تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 857 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 8568

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    با توجه به قیمت و سرعت بسته های
    همراه و ثابت TD

ارزش تهیه TD داره؟ به خصوص از نظر قیمت بسته ها
    در حال حاضر خیر . ایرانسل پهنای باندش داره کمتر و کمتر میشه و فقط بعضی جاها سرعت های نجومی میده .بهتره دو سه ماهی صبر کنید تا ببینید وضعیت چطور میشه چون td و 4g تفاوت زیادی توی پینگ و پهنای باند ندارند ،فعلا اگه میتونید از همون بسته های همراه استفاده کنید .هر چند شما با مودم td از بسته های 4g هم میتونید استفاده کنید .

2. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    با توجه به قیمت و سرعت بسته های
    همراه و ثابت TD

ارزش تهیه TD داره؟ به خصوص از نظر قیمت بسته ها
    سلام
    اگر منطقتون از اون مناطقی هست که اکثرا نمیدونن اینترنت چی هست یا کسی اصلا استفاده نمیکنه به هر دلیلی خوبه وگرنه نگیرید بهتره چرا ؟ به خاطر این که ایرانسل هر روز داره تعداد یوزر هاش بیشتر میشه و اون چیزی که من میبینم هنوز همون پهنای باند 6 ماه پیش رو داره به خاطر این که ساعت 3 4 صبح تا ساعت 8 9 سرعت خود من با FDD روی باند 7 یا همون 2600 7.5 تا 8 مگابایت بر ثانیه هست و روی TDD بین 6 تا 6.5 و به محض این که ساعت 9 به بعد میشه FDD میشه حدود 3 و TDD هم حداکثر میشه 1 یا 1.5 اونم با نوسان شدید که نشون میده ایرانسل شدیدا داره کم میاره تو بحث پهنای باند

4. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

سلام
    از دوستانی که dns ست کردن یه خواهشی داشتم. لطفا یه مقدار راجع به تنظیماتش توضیح بدین.

- - - Updated - - -

سلام
    از دوستانی که dns ست کردن یه خواهشی داشتم. لطفا یه مقدار راجع به تنظیماتش توضیح بدین.

- - - Updated - - -

سلام

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دو روز هر چه دان میکنم ایرانسل دو برابر حساب میکنه، صبح 1 گیگ دان کردم ایرانسل 2گیگ از حجم کم کرد. دیروز 5گیگ دانلود 10گیگ کم کرد.

از 14گیگ هدیه 14 روز ایرانسل استفاده میکنم، اگر نه 195 شکایت میکردم.

آیا فرقی بین حساب حجم دانلود تک کنکشن و دانلود چند کنکشن هست؟
    یا اینکه بین دانلود از داخل و خارج؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دو روز هر چه دان میکنم ایرانسل دو برابر حساب میکنه، صبح 1 گیگ دان کردم ایرانسل 2گیگ از حجم کم کرد. دیروز 5گیگ دانلود 10گیگ کم کرد.

از 14گیگ هدیه 14 روز ایرانسل استفاده میکنم، اگر نه 195 شکایت میکردم.

آیا فرقی بین حساب حجم دانلود تک کنکشن و دانلود چند کنکشن هست؟
    یا اینکه بین دانلود از داخل و خارج؟
    شاید از فیلتر.. شک ن استفاده می کنی.. بعضا وی پی ها دو برابر می کنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نه، فقط مستقیم بدون قندشکن. 1گیگ دانلود 2 گیگ کم میکنن

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نه، فقط مستقیم بدون قندشکن. 1گیگ دانلود 2 گیگ کم میکنن
    شما با گوشی یا سیستم دیگه هم تست کنید ببینید کلا دو برابر کم میکنه یا فقط برای لینک های خاصی هست و اگر مطمئن شدید مشکل از طرف شما نیست با اپراتور هماهنگ کنید تا حجم کم شده رو به شما برگردونند و اگر کاری انجام ندادند از طریق سامانه 195 اقدام کنید.

داره خودمونی میشه lordsajad7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

این که فرمودید، در تمام محیط امواج هست، این آسیب خیلی کمی میرسونه که یکی از دلایل افزایش سرطان در قرن اخیر هست، ولی خوب استفاده از تلفن همراه اجتناب ناپذیره، و میدان الکترومغاطیسی که حول دکل ها و آنتن ها ایجاد میشه، باعث آسیب و در نتیجه تولید سلول های اضافی سرطانی میشه، تا آنجا که بنده اطلاع دارم ظاهرا اینطوره که میدان های الکترومغناطیسی اگر ازشون یک مقدار دور بشیم، بسیار در تاثیر گذاری بر بافت های بدن کم اثر تر میشوند، موبایل که فرمودید حدودا ۱۰ سال پیش تحقیقاتی بود راجع به اینکه موبایل رو با هندز فری استفاده کنید و دم سر نگیرید، ولی متاسفانه نتایج باز هم در همه جا سانسور شد و وبسایت های بزرگ حتی مطلب رو نادیده گرفتند. بنابر این موبایل، مخصوصا نسل ۴ که به صورت مایمو ۲×۲ و ۴×۴(۴تا موج بجای یک موج) استفاده میشوند، ضرر بیشتری به بدن میرسانند. در واقع هنگامی که شما با موبایل و یا مودم ۴جی کار میکنید، امواج خود موبایل و مودم اینجا اهمیت داره، چون دکل از شما دوره و اثر چندانی بر سلامتی نداره، پس اگر شما هم دستگاه فاصله استاندارد بگیرید، میزان تشعشع آسیبی جبران ناپذیر نمیرسونه. بله جبران ناپذیر، مخصوصا برای کودکان که اعصاب و بافت ها کامل رشد نکردن.

در مورد فیبر فرمودید، یکی از استاندارد ترین راه ها برای انتقال دیتا که نه برای انسان ضرر داره و نه مشکل ظرفیت داره، فیبر هست، و اگر مثلا فیبر رو بیسیم کنید و وایفای کنید خیلی جالب تر از اینه که مودم ۴جی داخل منزل داشته باشیم مگر اینکه مودم خارجی باشه که میزان امواج (cellular) بی اثر شه.
    ولی متاسفانه مخابرات این کارو نکرد تا اینکه همه به سمت فناوری های بیسیم رفتند.
    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    دوستان می دونستید که خیلی اینجا دارید اسپم می نویسید؟
    لطفاً بحث مضر بودن امواج مغناطیسی رو در تاپیک دیگری مطرح کنید ایجاد تاپیک اینترنت TD-LTE ایرانسل هست نه اتاق پزشکی نوین!

11. 3 کاربر از lordsajad7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

شما با گوشی یا سیستم دیگه هم تست کنید ببینید کلا دو برابر کم میکنه یا فقط برای لینک های خاصی هست و اگر مطمئن شدید مشکل از طرف شما نیست با اپراتور هماهنگ کنید تا حجم کم شده رو به شما برگردونند و اگر کاری انجام ندادند از طریق سامانه 195 اقدام کنید.
    ایرانسل شماره تماس تلفنی رایگان داره؟ حوصله دفتر نمایندگی شلوق ندارم
    با bwmeter و networx کنترل کردم
    Last edited by dadash42; 29-08-2017 at 12:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ایرانسل شماره تماس تلفنی رایگان داره؟ حوصله دفتر نمایندگی شلوق ندارم
    با bwmeter و networx کنترل کردم
    اگر TD هست با شماره 707 تماس بگیرید و اگر نت همراه هست با 700

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •