تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4612 از 4751 اولاول ... 36124112451245624602460846094610461146124613461446154616462246624712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,111 به 46,120 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا اینقدر تایم اوت داره

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نوع نگاه شما هم می‌تونه درست باشه. یعنی منظورتون این هست که نخواسته بیشترش کنه و برعکس گفته که مثلاً روی سرعت کم هزار جور قفل و بست نذارن؟ اگه این باشه که خوبه. ولی نمی‌دونم چرا اصولاً اینجور مواقع اونی که روش بدتر هست رو اجرا می‌‌کنن. امیدوارم که نظریه شما درست باشه. ولی در مورد قیمتهای جدید که فکر کنم بایستی انتظار گروون شدن رو داشته باشیم. بخصوص که همه‌شون (در گزارشهای مختلف از سایتهای خبری) به اون خبر درآمد ۲۵ برابر حمله کردن و قبولش ندارن. دیگه کی این وسط بتونه حرفش رو به کرسی بنشونه، بعداً معلوم می‌شه.
    یه کم بذار این مورد رو بیشتر توضیح بدم.....
    اون نرم افزاری که فیلترینگ رو انجام میده به توان پردازش خیلی زیادی احتیاج داره... یعنی شما اگه بخوای فیلترینگ رو با یه کامپیوتر معمولی انجام بدی حداکثر میتونی ترافیک مثلاً یه خط 50 مگابیتی رو پردازش کنی.... خوب حالا 100 گیگا بیت پهنای باند ایران رو چطوری پردازش میکنن؟ برای این کار باید یه جوری کار رو بین پردازنده(کامپیوتر)های مختلف تقسیم کرد و در واقع به اصطلاح این کار رو با پردازش موازی انجام داد.... حالا به نظر میرسه که اینا توی این کار مشکل دارن و درست نمیتونن انجامش بدن... واسه همین هم یه سری مشکلاتی تو سرعت ایجاد میشه(مثلاً همون سرعت تک کانکشن که گفتم) و کلاً پهنای باند ایران رو هم نمی تونن خیلی زیاد کنن:

شانه‌ساززاده با بیان اینکه برخی مشکلاتی که در زمینه دسترسی به محتوا در اینترنت رخ می‌دهد به نظر می‌رسد ناشی از عدم تناسب تجهیزات فیلترینگ با پهنای باند باشد
    من خودم از قبل حدس میزدم همچین مشکلی داشته باشن ولی خوب مطمئن نبودم... این حرف این آقا دیگه جای هیچ شکی باقی نمیذاره....
    بعدشم منظورش این بوده که بدینش به خود ما... ما این مشکل پردازشش رو حل میکنیم تا اینقدر تو سرعت گند نخوره:

در خصوص فیلترینگ به دولت پیشنهاد داده‌ایم که شرکت‌های PAP می‌توانند تجهیزات فیلترینگ را خریداری و در شرکت زیرساخت نصب کنند تا تجهیزات و کیفیت تجهیزات متناسب با پهنای باند باشد.
    Last edited by netstat; 30-04-2014 at 23:06.

3. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با این حساب پس وضعیت من هم از خوش‌شانسی زیادم هست. چون من هم شک دارم هر کس به پشتیبانی خود شرکت زنگ بزنه رو آزار و اذیت کنن.

در مورد این واسطه که گفتین بدون شک من کاندید مناسبی نیستم چون هم توی این فوروم قدیمی یا مسئول نیستم و هم اینکه توی خود شاتل هنوز محکوم هستم و به نوعی دارم آخرهایی مجازاتم رو می‌گذرونم. شاید خودتون یا یکی از ناظرها و مدیران فوروم برای این کار پیشنهادی‌تون مناسبتر باشن.

اما این نکته رو اضافه کنم که شکایت همیشگی من از شاتل در مورد محدودیتش نبوده و فقط نوع اجرا و بخصوص محرمانه بودنش هست که غیرمنطقیه و باعث اعتراضم هست. اما این منطقه‌ای رفتار کردن شاتل گویا داره به جاهای دیگه هم سرایت می‌کنه، ولی حداقل اونها محرمانه‌بازی ندارن. برای مثال دیدم که ایرانسل هم شروع کرده به فروش منطقه‌ای که تا همین یک ماه پیش توی لیست قیمتهاش منطقه موثر نبود. البته ایرانسل بطور واضح گفته که کجاها چه وضعیتی دارن و مخفی نکرده.
    ناظرها و مدیران فروم که قبول نمی کنند چون برای سایت مسئولیت داره و مشکلات براشون پیش میاد...به نظر من شما خوب هستی و اینکه محدود هستی یا نه دلیل بر این نمیشه که بگیم محکومی(نمی دونستی سیستم چه طوری هست و محدودیت داره...)
    در مورد نوع اجرا هم به دلیل پیچیدگیش احتمالا اینطور هست...همونطور که میبینیم بعضی از مناطق هر چه قدر می خواهند دانلود می کنند و بعضی از مناطق ذره بینی بررسی میشند
    نمی‌دونم خبر جلسه شرکتهای بزرگ ADSL رو خوندین یا نه، ولی رئیس هیئت مدیره شاتل گفته که مخابرات به تنهایی ۵۰ درصد کل مشترکان ADSL رو داره که یادمه چند وقت پیش سر همین قضیه بحث بود و عنوان می‌شد که شاتل بزرگترین شرکت ADSL هست و حتی از مخابرات هم بیشتر مشتری داره. اما با این خبر به نظر که اینجور نیست و شاید برای همین هم مخابرات راحت‌تر می‌تونه تخفیف بده چون هزینه‌ها رو روی تعداد مشتری بیشتری سرشکن می‌کنه.

البته سوای این مورد دیدم که همه شرکتهای ADSL از درخواست دولت برای ارزونی شکایت دارن و برای همین خیلی بعید هست که سال جدید ارزونی داشته باشیم و حتی به احتمال گروونی بیشتر هم محتمل هست. بماند رئیس هیئت مدیره شاتل یه چیزی هم از فیــل تر و نحوه قوی‌تر کردنش گفته که جای نگرانی هست. امیدوارم این درخواستش حالا حالا اجرا نشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد مخابرات اینا که به نظر من خبرنگار متوجه نشده چی گفته...بعید هم میدونم که مخابرات بیشتر شاتل مشتری داشته باشه چون شاتل خودش از واژه بزرگترین ISP ایران استفاده می کنه و اینکه رئیس هیئت مدیره اش بیاد بگه نه مخابرات از ما بزرگتره نقض کردن خودشه...
    اگه فیلترینگ را شاتل انجام بده،کیقیت اینترنت افزایش پیدا می کنه ولی پیچوندنش خیلیییییییییییییییی سخت تر میشه....بلاخره این همه مغز نابغه نتونسته هنوز محدودیت شاتل را دور بزنه دیگه چه برسه به فیلترینگ ...
    مرسی بابت این لینک خوبی که دادی....

احتمالاً منظورت اینه:

باور کن این خیلی حرف خوبیه.... خیلی از مشکلاتی که پهنای باند اینترنت ایران داره سر همین قضیه هستش... یعنی این فیل تر کردنشون به منابع محاسباتی خیلی زیادی احتیاج داره که درست نمیتونن تامینش کنن (بیشترم دلایلش فنیه تا مالی) به خاطر همین هم نمیتونن پهنای باند رو زیاد کنن و موقعی هم که زیاد میشه وضع بدتر میشه نه بهتر.. من خودم فکر میکنم مشکل سرعت تک کانکشن که بعد از افزایش پهنای باند کشور به 100 گیگابیت شدیدتر هم شده، به خاطر همین قضیه باشه!!!!
    توی تاپیک هم یه اشاراتی کردم منتها اون موقع فکر میکردم کمبود منابع محاسباتی نرم افزار کنترل ترافیک ISPهاست که داره مشکل درست میکنه...
    من بعید میدونم افزایش پهنای باند باعث بدتر شدن وضعیت بشه..به نظر من تاثیر زیادی نمیزاره چون محدودیت منابع محاسباتی داریم...
    چیزی که مشکل را زیاد کرده افزایش مصرف اینترنت هست و نه افزایش پهنای باند
    اونم خیلی راحت حل میشه...پول مفت ملت را میدن به چینی ها و 3-4 برابر قیمت واقعی دستگاه ها خریداری میشن
    دانلود از سرور داخلی رو محدود شدن از سرور خارجی هم تاثیر میزاره؟
    بععععععععععععععععععله

5. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه [WaRhEaD]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کلا در حبس به سر میبرم، موهام سفید شد شاتل منو ببخش! اون 40 گیگ کوفتم شد! آزاد کن دیگه کار و زندگی داریم!

7. 3 کاربر از [WaRhEaD] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اگه فیلترینگ را شاتل انجام بده،کیقیت اینترنت افزایش پیدا می کنه ولی پیچوندنش خیلیییییییییییییییی سخت تر میشه....بلاخره این همه مغز نابغه نتونسته هنوز محدودیت شاتل را دور بزنه دیگه چه برسه به فیلترینگ ...
    این دو تا با هم خیلی فرق میکنه....محدودیت ترافیک کار خیلی ساده ایه....... مطمئن باش اگه فیل رو بدنش دست شاتل خیلی دور زدنش ساده تر میشه.... اینی که الان هست خارجیه...
    بعدشم این بابا اصن منظورش این نبوده که فیلترینگو بدین دست ما....منظورش همونی بوده که من گفتم....
    این نرم افزار فیلترینگ خیلی کارا داره میکنه فقط مسدود کردن چند تا سایت الکی نیستش که....... کسی نمیتونه بگیردش دستش....

اونم خیلی راحت حل میشه...پول مفت ملت را میدن به چینی ها و 3-4 برابر قیمت واقعی دستگاه ها خریداری میشن
    احتمالاً قضیه به این سادگیا نیستش...

9. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این دو تا با هم خیلی فرق میکنه....محدودیت ترافیک کار خیلی ساده ایه....... مطمئن باش اگه فیل رو بدنش دست شاتل خیلی دور زدنش ساده تر میشه.... اینی که الان هست خارجیه...
    بعدشم این بابا اصن منظورش این نبوده که فیلترینگو بدین دست ما....منظورش همونی بوده که من گفتم....
    این نرم افزار فیلترینگ خیلی کارا داره میکنه فقط مسدود کردن چند تا سایت الکی نیستش که....... کسی نمیتونه بگیردش دستش....

فکر کنم منظور شما کدگشایی اطلاعات رد و بدل شده هست که این همه حجم بالای پردازش رو نیاز داره. وگرنه حتی خوندن یه صفحه HTML کد نشده که نیازی به این همه پردازش نداره. اما با BursT عزیزم موافقم که اگه دست شاتل بیافته همچین کاری می‌کنه که جیمزباند هم نتونه حتی یه ایمیل بزنه و یه صفحه بسته رو باز کنه. همین دست بی‌سوادها بمونه شاید بهتر باشه.

11. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ناظرها و مدیران فروم که قبول نمی کنند چون برای سایت مسئولیت داره و مشکلات براشون پیش میاد...به نظر من شما خوب هستی و اینکه محدود هستی یا نه دلیل بر این نمیشه که بگیم محکومی(نمی دونستی سیستم چه طوری هست و محدودیت داره...)
    در مورد نوع اجرا هم به دلیل پیچیدگیش احتمالا اینطور هست...همونطور که میبینیم بعضی از مناطق هر چه قدر می خواهند دانلود می کنند و بعضی از مناطق ذره بینی بررسی میشند

در مورد مخابرات اینا که به نظر من خبرنگار متوجه نشده چی گفته...بعید هم میدونم که مخابرات بیشتر شاتل مشتری داشته باشه چون شاتل خودش از واژه بزرگترین ISP ایران استفاده می کنه و اینکه رئیس هیئت مدیره اش بیاد بگه نه مخابرات از ما بزرگتره نقض کردن خودشه...

من بعید میدونم افزایش پهنای باند باعث بدتر شدن وضعیت بشه..به نظر من تاثیر زیادی نمیزاره چون محدودیت منابع محاسباتی داریم...
    چیزی که مشکل را زیاد کرده افزایش مصرف اینترنت هست و نه افزایش پهنای باند

بععععععععععععععععععله

شاید برای این هست که اصولاً شاتل مخابرات رو مثل خودشون PAP نمی‌دونه. دیدم توی مصاحبه‌های دیگه هم گفتن که مخابرات خودش تامین‌کننده اصلی هست و در کنارش شرکت فروش اینترنت هم هست.

در مورد کاری هم که پیشنهاد دادین حقیقتش درگیری کاری دارم و نمی‌تونم همیشه فعال باشم. بعد هم اگه بزنه دیگه کاربر شاتل نباشم که بدرد پیشنهادتون نمی‌خورم. کسانی خوب هستن که سالهاست مشتری شاتل هستن و هنوزم قصد ادامه دارن.

13. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منطور من انجام فیلترینگ توسط شاتل نبود...منظورم خریداری تجهیراتش بود
    با بیشتر حرف شما موافقم ولی همین سیستم محدودیت شاتل خیلی حرفه ای هست و مطمئن باش اگه دولت از شاتل برای اعمال فیلترینگ مشاوره بگیره کار ما ها خیلی سخت تر خواهد شد
    فکر کنم منظور شما کدگشایی اطلاعات رد و بدل شده هست که این همه حجم بالای پردازش رو نیاز داره. وگرنه حتی خوندن یه صفحه HTML کد نشده که نیازی به این همه پردازش نداره. اما با BursT عزیزم موافقم که اگه دست شاتل بیافته همچین کاری می‌کنه که جیمزباند هم نتونه حتی یه ایمیل بزنه و یه صفحه بسته رو باز کنه. همین دست بی‌سوادها بمونه شاید بهتر باشه.
    برای اعمال فیلترینگ محتوایی نیاز هست چند لایه باز بشه مطالعه بشه و دوباره به لایه فیزیکی و لایه انتقال برگردونده بشه...حالا حساب کن تک تک این پکت ها لازمه این اتفاق براشون بیوفته و در حجم خیلی بزرگی(95% اینترنت ایران)برای همین نیاز به حجم عظیمی از توانایی پردازش هست
    شاید برای این هست که اصولاً شاتل مخابرات رو مثل خودشون PAP نمی‌دونه. دیدم توی مصاحبه‌های دیگه هم گفتن که مخابرات خودش تامین‌کننده اصلی هست و در کنارش شرکت فروش اینترنت هم هست.
    حقیقتش تا جایی که من میدونم مخابرات تامین کننده نیست
    بیشتر پهنای باند مارو شرکت پیشگامان وارد می کنه که مجبور هست کل پهنای باند وارداتی را به زیرساخت بفروشه(حتی برای مصرف خودش،باید اول بفروشه و بعد دوباره به چند برابر قیمت بخره)
    مخابرات هم از زیرساخت خریداری می کنه و همین چند وقت پیش بود که زیرساخت اعلام کرد اگه مخابرات تهران بدهیشو به زیرساخت نپردازه دیگه بهش پهنای باند تعلق نمی گیره
    خلاصه شرایط اینترنتی کشور خیلی مذخرف و مسخره هست و شرکت های PAP هم همیشه گفتند که اجازه بدید پهنای باند مصرفیمونو خودمون وارد کنیم ولی موفقیتی در این زمینه کسب نکردند
    به همین دلیل هست که وقتی از شاتل سرویس میگیری طبق توافق نامه SLA به شما سرویس میده و خیلی از اوقات که با مشکل اینترنتی مواجه هستیم شاتل میگه از سمت ما نیست و هیچ شکایتی هم نمیشه علیه ش کرد
    ولی بهتون قول میدم اگه اجازه همکاری در زمینه فیلترینگ را به شاتل بدند محدودیت های اینترنتی ما چندین برابر میشه چون میدونم شاتل چه قدر در این زمینه با مطالعه عمل می کنه(کافیه وضعیت امنیتی شرکت شاتل را با صبانت یا بقیه ISP ها مقایسه کنید تا فاصله شون مشخص بشه)

15. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با خسته نباشیدبه دوستان
    من 3 هفته هست که پارس 2 مگ محدود دارم در شهر انزلی
    شبی 3.5 تا 4.5 گیگ برحسب سرورهای سایت های مختلف می گیرم
    دلیل سوالم این هست که من از ساعت 7 بعداز ظهر سرعتم از حد اقل 150 تا 300 به 40 تا 50 میرسه و من از isp دیگه ای هم سرویس میگیرم که خیلی خوب هست اما سرعتش ثابت روی 130 هست (1 مگ محدود)
    -------------
    توی یک تاپیکی خوندم که شاتل درصورت محدود شدن در ساعت رایگان از سرور های خارجی بین 8 تا 16 میشه
    اما از سرور های ایران حداقل سرعت اسمی سرویس خریداری شده رو میده
    -------
    اگر من 2مگ یا 4 مگ محدود بگیرم در صورت محدودیت ، دانلود فقط از سرور های خارجی باچه سرعتی می شه؟ وچند گیگ میتونم بگیرم؟

باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درصورت استفاده از سرویس نامحدود art بعد از محدودیت ، دانلود فقط از سرور های داخلی سرعت چقدر میشه
    بیشتر سرویس 28 تومنی
    Last edited by aha0001; 01-05-2014 at 11:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 78 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 78 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •