تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 624 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

14

سلام ممنونم از همه دوستان که در این تاپیک مطلب میزارن و منو دل گرم میکنن

1-ایکس ویژن دوباره اومده چون کلا دوسری دستگاه داره یک سری ضعیف یک سری بهتر البته من چون خودم قبلا یه جایی کار میکردم که به موقعش میگم نسبت به ایکس ویژن تنفر دارم چون سر مردم دارن کلاه میزارن واقعا جنسش افتضاح هست از اون بدتر مارشال هستش که خدا نکنه کسی دچارش بشه چون خریدن یک دستگاه مارشال برابر است با ریختن پول توی جوب اب ولاغیر

2-کمبو رو اصلا پیشنهاد نمیکنم این مقاله رو بخونی فکر کنم به دردت بخوره(ببخشید دیجی دان بالا نمی یاد و گرنه آدرسش رو میدادمdigidan.ir )

3-ای تک رو تا حالا نشنیدم ولی من مشخصاتی که از انرژی سیستم دیم (تو سایت خودش نه سایت های ایران) دستگاهی در حد ایستر و سما بود ولی متاسفانه سخت افزار دقیقش رو ننوشته بود

4-از نظر کیفیت که ایستر کیفیت بالاتری داره (از لحاظ ساخت و سخت افزار) ، شرکتش زیاد معروف نیست ولی آپدیت میدن و پشتیبانیشون هم خوبه (اخلاقشون نسبت به بقیه شرکت ها خیلی خیلی خوبه چون وقتی بهشون زنگ میزنی یا ایمیل میزنی درست جوابت رو میدن البته این تجربه شخصی منه چون من زیاد از ایمیل و تلفن واسه سوال هام استفاده میکنم میتونم بگم تنها شرکتی هستش که ایمیل هام رو جواب داده تا حالا)

5-همه گیرنده ها رادیو رو پشتیبانی میکنن فقط نیاز داره دکمه رادیو رو بزنی که بره روی رادیو که کارش حل بشه

دوستان کمی صبر کنید تا من کامل بتونم دستگاه ها رو تست کنم چون واقعا گرفتارم نمیرسم وقت زیاد بزارم روی این کار ولی فعلا دارم فیلم جمع میکنم و کانورت میکنم تا فرمت ها ردیف بشه ولی از لحاظ بقیه موارد تست ها تموم شده

همین اول کار میخوام یه گلگی کنم به بعضی از شرکت های محترم که وقتی بهشون تلفن میزنی و ایمیل میزنی یا درست جوابت نمیدن یا یه چوری پیچ میشی عزیز دل من نه طلب کارم و نه ارث بابات رو جیم زدم خجالت بکش
    یه چیز دیگه من تموم هزینه ها رو خودم و شخصا پرداخت میکنم کاری هم به هیچ کدوم از شرکت ها ندارم البته قول هم نمیدم 100 درصد محصولات رو تست کنم بلکه سعی میکنم 10 تا از بهترین گیرنده ها رو تست کنم تا دوستان راحت تر باشن (شرایط اقتصادی به اجازه نمیده و گرنه تموم موارد رو تست میکردم به بزرگی خودتون ببخشید دیگه)

به زودی برمیگردم با جواب های تست دو گیرنده گروه اول

2. 10 کاربر از irandvb-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فرق دنای ----T STB422 با سما چیه؟ حدود 40 تومن اختلافشونه ... مشخصاتشون تقریباً مثل هم ـه، (از سخت افزار --- چیزی نمیدونم)

- کاملا سازگار با ----T و تمامی استاندارد های دیجیتال
    - کاملا سازگار با MPEG 4 با کیفیت بسیار بالای H.264/AVC تلویزیون دیجیتال
    - کاملا سازگار با MPEG 2 با کیفیت بسیار بالا و خروجی استاندارد
    - کاملا سازگار برای آشکار سازی سیستم صدای MPEG1،MPEG2 (Layer I/II)، MP3، WMA, AAC-LC 5. گیرنده امواج VHF و UHF و دارای خروجی لوپ
    - OSD چند زبانه ،منوی چند زبانه ،پشتیبانی از صدای چند زبانه و زیرنویس چند زبانه
    - قابلیت دریافت و پخش 1000 کانال تلویزیونی
    - پشتیبانی کامل از راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
    - پشتیبانی از عکس در گرافیک (PIG)
    - پشتیبانی از جستجوی دستی و جستجوی خودکار
    - پنل کنترل برای کنترل والدین بر کانالها
    - نصب و راه اندازی آسان با استفاده از منوی ساده طراحی شده
    - رابط خروجی HDMI
    - پشتیبانی از رزولیشن تصویر 576i ،576p، 720p، 1080i، 1080P@50Hz
    - پشتیبانی از نسبت تصویر 4:3 و 16:9
    - پشتیبانی از تله تکست EBU
    - انتخاب زبان زیرنویس --- یا EBU با توجه به سیستم موجود برروی شبکه
    - امکان ویرایش کانالها (انتخاب کانالهای مورد علاقه، انتقال کانالها، قفل کانالها، پاک کردن کانالها)
    - پشتیبانی از HDMI با وضوح تصویر بالا (HDMI 1.3)
    - ارتقا نرم افزار از طریق رابط USB2.0
    - حساسیت بالا و NO EB پایین برای دریافت تلویزیون دیجیتال
    - رابط USB 2.0 جهت ضبط و پخش برنامه های چند رسانه ای
    - ضبط دیجیتال برنامه تلویزیونی روی فلش دیسک USB Flash یا روی هارد دیسک اکسترنال و باز پخش برنامه ضبط شده از طریق USB2.0
    - پشتیبانی از فرمتهای JPEG,BMP,PNG برای فایلهای عکس
    - پشتیبانی از فرمتهای WMA, MP3, AAC ‎(wma, mp3, m4a)‎ برای فایلهای موسیقی
    - پشتیبانی از فرمتهای MPEG4 / H264 / VC-1 / MPEG1 / MPEG2 و flv / rm / rmvb / avi / mpg / dat / vob / div / mov / mkv / mjpeg / ts / trp ‎(Motion JPEG)‎ برای فایلهای فیلم
    - امکان اجرای همزمان عکس و موسیقی
    - قابلیت Time shift پیشرفته
    - امکان ضبط یک شبکه همزمان با تماشای شبکه دیگر
    - پشتیبانی از فرمت استاندارد رنگ XVYCC
    - قابلیت پشتیبانی از دیسک های نوری Super Audio
    - امکانات ارتباط به منابعی مانند کامپیوتر تبلت PSP دوربین عکاسی وفیلم برداری و
    - پشتیبانی از فرمت های صوتی Dolby True HD DTS-HD
    Last edited by tiyam 01; 01-08-2012 at 00:05.

4. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام ممنونم از همه دوستان که در این تاپیک مطلب میزارن و منو دل گرم میکنن

1-ایکس ویژن دوباره اومده چون کلا دوسری دستگاه داره یک سری ضعیف یک سری بهتر البته من چون خودم قبلا یه جایی کار میکردم که به موقعش میگم نسبت به ایکس ویژن تنفر دارم چون سر مردم دارن کلاه میزارن واقعا جنسش افتضاح هست از اون بدتر مارشال هستش که خدا نکنه کسی دچارش بشه چون خریدن یک دستگاه مارشال برابر است با ریختن پول توی جوب اب ولاغیر

2-کمبو رو اصلا پیشنهاد نمیکنم این مقاله رو بخونی فکر کنم به دردت بخوره(ببخشید دیجی دان بالا نمی یاد و گرنه آدرسش رو میدادمdigidan.ir )

3-ای تک رو تا حالا نشنیدم ولی من مشخصاتی که از انرژی سیستم دیم (تو سایت خودش نه سایت های ایران) دستگاهی در حد ایستر و سما بود ولی متاسفانه سخت افزار دقیقش رو ننوشته بود

4-از نظر کیفیت که ایستر کیفیت بالاتری داره (از لحاظ ساخت و سخت افزار) ، شرکتش زیاد معروف نیست ولی آپدیت میدن و پشتیبانیشون هم خوبه (اخلاقشون نسبت به بقیه شرکت ها خیلی خیلی خوبه چون وقتی بهشون زنگ میزنی یا ایمیل میزنی درست جوابت رو میدن البته این تجربه شخصی منه چون من زیاد از ایمیل و تلفن واسه سوال هام استفاده میکنم میتونم بگم تنها شرکتی هستش که ایمیل هام رو جواب داده تا حالا)

5-همه گیرنده ها رادیو رو پشتیبانی میکنن فقط نیاز داره دکمه رادیو رو بزنی که بره روی رادیو که کارش حل بشه

دوستان کمی صبر کنید تا من کامل بتونم دستگاه ها رو تست کنم چون واقعا گرفتارم نمیرسم وقت زیاد بزارم روی این کار ولی فعلا دارم فیلم جمع میکنم و کانورت میکنم تا فرمت ها ردیف بشه ولی از لحاظ بقیه موارد تست ها تموم شده

همین اول کار میخوام یه گلگی کنم به بعضی از شرکت های محترم که وقتی بهشون تلفن میزنی و ایمیل میزنی یا درست جوابت نمیدن یا یه چوری پیچ میشی عزیز دل من نه طلب کارم و نه ارث بابات رو جیم زدم خجالت بکش
    یه چیز دیگه من تموم هزینه ها رو خودم و شخصا پرداخت میکنم کاری هم به هیچ کدوم از شرکت ها ندارم البته قول هم نمیدم 100 درصد محصولات رو تست کنم بلکه سعی میکنم 10 تا از بهترین گیرنده ها رو تست کنم تا دوستان راحت تر باشن (شرایط اقتصادی به اجازه نمیده و گرنه تموم موارد رو تست میکردم به بزرگی خودتون ببخشید دیگه)

به زودی برمیگردم با جواب های تست دو گیرنده گروه اول
    به شدت منتظر نتیجه تست هستم

می خوام تا فردا الی پس فردا ایستر رو بخرم ، گفتم که دیگه ابهامی نداشته باشم از همه لحاظ اوکی باشه ، قدرت دریافت امواجش چطور هست ؟ می خوام قوی باشه تا نیاز نباشه تو بالاترین نقطه آنتن بزنیم و این حرفا ، به یه آنتن معمولی بگیره
    اوکی باشه همه چیش فردا الی پس فردا میگیرمش

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

دوستان لطفا تو سایت تو قسمت پرسش و پاسخ بگید که تو فرستنده های اول هم دو شبکه رو اضافه کنن من گفتم ولی چند نفری بهشون بگیم شاید زودتر انجام بدن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ظرفیت فرستنده دوم که 8 شبکه بود 10 تا کردن ظرفیت فرستنده اول هم 8 تاست اینم 10 تا بکنن ولی مال اینو گذاشتن و فقط روی فرستنده دوم راه انداختن که ما از اون دو شبکه بی بهره موندیم. لطفا شما هم تو اون لینک بگید.
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

سلام

1-دنای رو بهت توصیه میکنم کلا کلا بیخیالش بشی لااقل براساس تجربه قبلی به من ثابت شده به درد نمیخوره از لحاظ مشخصات شاید یکی باشه و آن روی سکه چیز دیگری هستش ولی تصمیم نهایی با شما هستش

2-ایستر واقعا تو گیرنده گی و دریافت سیگنال دستگاه تکی هستش لامصب من هرکاری کردم که سیگنالش رو 10 تا کم کنم بهش اثر نمیکرد همش روی 100 واستاده بود من هم با آنتن اکتیو هم با آنتن هوایی تست کردم در هر دوحالت همین جور بود حتی دیروز که داشتن شبکه ها رو اضافه میکردن دستگاه های دیگه سیگنالشون قطع میشد ولی ایستر همچنان نشون میداد من خودم تا حالا دستگاهی با این تیونر ندیده بودم انشا ا... خیلی زود نتایج رو میزارم

8. 2 کاربر از irandvb-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آخه دنای جز گروم دوم (متوسط) اومده بود
    حالا ایکس ویژن 343 و فراسو fdr-217 چطوره؟ بعد از سما و ایستر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد این گیرنده اطلاعاتی دارین به نظر جدید میاد شبکه آی فیلم هم خیلی تبلیغشو میکنه

گیرنده دیجیتالی تلویزیون TV - Zenex / Z4

پشتیبانی از استانداردهای ----T H.264 , AVC, MPEG-4 , MPEG-2
    پشتیبانی از فرمت های صدای( AAC/HE, AAC/ AC3(dolby
    دارای خروجی های HDMI , Component, composite,S/PDIF
    وضوح تصویر بسیار بالا و پشتیبانی کامل از سیستم (720P,576P,576i,1080i,1080p)
    امکان ضبط و پخش برنامه های تلویزیونی بر روی حافظه خارجی (USB)
    پشتیبانی از تلتکست و زیرنویس فارسی با پسوند srt.
    امکان نمایش راهنمای نوشتاری الکترونیکی برنامه های تلویزیونی(EPG)
    پشتیبانی کامل از ماشین زمان جهت از دست ندادن پخش تصاویر تلویزیونی
    امکان بروزرسانی دستگاه از طریق فرستنده و درگاه USB
    امکان زمانبندی ضبط کانالهای دلخواه تلویزیونی
    امکان ضبط و نمایش همزمان دو کانال متفاوت
    قابلیت پخش چند رسانه ای ( صدا - عکس - فیلم)
    نصب سریع و ساده از طریق آنتن UHFخانگی
    سازگار باسیستم هایPAL وNTSC جهت نمایش فیلم
    دارای پنل کنترل کامل شامل کلید های تغییر کانال، صدا، Menu,okوPower
    دارای قابیلتGame

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

این ایستر نمایندگی فروش تو تهران نداره ؟ جایی ندارن از تهران بفرستن ؟ مرجع خرید رسمیش همون سایتش هست ؟

سلام

1-دنای رو بهت توصیه میکنم کلا کلا بیخیالش بشی لااقل براساس تجربه قبلی به من ثابت شده به درد نمیخوره از لحاظ مشخصات شاید یکی باشه و آن روی سکه چیز دیگری هستش ولی تصمیم نهایی با شما هستش

2-ایستر واقعا تو گیرنده گی و دریافت سیگنال دستگاه تکی هستش لامصب من هرکاری کردم که سیگنالش رو 10 تا کم کنم بهش اثر نمیکرد همش روی 100 واستاده بود من هم با آنتن اکتیو هم با آنتن هوایی تست کردم در هر دوحالت همین جور بود حتی دیروز که داشتن شبکه ها رو اضافه میکردن دستگاه های دیگه سیگنالشون قطع میشد ولی ایستر همچنان نشون میداد من خودم تا حالا دستگاهی با این تیونر ندیده بودم انشا ا... خیلی زود نتایج رو میزارم
    ممنون میشم سما رو هم یک تست بکنید و نتیجه رو بگید ببینم بین این دو کدوم بهتر هست

واسه نتایج و مقایسه هم لطف کنید یکم سریعتر ممنونتون میشم
    Last edited by SIMON137; 02-08-2012 at 00:44.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

دوستان میخوام بدونم سیم ----- رو به گیرنده دیجیتال کامپیوتر وصل کنید کانال میاره یا نه؟ لطفا چک کنید اگه دارید.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان شبکه ورزشو از روز اول صفحه رنگی نشون میداد الان زده ((شبکه ورزش به دلیل کد شدن .... تااطلاعات ثانوی قابل دریافت نیست!
    چی شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •