مرسی...عکس خودمه....
مال همون بوده.....
نه بابا.... خیالت راحت اینجا همه کاربر معمولی هستن... از این فکرا نکن خوب نیست....![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مرسی...عکس خودمه....
مال همون بوده.....
نه بابا.... خیالت راحت اینجا همه کاربر معمولی هستن... از این فکرا نکن خوب نیست....![]()
Last edited by netstat; 30-04-2014 at 16:22.
ای بابا..... سر کار گذاشته بودی ما رو ؟؟؟این نوسان سرعتت بخاطر ترافیک خود شبکه ی شاتله دیگه... یعنی واقعاً اینو نمیدونستی؟؟؟ یه مدت بیا پارس آنلاین بگیر تا اینچیزا رو خوب یاد بگیری.....
![]()
منظورم شکایت خارج از پشتیبانی بوده که انجام ندادی
نه بابا ممکن نیست
به این راحتی ها نمی تونند شماره کاربریتو در بیارن و باید آی پیتو داشته باشند که نیاز به مدیریت داره یا حداقل باز کردن یک عکس یا لینک خاص فقط و فقط توسط شما
منم فکر کنم پشتیبان شاتل اینجا میاد ولی به عنوان کاربر فعالیت می کنه و مسئولیتی ندارهولی شده پیشنهادی اینجا بدم و بعد از مدتی توسط شاتل اجرا بشه
که اونم احتمالا چندین نفر درخواست دادن و شانسی اینطور شده
از شاتل درخواست میکنیم که یه پشتیبان(ترجیحا ارشد)را برای این سایت اختصاص بده و وقتی بفهمه این سایت بالای 100000 کاربر ایرانی داره و تاپیک شاتلش بالای4600 صفحه و 46000 پست داره احتمالا موافقت میکنهاین بخش پشتیبان ویژه رو هم دقیق متوجه نشدم چی هست و چطور میشه درخواستش داد؟ یعنی یکی از شرکت شاتل بیاد اینجا توی فوروم جوابگو باشه یا خودمون مشکلات رو جمع کنیم (چون از صحبتتون به نظر کاربر فعال نیاز داره) و برسونیم دست شاتل؟
اونوقت میتونیم مشکلات خودمونو راحت تر مطرح کنیم
ولی نیاز به یک کاربر فعال داریم که هم نقش واسطه را بازی کنه
هم با مدیر این بخش همکاری کنه که در صورتیکه کسی حرف نابجایی زد یا توهینی کرد(همون بحث دزد و اینا)برخورد کنه...چون تجربه نشون داده در صورتیکه همچین تهمت هایی زده بشه پشتیبان ها بیخیال میشن و میرن. اینطوری بیشتر ضرر می کنیم
و هم با شاتل مکاتبه کنه که شاتل راضی بشه اینکارو کنه
ولی به نظرم باید دنبال پشتیبان ارشد باشیم...چون بیشتر پشتیبان ها اطلاعات کاملی ندارن...از اون مهمتر توان عملیاتیشون هم خیلی کمتره و قدرت اجازه انجام خیلی از کارها را ندارن
باور کن حتی می تونیم برای یه مدت 1-2 روزه مدیر هیئت مدیره یا یکی از مدیران ارشد شاتل را هم اینجا بیاریم(من مصاحبه یکیشونو خوندم...انسان بسیار فهمیده ای بود)تا مشکلات را مسقیم بگیم و حتی شرایط ویژه بگیریم
(یادمه یه مدت مدیر مخابرات مشهد میومد توی تاپیک مربوطش)
تازه میتونیم درخواست بدیم به عنوان پشتیبان استخداممون کنند(از اونجایی که تک تک دیالوگ های پشتیبان هارو بلدیم برامون خیلی کار راحتیه)خلاصه خیلی خوب میشه
چه شٌکی داد ها...ای بابا..... سر کار گذاشته بودی ما رو ؟؟؟این نوسان سرعتت بخاطر ترافیک خود شبکه ی شاتله دیگه... یعنی واقعاً اینو نمیدونستی؟؟؟ یه مدت بیا پارس آنلاین بگیر تا اینچیزا رو خوب یاد بگیری.....
![]()
![]()
با این حساب پس وضعیت من هم از خوششانسی زیادم هست. چون من هم شک دارم هر کس به پشتیبانی خود شرکت زنگ بزنه رو آزار و اذیت کنن.
در مورد این واسطه که گفتین بدون شک من کاندید مناسبی نیستم چون هم توی این فوروم قدیمی یا مسئول نیستم و هم اینکه توی خود شاتل هنوز محکوم هستم و به نوعی دارم آخرهایی مجازاتم رو میگذرونم. شاید خودتون یا یکی از ناظرها و مدیران فوروم برای این کار پیشنهادیتون مناسبتر باشن.
اما این نکته رو اضافه کنم که شکایت همیشگی من از شاتل در مورد محدودیتش نبوده و فقط نوع اجرا و بخصوص محرمانه بودنش هست که غیرمنطقیه و باعث اعتراضم هست. اما این منطقهای رفتار کردن شاتل گویا داره به جاهای دیگه هم سرایت میکنه، ولی حداقل اونها محرمانهبازی ندارن. برای مثال دیدم که ایرانسل هم شروع کرده به فروش منطقهای که تا همین یک ماه پیش توی لیست قیمتهاش منطقه موثر نبود. البته ایرانسل بطور واضح گفته که کجاها چه وضعیتی دارن و مخفی نکرده.
نمیدونم خبر جلسه شرکتهای بزرگ ADSL رو خوندین یا نه، ولی رئیس هیئت مدیره شاتل گفته که مخابرات به تنهایی ۵۰ درصد کل مشترکان ADSL رو داره که یادمه چند وقت پیش سر همین قضیه بحث بود و عنوان میشد که شاتل بزرگترین شرکت ADSL هست و حتی از مخابرات هم بیشتر مشتری داره. اما با این خبر به نظر که اینجور نیست و شاید برای همین هم مخابرات راحتتر میتونه تخفیف بده چون هزینهها رو روی تعداد مشتری بیشتری سرشکن میکنه.
البته سوای این مورد دیدم که همه شرکتهای ADSL از درخواست دولت برای ارزونی شکایت دارن و برای همین خیلی بعید هست که سال جدید ارزونی داشته باشیم و حتی به احتمال گروونی بیشتر هم محتمل هست. بماند رئیس هیئت مدیره شاتل یه چیزی هم از فیــل تر و نحوه قویتر کردنش گفته که جای نگرانی هست. امیدوارم این درخواستش حالا حالا اجرا نشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمم سر کار رفتم!
اخه مثل هر روز صبح زدم دانلود و دیدم سرعت روی 450 هست! شاد و خندان زدم ادامه دانلود ولی از مدرسه که برگشتم دیدم نه بابا از این خبرا نیست!
حالا یا من توهم زدم یا واقعا سرعت صبح خوب بود!![]()
مرسی بابت این لینک خوبی که دادی....
احتمالاً منظورت اینه:
باور کن این خیلی حرف خوبیه.... خیلی از مشکلاتی که پهنای باند اینترنت ایران داره سر همین قضیه هستش... یعنی این فیل تر کردنشون به منابع محاسباتی خیلی زیادی احتیاج داره که درست نمیتونن تامینش کنن (بیشترم دلایلش فنیه تا مالی) به خاطر همین هم نمیتونن پهنای باند رو زیاد کنن و موقعی هم که زیاد میشه وضع بدتر میشه نه بهتر.. من خودم فکر میکنم مشکل سرعت تک کانکشن که بعد از افزایش پهنای باند کشور به 100 گیگابیت شدیدتر هم شده، به خاطر همین قضیه باشه!!!!شانهساززاده با بیان اینکه برخی مشکلاتی که در زمینه دسترسی به محتوا در اینترنت رخ میدهد به نظر میرسد ناشی از عدم تناسب تجهیزات فیلترینگ با پهنای باند باشد افزود: در خصوص فیلترینگ به دولت پیشنهاد دادهایم که شرکتهای PAP میتوانند تجهیزات فیلترینگ را خریداری و در شرکت زیرساخت نصب کنند تا تجهیزات و کیفیت تجهیزات متناسب با پهنای باند باشد.
توی تاپیک هم یه اشاراتی کردم منتها اون موقع فکر میکردم کمبود منابع محاسباتی نرم افزار کنترل ترافیک ISPهاست که داره مشکل درست میکنه...
Last edited by netstat; 30-04-2014 at 20:34.
دانلود از سرور داخلی رو محدود شدن از سرور خارجی هم تاثیر میزاره؟
نوع نگاه شما هم میتونه درست باشه. یعنی منظورتون این هست که نخواسته بیشترش کنه و برعکس گفته که مثلاً روی سرعت کم هزار جور قفل و بست نذارن؟ اگه این باشه که خوبه. ولی نمیدونم چرا اصولاً اینجور مواقع اونی که روش بدتر هست رو اجرا میکنن. امیدوارم که نظریه شما درست باشه. ولی در مورد قیمتهای جدید که فکر کنم بایستی انتظار گروون شدن رو داشته باشیم. بخصوص که همهشون (در گزارشهای مختلف از سایتهای خبری) به اون خبر درآمد ۲۵ برابر حمله کردن و قبولش ندارن. دیگه کی این وسط بتونه حرفش رو به کرسی بنشونه، بعداً معلوم میشه.
من پاش نشستم و تست کردم. سرعت فنری شده، یعنی به محض اینکه چند دقیقه دانلود میشه مثل فنر سریع برمیگرده به حدود یک مگابیت و بعدش هم روی ۵۱۲ کیلوبیت. بماند برای من که هرگز مثل روزهای اولم به سرعت ۶ مگ برنمیگرده و نهایت مشابه سرعت شما همون ۳-۴ مگ هست.
هم اکنون 83 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 83 مهمان)