تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 942 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مال من که الان حدودا دو هفته است هدیه مون رو ندادند سر کاریه

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

10

سلام
    من اعتباری گرفتم زنگ زدم 120 با هزار بدبختی شماره رو گرفتم مشخصات رو گرفت بعد گفت کپی مدرک شناسایی که بالا سمت راست شماره سیم و پایین سمت چپ آدرس و کدپستی رو بنویسم فکس کنم به شماره 09630 ((حالا می خوام ببینم درست متوجه شدم مخصوصا شماره فکس رو شک دارم))
    ممنون می شم زود جواب بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من اعتباری گرفتم زنگ زدم 120 با هزار بدبختی شماره رو گرفتم مشخصات رو گرفت بعد گفت کپی مدرک شناسایی که بالا سمت راست شماره سیم و پایین سمت چپ آدرس و کدپستی رو بنویسم فکس کنم به شماره 09630 ((حالا می خوام ببینم درست متوجه شدم مخصوصا شماره فکس رو شک دارم))
    ممنون می شم زود جواب بدین
    اتفاقا يك خط مي خواستم بخرم، گفتم ثبت نام كنم راحت تره. بعد با هزار بدبختي يك شماره نه چندان رند پيدا كردم.
    توي فرم شماره مدرك شناسايي را خواست كه اصلا نفهميدم منظورش كدوم مدرك را ميگه. حالا بگذريم.
    بعد ميگه پول بريز به حساب تا يك هفته ديگه برات پست ميشه. هزينه پستش هم 2500 هستش.
    خب اگه اينجور باشه ميريم از يك مغازه يك كارت راحت مي خريم. ديگه اينقدر دنگ و فنگ نداره.
    راستي اين رزروي كه انجام داديم براي اعتباري هستش يا خير؟
    ما كه نفهميديم.

داره خودمونی میشه hessam123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض لطفا کمک کنید آقا شاهین

سلام خدمت شاهین جان...
    آقا من یه مشکل اساسی دارم...
    1- اینکه من 2 تا خط دائمی دارم که یکیش رو که 45 هزار تومن قبضش رو دادم ولی کد شناسه رو آخرش رو اشتباه وارد کرده بودم و به پشتیبانی زنگ زدم و گفت که درست میکنه که نکرد و الانم جالب اینجاست که خط رو قطع کردن (ساسپند)... بعد آخرین باری که چک کردم هنوز 50 هزار تومن بدهی داشت و من میخوام این خطهام رو بفروشم
    اگه شماره فیش و این چیزا میخواد بگین که براتون میل کنم.
    ولی این مشکل هست...

2- یه مشکل دیگه هم دارم که اون یکی خطم هم که 22 هزار تومن بدهی داره به نظر خودم اصلا عادلانه نیست چون من استفاده نکردم انقدر ازش... میشه یه چک کنید. چون که قبلا هم شده بود که اشتباه بشه و درست کرده بودن ولی الان این اپراتوری که ور میداره خیلی بی حوصله هستش...

3- بعد یه چیز دیگه... این E-care برای اعتباری ها نیست؟ اگه هست میشه برای من فعالش کنید؟ شماره من 09354437654

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

اتفاقا يك خط مي خواستم بخرم، گفتم ثبت نام كنم راحت تره. بعد با هزار بدبختي يك شماره نه چندان رند پيدا كردم.
    توي فرم شماره مدرك شناسايي را خواست كه اصلا نفهميدم منظورش كدوم مدرك را ميگه. حالا بگذريم.
    بعد ميگه پول بريز به حساب تا يك هفته ديگه برات پست ميشه. هزينه پستش هم 2500 هستش.
    خب اگه اينجور باشه ميريم از يك مغازه يك كارت راحت مي خريم. ديگه اينقدر دنگ و فنگ نداره.
    راستي اين رزروي كه انجام داديم براي اعتباري هستش يا خير؟
    ما كه نفهميديم.
    منم نفهمیدم منظور شما رو
    ولی من سیمم رو از مغازه خریدم و دلیل این که می خوام ثبت نام کنم از طریق شماره 120 اگه به پستهای شماره 4509 و 4510 تو صفحه 451 یه نگاهی بندازی سوالی که من پرسیدم و جوابی که دوستان به من دادن رو بخونی دلیل ثبت نام تلفنی من رومتوجه می شی
    Last edited by hossein-p30-f; 16-07-2007 at 13:51.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

10

يك سوال ديگه:
    اگر من يك خط ايرانسل اعتباري كه تبليغ ميشه بخرم.
    مبلغش سي هزار تومن هستش . ميگن 10 هزار تومن هم اعتبار داره. درسته؟
    بعد اين هديه كه يك سيم كارت ديگه ميدن آيا اون هم شارژ داره ؟
    آيا اين سيم كارت هديه هم مثل سيم كارت معمولي اعتباري هستش ؟
    اگر اينجور باشه كه خيلي جالبه.
    طبق گفته دوستان معمولا 47170 اعتبار داره((همون 50000 ریال)) ولی مال من 94340 اعتبار داشت ((همون 100000 ریال)) دلیلش رو میتونی از آقا شاهین سوال کنی

سیم هدیه اعتباری هست و شارژ نداره باید شارژش کنی

بله جالبه ((تا حالا یه اپراتور داشته 13 سال پول زور از ملت میگرفته حالا که یه اپراتور اومده که با هزینه کم وجوایز گوناگون سیم واگذار می کنه برای همه جالب شده))

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من هنوز جوابمو از آقا شاهین میخوام...
    شاهین جون شما گفتید MTN دنبال تاسیس سایت های مشترک با بقیه اپراتورهاست و اونها قبول نمیکنند ولی این خبری که دوستمونmeshkipoosh پست کرده میگه که بقیه اپراتور ها و شهرداری میخوان سایت ها ی مشترک ایجاد کنند ولی MTN هنوز نمایندشو برای اونا نفرستاده و همکاری نکرده!

این دو تا که کاملا بر خلاف هم هستند.

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا شاهین چند سوال دارم ممنون از راهنمایتون
    1- آیا فکری برای حل مشکل پرداخت قبوض از طرق دیگر مثل پرداخت با دستگاهای خود پرداز شده یا نه ویا روشی دیگر برای پرداخت سریعتر
    2- پس این قرار امکان پرداخت قبوض با بانکهای دیگر چی شد چرا همش حرفش زده میشه
    3-امکان معلق کردن خط میباشد وآیا بله این امر مدت زمان داره وآیا در این مدت هزینه ای را برای مشترک لحاظ میکنند
    4- آیا امکان تعلیق خط از طریق E care میباشد
    باتشکرازشما
    عليرضا

1- بله هم ازطريق عابر بانك ، هم اينترنت و هم شارژ الترونيكي اين امكان هست كه به زودي فعال ميشه ولي بايد بانك ها همكاري كنند.
    2- كاشكي به جاي اين سؤال مي پرسيدي كه چرا فقط با بانك ملت؟
    چون بانك ملت تنها بانك ايراني است كه امكان اين رو به ايرانسل داده تا روزي حداقل 2 بار حساب هاشو به ايرانسل Report بده. هيچ بانكي اين سيستم نوين رو نداشت. بانك ديگه اي كه قرارداد با ايرانسل مي بنده بانك پارسيان است.
    اگه شما روي كارت سوخت وسيله نقليه خودتون رو با دقت ببينيد آرم بانك ملت رو مي بينيد. بستن قرار داد با بانكها كاري نداره. اين بانك ملت است كه شما صبه ساعت 8 پول مي ريزي به حساب ساعت 12 زنگ مي زني ايرانسل و اپراتور ميگه اومده به حساب. (يك با امتحان بكنيد).
    در حال حاضر براي شماره هاي طلايي بانك ملت تضمين كرده كه تا روزي 10 بار به ايرانسل گزارش بده.
    3- براي وصل مجدد خط تعليق شده ايرانسل مثل TCI هيچ هزينه اي از مشترك نمي گيره. چون اين كار يك باج گيري محسوب ميشه
    4- بله اين منو درحال حاضر فعال است.

خواهش میکنم قابل نداشت میخواستم خودم از اولش توی تاپیک سوال کنم ولی گفتم شاید بدرد کسی نخوره
    ولی مطمئن باش از این سوالها زیاد دارم و ازت ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا شاهین تماس با 130 و ... با طرح طلایی هزینش چجوریه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

به هر حال ایرانسل مسئول نصب Bts در شهرهاست نه اینکه ما براش غصه بخوریم !!
    باید مشکلات رو حل کنه 22 بهمن کجا تیر کجا !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •