اکو 512 دارم. شبانه 1تا 8 رایگان هست یا نیست ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اکو 512 دارم. شبانه 1تا 8 رایگان هست یا نیست ؟
آره منطقه ایه من چه128 ببگیرم چه 4 مگ سرعتم یکساته
اینم تست سرعتم همین الان گرفتم!
![]()
بستگی داره اون 3500 تومنو داده باشی یا نه اگه دادی که آره ندادی پس ته!
نه قبلا ازشون خواسته بودم از صورت حساب برش دارن. الان وضعم طوری هست که به رایگان بودن شبانه نیاز دارم.الان فعالش می کنن با پرداخت 3500 برای یک ماه ؟ یا باید موقع پرداخت
صورت حساب 3 ماهه پرداخت کنم ؟
نه قبلا ازشون خواسته بودم از صورت حساب برش دارن. الان وضعم طوری هست که به رایگان بودن شبانه نیاز دارم.الان فعالش می کنن با پرداخت 3500 برای یک ماه ؟ یا باید موقع پرداخت
صورت حساب 3 ماهه پرداخت کنم ؟
شب ها سرعت چطوره؟ بعد از چند گیگ از سرور داخلی هم محدود می شی؟
سلام
دوستانی که از سرویسهای نامحدود ویژه (ART) استفاده می کنند یک راهنمایی به بنده می کنید ؟ من میخوام سرویس ART1 با حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت ۱۱ گیگ در ماه را تهیه کنم . اکنون برام سواله که محدودیت اعمال شده از جانب شاتل برای این سرویس چیه ؟ مثلا بعد از استفاده 11 گیگ در ماه چه اتفاقی برای سرعت سرویس بنده میفته ؟ آیا سرعت سرویس به شدت محدود میشه ؟ به گونه ای که کاملا غیرقابل استفاده میشه ؟
خدا وکیلی امروز قصد داشتم یک دعوای حسابی با این اپراتور های شاتل راه بندازم که سر 20 گیگ دانلود اونم در ماه منو علاف کرده بودن ولی مثل اینکه ذهنمو خوندن و سرعتم رو مثل قبلا کردن!!(البته اگه مث دفعه ی قبلی سرکاری نباشه
)
این سرعت الانم، حالا باید ببینم توی رایگان چطوره.
راستی به نظرتون اگه فردا 2-3 گیگ دانلود کنم بازم محدود میشم؟؟(با توجه به اینکه تازه ازاد شدم!!)
در این یک و ماه اندی مشتری شاتل و این تاپیک و البته بارها تماس با پشتیبانی یه چیز رو بطور قطعی فهمیدم و اون هم اینکه همه چی توی شاتل شانسی هست. یعنی من همون منطقه خوب رو هم شانسی حساب میکنم که یکی از خوش شانسی ساکن بخش خلوت هست و یکی برعکس. برای همین معلوم نیست که آیا شما با این دانلود دوباره محدود میشید یا نه.
بدی کار هم همین هست چون تا خودتون تجربه نکنید وضعیت مشخص نمیشه و وقتی هم مشخص شد که دیگه محدود شدین و کار تمومه.
امروز کسی هم قطعی داشته؟ من که دم ظهر کم کم قطع و وصل میشد و الان بطور کامل چند ساعته که قطع هست. ولی عجیبتر این هست که تابحال نشده بود به پشتیبانی زنگ بزنم و بعد از حدود ۱۰-۱۵ بار تماس همش اشغال باشه. اینجا هم گویا تنهاش خورده به مبیننت و
داره حال میده.
آپدیت نظر قبلی:
بالاخره بعد از کلی گرفتن نوار ضبط شده دلیل قطع شدن رو "اختلال در شبکه مخابراتی شاتل" گفت. منتهی نفهمیدم که منظورش مشکل از طرف مخابرات هست یا داخل خود شرکت. از اشغال بودن زیاد خط میشه حدس زد که حداقلش توی تهران خیلیها اینجوری شدن.
Last edited by ninipc; 04-05-2014 at 17:36. دليل: آپدیت وضعیت
هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)