سعی کن چن تا جای دیگه رو پبدا کنی اگه منابعش تموم شد بری سراغ اون ! البته باید یکی در میون فارم کنی که ریسورسا هدر نره !
سعی کن چن تا جای دیگه رو پبدا کنی اگه منابعش تموم شد بری سراغ اون ! البته باید یکی در میون فارم کنی که ریسورسا هدر نره !
کل حالش Rim کردنه ! :ديانصافا کل حالش به فارم کردنشه :X
وایستا به اونجاش برسی ! ببینم می تونی ترکش کنی یا نه !:دي
به به داش ممد. چشممون به جمالتون افتاد
یکی ارتاس رو هم بیاره تا جمع اسپمر ها تکمیل شه![]()
سلام مرتضیفدای تو
اره باید بیاریمش
بیاریش می اد با یکی دعواش می شه می ره ! :دي
من LC میخوام:(
الان فقط میتونم اسکات بسازم
چند تا اسکات بسه ؟
واسه بقیه اسب ها چی لازمه؟
اینجا شد بحث آزاد؟؟؟ همه چی بحث میکنن انگاری
یه خوبی که این بازی نسبت به تراوین داره اینه که توی تراوین یه سری آپگریت ها رو که میکردی میگفت باید بری و یک روز دیگه بیای. به نام یک روز تراوینی.
ولی من 2 روزه سیستم رو ساختم توی زمین 49 و الان همه ی آپگریت هام بالای هفت هست و نیروهای مدافعم 20 تا و هست و بااین آپگریت جدید میتونم مهاجم هام رو هم آماده کنم.
خداییش باهاله.
باید خودم رو آماده کنم . هنوز قوی نشدم.
20 30 تا برای این زمان باید کافی باشه ! ولی اگه بخوای اسکات نشی بیشتر هم بد نیست !
شما اون موقعی که تایپیک رو اوجش بوده نبودی !:دياینجا شد بحث آزاد؟؟؟ همه چی بحث میکنن انگاری
یه خوبی که این بازی نسبت به تراوین داره اینه که توی تراوین یه سری آپگریت ها رو که میکردی میگفت باید بری و یک روز دیگه بیای. به نام یک روز تراوینی.
ولی من 2 روزه سیستم رو ساختم توی زمین 49 و الان همه ی آپگریت هام بالای هفت هست و نیروهای مدافعم 20 تا و هست و بااین آپگریت جدید میتونم مهاجم هام رو هم آماده کنم.
خداییش باهاله.
باید خودم رو آماده کنم . هنوز قوی نشدم.
من از تراویان خوشم نیومد ! حیلی سعی کردم خودم وفق بدم نشد !
من يك هفته بن بودم ... كسي هست خلاصه توضيح بده چه خبر شده توي اين مدت ؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)