مال من که الان حدودا دو هفته است هدیه مون رو ندادند سر کاریه
مال من که الان حدودا دو هفته است هدیه مون رو ندادند سر کاریه
سلام
من اعتباری گرفتم زنگ زدم 120 با هزار بدبختی شماره رو گرفتم![]()
مشخصات رو گرفت بعد گفت کپی مدرک شناسایی که بالا سمت راست شماره سیم و پایین سمت چپ آدرس و کدپستی رو بنویسم فکس کنم به شماره 09630 ((حالا می خوام ببینم درست متوجه شدم مخصوصا شماره فکس رو شک دارم))
ممنون می شم زود جواب بدین
اتفاقا يك خط مي خواستم بخرم، گفتم ثبت نام كنم راحت تره. بعد با هزار بدبختي يك شماره نه چندان رند پيدا كردم.
توي فرم شماره مدرك شناسايي را خواست كه اصلا نفهميدم منظورش كدوم مدرك را ميگه. حالا بگذريم.
بعد ميگه پول بريز به حساب تا يك هفته ديگه برات پست ميشه. هزينه پستش هم 2500 هستش.
خب اگه اينجور باشه ميريم از يك مغازه يك كارت راحت مي خريم. ديگه اينقدر دنگ و فنگ نداره.
راستي اين رزروي كه انجام داديم براي اعتباري هستش يا خير؟
ما كه نفهميديم.![]()
سلام خدمت شاهین جان...
آقا من یه مشکل اساسی دارم...
1- اینکه من 2 تا خط دائمی دارم که یکیش رو که 45 هزار تومن قبضش رو دادم ولی کد شناسه رو آخرش رو اشتباه وارد کرده بودم و به پشتیبانی زنگ زدم و گفت که درست میکنه که نکرد و الانم جالب اینجاست که خط رو قطع کردن (ساسپند)... بعد آخرین باری که چک کردم هنوز 50 هزار تومن بدهی داشت و من میخوام این خطهام رو بفروشم
اگه شماره فیش و این چیزا میخواد بگین که براتون میل کنم.
ولی این مشکل هست...
2- یه مشکل دیگه هم دارم که اون یکی خطم هم که 22 هزار تومن بدهی داره به نظر خودم اصلا عادلانه نیست چون من استفاده نکردم انقدر ازش... میشه یه چک کنید. چون که قبلا هم شده بود که اشتباه بشه و درست کرده بودن ولی الان این اپراتوری که ور میداره خیلی بی حوصله هستش...
3- بعد یه چیز دیگه... این E-care برای اعتباری ها نیست؟ اگه هست میشه برای من فعالش کنید؟ شماره من 09354437654
منم نفهمیدم منظور شما رو![]()
![]()
![]()
ولی من سیمم رو از مغازه خریدم و دلیل این که می خوام ثبت نام کنم از طریق شماره 120 اگه به پستهای شماره 4509 و 4510 تو صفحه 451 یه نگاهی بندازی سوالی که من پرسیدم و جوابی که دوستان به من دادن رو بخونی دلیل ثبت نام تلفنی من رومتوجه می شی
Last edited by hossein-p30-f; 16-07-2007 at 13:51.
طبق گفته دوستان معمولا 47170 اعتبار داره((همون 50000 ریال)) ولی مال من 94340 اعتبار داشت ((همون 100000 ریال)) دلیلش رو میتونی از آقا شاهین سوال کنی
سیم هدیه اعتباری هست و شارژ نداره باید شارژش کنی
بله جالبه ((تا حالا یه اپراتور داشته 13 سال پول زور از ملت میگرفته حالا که یه اپراتور اومده که با هزینه کم وجوایز گوناگون سیم واگذار می کنه برای همه جالب شده))
من هنوز جوابمو از آقا شاهین میخوام...
شاهین جون شما گفتید MTN دنبال تاسیس سایت های مشترک با بقیه اپراتورهاست و اونها قبول نمیکنند ولی این خبری که دوستمونmeshkipoosh پست کرده میگه که بقیه اپراتور ها و شهرداری میخوان سایت ها ی مشترک ایجاد کنند ولی MTN هنوز نمایندشو برای اونا نفرستاده و همکاری نکرده!
این دو تا که کاملا بر خلاف هم هستند.
خواهش میکنم قابل نداشت میخواستم خودم از اولش توی تاپیک سوال کنم ولی گفتم شاید بدرد کسی نخوره
ولی مطمئن باش از این سوالها زیاد دارم و ازت ممنونم![]()
![]()
آقا شاهین تماس با 130 و ... با طرح طلایی هزینش چجوریه ؟
به هر حال ایرانسل مسئول نصب Bts در شهرهاست نه اینکه ما براش غصه بخوریم !!
باید مشکلات رو حل کنه 22 بهمن کجا تیر کجا !!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)