تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4610 از 4751 اولاول ... 36104110451045604600460646074608460946104611461246134614462046604710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,091 به 46,100 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه MohsenStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

رفقا برای کسی که میخواد تازه ثبت نام کنه می ارزه یا نه؟

فرصت طلایی حضور در جشنواره بهاری شاتل را از دست ندهید!

8 اردیبهشت 1393 جشنواره بهاری شاتل با شرایط و تخفیف‌‍‌های ویژه برای مشتریان در سراسر کشور برگزار می‌شود. شرکت در این جشنواره شرایط استثنایی را برای خرید سرویس­‌های اینترنت پرسرعت شاتل در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.
    در این جشنواره مشتریان می‌توانند از بسته‌ طلایی سه ماه اینترنت به همراه نصب و راه اندازی و همچنین مودم وایرلس DEL1201 زایکسل را از شاتل با قیمت استثنایی ۳۷،۵۰۰ تومان خریداری کنند. گفتنی‌ست که قیمت این بسته در شرایط خارج از جشنواره بیش از ٢،۵ برابر قیمت جشنواره است.
    این جشنواره در کلیه­‌ی شهرها در سراسر کشور به جز شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن و شهرکرد برگزار خواهد شد. این فرصت استثنایی برای مشتریان از تاریخ ۸ تا ٢۵ اردیبهشت ١۳۹۳ خواهد بود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره می‌توانید با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ٢۳۰۹۹ و یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس حاصل فرمایید. برای دریافت اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
    امید است این شرایط، بتواند خشنودی بیش از پیش مشتریان خانواده­‌ی بزرگ شاتل را فراهم سازد.
    مودم ویرالس خالیش 37500 میصرفه
    من فردا ثبت نام میکنم بعد میرم مودمش رو قیمت بالاتر میفروشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

مودم ویرالس خالیش 37500 میصرفه
    من فردا ثبت نام میکنم بعد میرم مودمش رو قیمت بالاتر میفروشم
    کسانی هم که مثل من از قبل سرویس دارن میتونن ثبت نام کنن و فقط 3 ماه اینترنت و مودم بگیرن ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فکر کنم نزدیک کردن به قرار داد ، از 480 به 260-270 رسوندن.بهشون گفتم چی شده، گفتن محدود شدی!!
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
    برای خروج از این حالت باید چند وقت هیچی دانلود نکنم یا کم دانلود کنم؟؟

اتفاقاً می‌خواستم در مورد همین موضوع سرعت مشابه قرارداد از اونهایی که محدود بودن و بعد سرعتشون بیشتر بشه یه سئوال بکنم. اینکه آیا بعد از اتمام دوره بازاداشت، سرعتشون به حالت قبل از محدود شدن برگشته یا نهایت شده مشابه قرارداد؟؟؟
    لان مال من که سرعتش بیشتر شده طبق ادعای پشتیبانی عادی و مشابه قرارداد شده. نکته مهم همینجاست که از نظر اونها عادی بودن مساوی سرعت قرارداد معنی می‌ده. یعنی من که توی اون دو هفته اول اکانتم، سرعت شب با روز یکی بوده دیگه طبق این صحبتشون نمی‌تونم مشابه حالت اولیه بشم.

اگه این قضیه قدیم هم بوده که بهتره به همه جدیدها اخطار بدیم که مواظب باشید تا هیچ وقت محدود نشن. چون اگه بشن دیگه هرگز عادی نمی‌شن و اگه سرعت بره بالا باز مثل روز نمی‌شه.
    ولی اگه این قضیه جدید باشه که شاید شاتل می‌خواد دیگه سرعت بیشتر از قرارداد رو کم کم کنار بذاره و بشه مثل شرکتهایی مثل ایرانسل و مبین‌نت.
    جواب کسانی که تجربه مشابه داشتن می‌تونه بگه که کدوم حالت درست هست.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اتفاقاً می‌خواستم در مورد همین موضوع سرعت مشابه قرارداد از اونهایی که محدود بودن و بعد سرعتشون بیشتر بشه یه سئوال بکنم. اینکه آیا بعد از اتمام دوره بازاداشت، سرعتشون به حالت قبل از محدود شدن برگشته یا نهایت شده مشابه قرارداد؟؟؟
    لان مال من که سرعتش بیشتر شده طبق ادعای پشتیبانی عادی و مشابه قرارداد شده. نکته مهم همینجاست که از نظر اونها عادی بودن مساوی سرعت قرارداد معنی می‌ده. یعنی من که توی اون دو هفته اول اکانتم، سرعت شب با روز یکی بوده دیگه طبق این صحبتشون نمی‌تونم مشابه حالت اولیه بشم.

اگه این قضیه قدیم هم بوده که بهتره به همه جدیدها اخطار بدیم که مواظب باشید تا هیچ وقت محدود نشن. چون اگه بشن دیگه هرگز عادی نمی‌شن و اگه سرعت بره بالا باز مثل روز نمی‌شه.
    ولی اگه این قضیه جدید باشه که شاید شاتل می‌خواد دیگه سرعت بیشتر از قرارداد رو کم کم کنار بذاره و بشه مثل شرکتهایی مثل ایرانسل و مبین‌نت.
    به نظر من تو رو دارن عمداً اذیت میکنن....

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفقا برای کسی که میخواد تازه ثبت نام کنه می ارزه یا نه؟

فرصت طلایی حضور در جشنواره بهاری شاتل را از دست ندهید!

8 اردیبهشت 1393 جشنواره بهاری شاتل با شرایط و تخفیف‌‍‌های ویژه برای مشتریان در سراسر کشور برگزار می‌شود. شرکت در این جشنواره شرایط استثنایی را برای خرید سرویس­‌های اینترنت پرسرعت شاتل در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.
    در این جشنواره مشتریان می‌توانند از بسته‌ طلایی سه ماه اینترنت به همراه نصب و راه اندازی و همچنین مودم وایرلس DEL1201 زایکسل را از شاتل با قیمت استثنایی ۳۷،۵۰۰ تومان خریداری کنند. گفتنی‌ست که قیمت این بسته در شرایط خارج از جشنواره بیش از ٢،۵ برابر قیمت جشنواره است.
    این جشنواره در کلیه­‌ی شهرها در سراسر کشور به جز شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن و شهرکرد برگزار خواهد شد. این فرصت استثنایی برای مشتریان از تاریخ ۸ تا ٢۵ اردیبهشت ١۳۹۳ خواهد بود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره می‌توانید با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ٢۳۰۹۹ و یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس حاصل فرمایید. برای دریافت اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
    امید است این شرایط، بتواند خشنودی بیش از پیش مشتریان خانواده­‌ی بزرگ شاتل را فراهم سازد.
    چند گیگ میدن اونوخت واسه 3 ماه؟؟ چه سرعتی؟
    بعد از 3 ماه هر طرحی خاستیم میتونیم فعال کنیم؟

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این محدود کردن در روز و اینا را من تا به حال نشنیده بودم...یعنی تنها دفعاتی که من خاطرم هست این اتفاق برای فردی افتاده و مشکل از زیرساخت و کلی نبوده سر قضیه ی شکایت اون فرد از شاتل بوده و غیر از اون سابقه نداشته
    ولی جدیدا که اینو شنیدم مو به تنم سیخ شده
    بعید میدونم شاتل بخواد اینکارو کنه چون رقیب اصلیش که پارس آنلاین باشه داره تلاش میکنه سرعت همه جارو روی 9 مگ تنظیم کنه و این نوع حرکت برگشت به عقبه
    تعمدی بودن هم بعید میدونم...شکایت از شاتل نکردی که؟!
    من توصیه می کنم دانلودتو کم کن احتمالا سرعتت درست بشه ولی هیچ قولی بهت نمیدم چون افرادی که سرعت بالا دارن هم کم هستند و هم خیلی هاشون روش ها و تجارب پیچوندن محدودیت را در اختیار بقیه نمیزارن که private بمونه و بتونند استفاده کنند.
    من میگم شما که اینقدر فعالی چرا پیگیری نمی کنی یه پشتیبان ویژه برای این فروم بزارند؟
    اگه حاضری اینکارو انجام بدی بگو همفکری کنیم تا پشتیبان برامون اضافه کنند
    قبلا صبانت و چند تا آی اس پی دیگه پشتیبان داشتند که سر رفتار نامناسب کاربران(دزد دزد خطاب کردن و...) تمامشون رفتند
    به نظر من تو رو دارن عمداً اذیت میکنن....
    اگه شکایت نکرده باشه بعیده ولی خداییش دارن در حقش نامردی می کنند
    در ضمن اواتار نو مبارک

7. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وای دوستان معجزه شده
    الان دارم با سرعت 450 تا دانلود میکنم(از سرور داخلی) یعنی شده مثل یک هفته پیش!!
    یعنی محدودیتم تموم شد؟؟؟
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
    الان که وضع من مثل قبلا شده ، تازه بهتر هم شده! :|

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصلا معلوم نیست توی شرکت شاتل چه خبره!!!
    صبح سرعتم درست بود(دانلود از سرور خارجی هم بیشتر از گذشته شده بود) ولی الان دوباره مثل دیروزه!
    اصلا یه وضعیه ها ..... :\

10. این کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این محدود کردن در روز و اینا را من تا به حال نشنیده بودم...یعنی تنها دفعاتی که من خاطرم هست این اتفاق برای فردی افتاده و مشکل از زیرساخت و کلی نبوده سر قضیه ی شکایت اون فرد از شاتل بوده و غیر از اون سابقه نداشته
    ولی جدیدا که اینو شنیدم مو به تنم سیخ شده
    بعید میدونم شاتل بخواد اینکارو کنه چون رقیب اصلیش که پارس آنلاین باشه داره تلاش میکنه سرعت همه جارو روی 9 مگ تنظیم کنه و این نوع حرکت برگشت به عقبه
    تعمدی بودن هم بعید میدونم...شکایت از شاتل نکردی که؟!
    من توصیه می کنم دانلودتو کم کن احتمالا سرعتت درست بشه ولی هیچ قولی بهت نمیدم چون افرادی که سرعت بالا دارن هم کم هستند و هم خیلی هاشون روش ها و تجارب پیچوندن محدودیت را در اختیار بقیه نمیزارن که private بمونه و بتونند استفاده کنند.
    من میگم شما که اینقدر فعالی چرا پیگیری نمی کنی یه پشتیبان ویژه برای این فروم بزارند؟
    اگه حاضری اینکارو انجام بدی بگو همفکری کنیم تا پشتیبان برامون اضافه کنند
    قبلا صبانت و چند تا آی اس پی دیگه پشتیبان داشتند که سر رفتار نامناسب کاربران(دزد دزد خطاب کردن و...) تمامشون رفتند

اگه شکایت نکرده باشه بعیده ولی خداییش دارن در حقش نامردی می کنند
    در ضمن اواتار نو مبارک

اگه شکایت منظور تماس با پشتیبانی هست که زیاد انجام دادم. ولی اگه خارج از خود شاتل باشه که نه. اگه نشون هم کرده باشنم نه از شکایت که شاید از این فوروم و تاپیک باشه. چون هنوزم اعتقاد دارم که کارمندهای شاتل اینجا هم هستن، ولی بروز نمی‌دن.

این بخش پشتیبان ویژه رو هم دقیق متوجه نشدم چی هست و چطور می‌شه درخواستش داد؟ یعنی یکی از شرکت شاتل بیاد اینجا توی فوروم جوابگو باشه یا خودمون مشکلات رو جمع کنیم (چون از صحبت‌تون به نظر کاربر فعال نیاز داره) و برسونیم دست شاتل؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •