سرعت سرویس آرت 2 بعد از 100 گیگ دانلود که هنوز محدود نشدم ...البته اینو بگم که مرکز مخابراتی ما جز مراکز استثناست و خیلی دیر محدود میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت سرویس آرت 2 بعد از 100 گیگ دانلود که هنوز محدود نشدم ...البته اینو بگم که مرکز مخابراتی ما جز مراکز استثناست و خیلی دیر محدود میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز در شاتل از این خبرها نیست و به طور متوسط در ماه 20-30 گیگ دانلود خواهید داشت
برای سرویس نامحدود هم اگر آرت 1 بگیرید بعد از 20 گیگ در حالت متوسط، و 30 گیگ در حالت خوب محدود میشید
ابولفضل جان به دلیل خلوت بودن مرکز مخابراتیش استثنائا زیاد می تونه دانلود کنه و برای بقیه از این خبرها نیست
به نظر من 2 دستی سرویس پارس آنلاینتون را بچسبید که خیلی خوبه شرایطش![]()
امروز با آرت 1 بعد از 80 گیگ دانلود کلا اینترنتمو قطع کردن ( حتی چراغ اینترنت روشن نمی شد )
بعد از کلی زنگ زدن گفتن اگه ارتقا بدی شاید ! وصل شه !
ارتقا دادم به آرت 2 وصل شد !
محدود هم دیگه نیستم![]()
پول هم گرفتن برای ارتقا دادن؟ من رفتم گفتن 10 تومن اضافه میگیرن، چون هنوز موعد قرارداد نرسیده!
ببخشید کسی اینجا می دونه چرا سرعت اپلود اینقدر پایینه من 2 مگ دارم ولی بیشتر از 50 کیلوبایت بیشتر اپلود نمی کنه.![]()
عزیز معمولا آپلود رو روی 760 میبندن که تو ایده آل ترین مواقع نهایت سرعت آپلود به 76 کیلوبایت بر ثانیه میرسه
مال شما همچین چیز غیرعادی نیست
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
یک سوال از کسانی که حجمی دارن هنوزم شاتل آپلود رو مجانی حساب میکنه؟
جدا؟
مگه میشه ؟یا میتوننن
جه ربطی داره آخه !
پس منم باید مثل تو بشم ولی با این تفاوت که من اینقدر ازشون شکایت کردم و دعوا داشتم چه با تهران جه نمایندگی های مهد بعید میدونم ماله من یکیو قطع کنن
اینم مصرف من با آرت 1
تو این دوره 1 ماهه!
راستی آرت لایت رو کسی میدونه سرعتش چقدره؟
ضمنا هرچی سریال قشنک تو مایه های arrow یا marvel shild یا سریال هایی مثل inteligence سراغ دارین برام بزارین واجبه ها
مرسی
![]()
آره 8000 تومن گرفتم 19 روزم مونده بود
جالب اینجاست که تو پنل مای شاتل زده بود قطع به علت اتمام ترافیک ( الان که آرت 2 وصل شد بازم تو پنل همونو زده ولی به نت وصلم)
دوباره دانلود کنی بازم قطع می کنند
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)