تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 473 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز این مشکل بیشتر سخت افزاری هست تا نرم افزاری
    دوست منم تقریبا یه همچین مشکلی داشت که کل صفحه کلیدش مشکل و به همراه ریل گوشی تعویض کرد مشکل حل شد ولی شما واسه اطمینان بیشتر مستر ریست کنید ببینید حل میشه اگه نشد بگید تا راهنمایی کنم واسه فلش کردن
    با سلامگه اصلا صفحه نمی آد-آخه تازه تعمییرش کردم،2 ماه هم نمی شه-شما اطمینان دارید سخت افزاری؟یعنی با فلش کردن درست نمی شه؟
    با تشکر از راهنمایی تون

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

با سلامگه اصلا صفحه نمی آد-آخه تازه تعمییرش کردم،2 ماه هم نمی شه-شما اطمینان دارید سخت افزاری؟یعنی با فلش کردن درست نمی شه؟
    با تشکر از راهنمایی تون
    بله این امارای که شما از گوشیتون میدید بیشتر سخت افزاری من واسه اطمینان بیشتر گفتم یه همچین کاری انجام بدید البته یه چیزی بگم بهتون بر نخوره کلا گوشی بد قلقی این w910 ولی به یه تعمیر کار دیگه نشون بدید ببینید چی میگه

3. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehran_badboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.من گوشیم xperia arc s هستش گوشیمو آپدیت کردم,اما الان وقتی کسی بهم زنگ میزنه یا من با کسی تماس میگیرم صدای طرف مقابل رو نمینشوم. مشکل کجاست؟

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلام.
    گوشی من یک مدتی هست که وقتی sms میاد نشون نمیده ! باید خاموش روشن کنم تا sms دریافتی رو نشون بده. باید چی کار کنم؟
    من از هیچ برنامه یا چیزی اضافی استفاده نمیکنم و از زمانی که خریدم آپدیت هم نکردم! یعنی میتونم بگم همه چی فابریک مونده البته به غیر از تم . این همه سال درست بوده یک دفعه این جوری شده! باید چی کار کنم؟
    ممنون میشم
    گوشی هم P1i

داره خودمونی میشه hadimhmatj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض راهنمایی میتونن بکن از اینجانب دریغ نکنن

سلام از تمام دوستان خواهش میکنم که اگر راهنمایی میتونن بکن از اینجانب دریغ نکنن چون در یکی از شهرهی مرزی سربازم و دسترسی به هیچگونه مغازه و نمایندگی ندارم مدل گوشیم xperia ray هست و حدود 4ماه پیش با گارانتی اصلی پارس کامتل از تهران خریدم دوشب پیش گوشم به طور خودجوش شروع کرد به ویبره زدن اولش ویبرش قطع و وصلی داشت بعدش مداوم شد و حتی موقعی که خاموشم کردم قطع نشد بعد از باطریشو در اوردم قطع شد و دوباره روشنش کردم حالا مشکلش این بود که چراغ دکمه home که به رنگ سبز هست به رنگ آبی و بنفش هی تغییر رنگ میداد صفحه lcd خاموش روشن میشد و .... در ضمن من برنامه ای تازه نصب نکردم روش حالا بی گوشی موندم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر با ریستارت کردن درست نمیشه (نگهداشتن 5-6 ثانیه ای دکمه پاور، بالا، راست)، باید ترمیمش کنی.
    با PC Companion و Repair باید درست بشه.
    البته گمون نکنم خودبخود به این روز افتاده باشه. یا زمین خورده یا نرم افزار ناجور نصب کردی.

8. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.7600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام. من گوشین Arc s هست. سنسور proximity من رفته تو بازی. تا زنگ میزنم یا زنگ می خوره قبل از اینکه دم گوشم بگیرم صفحه خاموش میشه. هیچ چیزم جلوشو نگرفته. فلش کردم درست نشده. ریسیت کردم درست نشده. نمیخوام هم بدم تعمیرش کنن از لحاظ سخت افزاری .

نرم افزاری سراغ دارین که بشه این سنسور رو از کار بندازه کلا؟ یعنی اصلا کار نکنه.

ممنون

آخر فروم باز Mehdi.7600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟

داره خودمونی میشه m93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چند وقته یه آپدیت جدید برای گوشیم اومده 4.1.B.0.587
    اگه آپدیت کنم برنامه ها بازی ها شماره هام و ... چی میشن؟ پاک میشن یا میمونن؟
    سوال دوم اینکه اگه بخوام با برنا مهای مثل ttpod آهنگامو رو کامپیوتر import کنم باید remote server یا چیزی شبیه این نصب کرده باشم (برای کنترل کامپیوتر با استفاده از گوشی) ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    این شماره ای که نوشته اید بیلد نامبر هست؛ نه ورژن آندروید. اخرین ورژن هنوز همون 4.0.4 است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •