تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 535 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

11

خسته نباشید دوستان من تازه ویندوز vista رو نصب کردم اما فایل های مانند bmp jpg و کلا عکس ها رو باز نمیکنه و این پیغام میده. this file does not have a program associated with if for performing this action creat an association in the set associations cotrol panel
    شما میری به Control panel و Default Programs رو باز می کنی.
    حالا توی صفحه ی باز شده Associate a file type or protocol with a program رو باز می کنی.
    توی این صفحه برای پسوندهای jpg و bmp باید تعریف کنی که با چه برنامه ای این عکسا رو نشون بده... مثلا می تونی از برنامه ی پیش فرض خود ویندوز به اسم Windows Photo Gallery استفاده کنی...

ویندوز شما به یه دلیل خاصی (احتمالا نصب برنامه های مشابه برای دیدن عکس توسط خود شما) این برنامه ی پیش فرض رو تغییر داده و حالا نمی تونه اونا رو با این برنامه نشون بده یا اینکه اون برنامه رو شما پاک کردی و حالا باید به صورت دستی تعیین کنی که این عکس ها با چه برنامه ای نشون داده بشه

سلام
    من وقتی می خوام vista رو آپدیت کنم این ارور رو می ده:
    you may be a victim of software counterfaeiting
    توی توضیحات هم یه چیزاییی در مورد geniune می نویسه.
    لطفا راهمایی کنید چجوری این ویستای بد قلق رو آپدیت کنم و این مشکل geniun رو حل کنم؟!
    متشکرم
    احتمالا مشکل از Activation code ویندوز شما... توصیه می کنم یه Activation code دیگه که قابلیت Update کردن رو باهاش داشته باشید پیدا کنید...

2. این کاربر از sia-saketi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما وقتی alt+ctrl+del رو میزنی توی همون صفحه ای که می بره شما رو، روی گزینه ی Start task manager کلیک کنی برمیگرده به ویندوز و task manager رو هم نشون میده...

یه راه بهتر هم هست: روی taskbar راست کلیک کن و task manager رو از توی منوی باز شده انتخاب کن
    دوست عزیز انتقدر بلدم.فرق بین task manger فعال با غیر فعال رو میدونم. کلا task manger غیر فعال شده.سیستمم ویروسی بود با nod 32 حذفشون کردم.این task manger هم همون ویروس غیر فعالش کردن میخوام ببینم که چجوری میشه فعالش کنم.
    خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما میری به Control panel و Default Programs رو باز می کنی.
    حالا توی صفحه ی باز شده Associate a file type or protocol with a program رو باز می کنی.
    توی این صفحه برای پسوندهای jpg و bmp باید تعریف کنی که با چه برنامه ای این عکسا رو نشون بده... مثلا می تونی از برنامه ی پیش فرض خود ویندوز به اسم Windows Photo Gallery استفاده کنی...

ویندوز شما به یه دلیل خاصی (احتمالا نصب برنامه های مشابه برای دیدن عکس توسط خود شما) این برنامه ی پیش فرض رو تغییر داده و حالا نمی تونه اونا رو با این برنامه نشون بده یا اینکه اون برنامه رو شما پاک کردی و حالا باید به صورت دستی تعیین کنی که این عکس ها با چه برنامه ای نشون داده بشه
    خوب مشکل من اینه که Windows Photo Gallery نداره. زمانی که میاری برنامه براش تعریف کنی فقط internet explore داره با paint چیکار کنم.

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

سلام.
    یه ورژن از ویندوز ویستا اولتیمیت رو که توی دی وی دی های KING2009 بود نصب کردم و باهاش چند تا مشکل دارم که ممنون میشم اساتید عزیز راهنماییم کنن.
    *ویندوزم زبان فارسی نداره.چطور میتونم فارسی رو بهش اضافه کنم.اگه پکیج زبان میخواد لطفاً لینک دانلود واسم بذارین.
    *بعضی از نر افزارها روش نصب نمیشن.مثل Nero.چرایغام خطایی که زمان نصبش میده اینه:
    اگه باید ورژن خاصی از Nero رو نصب کنم لطفاً لینک دانلودش رو واسم بذارین.فقط تریال نباشه.یعنی کرکش هم بذارین.
    *زیرنویس فارسی فیلمهام درست نشون داده نمیشه و همش خرچنگ قورباغه با یه سری علامتهای نامفهوم نشون داده میشه.چرا؟(فیلمهای DivX و زیرنویسهای SRT منظورمه)

مشخصات ویندوزم اینه:

ممنون و منتظر راهنماییتون هستم.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

خسته نباشید دوستان من تازه ویندوز vista رو نصب کردم اما فایل های مانند bmp jpg و کلا عکس ها رو باز نمیکنه و این پیغام میده. this file does not have a program associated with if for performing this action creat an association in the set associations cotrol panel

روش کلیک راست کنید و run as administrator رو بزنید ببینید مشکل حل میشه

7. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کسی هست بتونه راهی نشون بده که بشه متنهای فارسیی که ویندوز ویستا قادر به نمایش اون نیستند رو دید؟
    من قصد داشتم فیلمی که زیر نویس اون فارسی بود ( .srt) رو با ویندوز ویستا ببینم کاری که بارها با ویندوز اکسپی انجام داده بودم ولی موفق نشدم .

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

روش کلیک راست کنید و run as administrator رو بزنید ببینید مشکل حل میشه
    دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییتون اما run as administrator

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه بگید این HyperTerminal که تو XP بود تو ویستا SP2 کجاست ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کسی هست بتونه راهی نشون بده که بشه متنهای فارسیی که ویندوز ویستا قادر به نمایش اون نیستند رو دید؟
    من قصد داشتم فیلمی که زیر نویس اون فارسی بود ( .srt) رو با ویندوز ویستا ببینم کاری که بارها با ویندوز اکسپی انجام داده بودم ولی موفق نشدم .
    راه حلش:
    در کنترل پانل ویندوز ویستا برید به قسمت Regional and Language Options

سپس به چهارمین تَب یعنی Administrative برید

بعدش گزینه change system local را انتخاب کنین

و بر روی گزینه فارسی بذارین

به همین راحتی.

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من 3 تا سوال دارم

1- favorite ویستا رو تو کدوم قسمت میشه تنظیم کرد, من تو xp تو هر پوشه ای که میخواستم آدرسش رو ذخیره میکردم و ازش استفاده میکردم, ولی تو منو های بالای پنجره های ویستا چنین چیزی نمی بینم

2- آیا ویستا 32 بیت در استفاده بهینه از رم و سی پی یو از xp 32 بهتر عمل میکنه یا تفاوتی نداره, من 4 گیگ رم دارم, میخوام بدونم اگه vista 64 رو پاک کنم و یه vista 32 نصب کنم از تمام قدرت رم و cpu دو هسته ایم استفاده میشه؟

3- آیا هر نرم افزاری که تو xp 32 اجرا میشده تو vista 32 هم اجرا میشه؟
    Last edited by miladddd; 13-07-2009 at 18:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •