مطمئنی ؟
تجربه شو داری ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مطمئنی ؟
تجربه شو داری ؟
رفقا ج نمیدید؟وضعیت خط رو بررسی کردم اوکی هست و مشکلی نداره
فک کنم مشکل سراسری باشه ! از چند مدت پیش زیاد دیدم کسایی رو که مشکل تایم اوت با شاتل داشته باشن... البته ماله شما کلا پینگتم بالاس ، ی تماسی با خود شاتل داشته باشی بد نیست..!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون چیزی که برای من تو سایت زده ک نشون میده مجانیه ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MW_ARDEN; 01-05-2014 at 23:42.
به معنای دقیق کلمه با حرفتون موافقم. سر همین خبر جلسه شرکتهای اینترنتی چند تا خبر از مدیرعامل سابق و الان رئیس هئیت مدیره شاتل خوندم. تقریباً همه جا یه گوشه و کنایهایی به دانلود شبانه و استفاده زیاد یه عده و لزوم محدود کردنشون زده. به نظر مییاد که این قضیه دانلود شبانه (یا توی نامحدودها) برای ایشون یه جورایی مسئله شخصی شده و قسم خورده که نذاره هیچ کس ازش عبور کنه. وگرنه شکی ندارم که توی شرکتهای دیگه هم این قضیه هست، ولی مدیران اونجا این همه حساسیت روی این قضیه ندارن و اون رو یه مسئله امنیتی حاد نکردن.
میبینم که بالاخره شما هم دیدین که منطقهتون جزء ازمابهترون هست و هر کسی مثل شما نمیتونه با خیال راحت دانلود کنه. ولی خوبه باز اینجور مطالب روشن میشه که کاربرها بیشتر حواسشون باشه. وگرنه اگه قرار باشه به اطلاعات خود شاتل اکتفا کنیم که توی تاریکی مطلق راه رفتن وضعیت بهتری داره.
یعنی جدی این هم یه مورد جدید تنبیه هست؟ به نظر شاتل هر کس رو یه جوری مجازات میکنه و برای همه یکسان نیست. چون تابحال نشنیده بودم کلاً اینترنت قطع کنه. چون اینکارشون با قطع یک طرفه اکانت فرقی نداره.
دوست عزیز فعلا وضعیت نت افتضاحه...برای من که فاجعه هست...احتمالا برای شما هم همینه و مشکل از خطتت نیست
اه چقد قطعی و افت سرعت هست امروز
نه من تجربه شو ندارم
قبلا توی FUP سایتشون نوشته بودن که در حال حاضر کلا صفحه FUP را برداشتند
یه چیز جالب به ذهنم رسید...به مدت 30 ثانیه status مربوط به internet connectionم را ضبط کردم گفتم براتون بزارم ببینید شرایط نتی من چه قــــــــــــــــــــــــ ــــــدر افتضاحه...لازم به ذکر هست که تک تک قطعات(از جمله کابل و مودم)و همچنین مشخصات خط،تست شده اند و مشکل از طرف شاتل هست
حجم فیلم 300 کیلوبایت هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها امروز اینترنت منم قطع کرده بودن
میگفتن جون مادرت بیا این پیش فاکتورتو پرداخت کن منم پرداخت نمیکنم هیچی دیگه گند زدن به لیست دانلودم
تا الان 80 تا رو هم رد کردم با وجود محدود بودنم![]()
هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)