خوای با سوپروایزر صحبت کنی و بعد لاگ رو براشون بفرست تا اگه مشکلی هست برات چکش کنن. بعضی وقتا مثلاً ممکنه توی یه بازه زمانی خیلی کم، مثلاً 5 دقیقه برات 1 گیگ مصرف بخوره که این واضحه که مشکل از نرم افزارشونه و به راحتی قابل پیگیری هست....

یادت باشه دوست من، حق گرفتنیه، به شرطی که قابل اثبات باشه نه روی حدسیات!

اگه کمک بیشتری خواستی، من در خدمتم...

14. 2 کاربر از Online4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوم، یه نرم افزار مثل NetworX روی سیستمت نصب کن تا بتونی جزئیات مصرف هر کدوم از برنامه ها رو روی سیستمت چک کنی! (برای من بارها پیش اومده که یه اپلیکیشنی توی بکگراند بدون اطلاع من شروع کنه به آپدیت کردن خودش و ترافیکمو مصرف کنه!)
    اینو کجا برنامه باید دید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 82 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 82 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •