سلام
آیا مدل 42st30 در بازار موجود است ؟
با تشکر
سلام
آیا مدل 42st30 در بازار موجود است ؟
با تشکر
سلام دوستان من تازگیا 50 اینچ st30 ' گرفتم راستش تنظیمات تصویرش رو وارد نیستم الان حس میکنم تصویر خیلی بیروحه میشه لطفا راهنمایم کنین چیکار کنم تصویر زیبایی داشته باشم؟ در مورد سه بعدی هم سوالم این بود که چرا کلیژهای سه بعدی که از نت دانلود میکنم بد پخش میشن؟؟ حتما باید بلوری پلیر داشته باشم؟؟ ضمنا با تبدیل دوبعدی به سه بعدی تو کانالهای ماهواره چیز چندان جالبی به من نمیده
راستش قبل از خرید با خوندن ریووهای چندین سایت از جمله همینجا عاشق این پلاسما بودم ولی الان یکم تو ذوقم خورده البته مطمئنم اشکال از بی اطلاعی منه نه تلویزیون
ممنون میشم راهنماییم کنین
ایشالله حداقل 6 ماه وگرنه 9 ماه دیگه چشمون به جمال این عزیزان رو خواهد شد . بزن به افتخارش که همیشه باید چشم براه باشیم .
از کجا میتونم چند تا فیلم کوتاه از این 3 بعدی های واقعی دان کنم
میشه لینک بدین
ممنون
کوتاهشو جایی ندیدم. فیلم کامل هم واقعاً ارزش نداره آدم 50 گیگ دانلود کنه! چندان هم برای دانلود نیستن. چندتا از خیلی معروف ها مثل avatar هست ولی به صورتی کپی بخرید به صرفه تره. دیسک های 25 گیگی حدود 5 تومن 50 گیگی حدود 10-15 تومن. سرچ کنید پیدا میکنید![]()
قيمت ديشب مشهد با گارانتي : 50VT30 :4.060.000 50VT20 :3.150.000 50ST30 :2.650.000 50HX925 :4.637.000 46D7000 :3.250.000 افزايش قيمت نسبت به 1.5 ماه قبل : 50VT30 :1.130.000 50VT20 : ? 50ST30 :800.000 50HX925 : ? 46D7000 :400.000 با اين وضعيت فكر ميكنم ديگه بايد قيد PANASONIC را زد. آخه هر محصول خوبي در كنار قيمت خوب ميتونه توجيهي براي خريد داشته باشه و اگر نه محصولاتي مثل SHARP و يا همين VT30 "65 هم من شنيدم جزو برترين محصولات 2011 هستند ولي چرا اونها هيچ وقت پيشنهاد نميشن ؟ دقيقا چون هيچ توجيه منطقي براي دادن 5 يا 6 ميليون يا حتي بيشتر از اينها براي تنها شايد "15 اضافه تر وجود نداره و يا تنها داشتن امكاناتي ناچيز كه اون هم تا 2 يا3 سال ديگه با تاريخ ميپيونده ( يادمه يك زماني داشتن يك صفحه كاملا مسطح براي يك TV كلي بود ) البته بد برداشت نشه من نميگم چون سرعت پيرفت تكنولوژي زياده پس آدم نبايد خريد كنه نه ولي معتقدم دو نكته ( كارايي وكيفيت وقيمت ) بايد با هم همخواني داشته باشند. به نظر من( 50VT30 بهترين محصول تصويري 2011 ) با اين قيمت اصلا توجيهي براي خريد در قشر متوسط جامعه را نداره اين نظر منه بعد از مطالعه 265 صفحه اين تاپيكه البته از دوستان عزيز هم تشكر ميكنم كه مطالب مفيدي را گذاشته بودند كه به اطلاعات ما هم افزوده شد تبريك ميگم به دوستاني كه زودتر اين TV راتهيه كردند لذتشو ببريد حيف شد كه ما نتونستيم ...
Last edited by Y & M; 23-02-2012 at 12:32.
دوستان دیشب روی همه حالت های تصویر کنتراست رو گذاشتم رو 100........ با حالت کارخانه خیلی متفاوت شده.........
تلویزیون های دیگه رو که میبینم تفاوت دقت و کیفیت تصویر مشهوده....... شما امتحان کردید؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری میشه کانال انالوگ گرفت . اینجا ما ماهواره رو از طبقه بالا با یه کابل انتن معمولی گرفتیم با تلویزیون معمولی بدون مشکل هر کانالی اونا میدیدن ما هم می دیدیم ولی با این تلویزیون هیچی نشون نمیده وقتی میزنیم رو tv
با سلام . آقا ما هم رفتیم یدونه 50st30 رو به قیمت 2650 خریدیم . که 20 تومن تخفیف داد و یه کابل ای چی ام ای هم داد که میگفت 28 تومن قیمتش هست . 2تومن نقد باقی 630 تومن چک تا 20 فروردین ؟ به نظرتون خوبه
به هر حال میخوان بیان نصب . دلهره عجیبی دارم .کاشکی به جاش 42vt30 میگرفتم. اخه دوستان تو انجمن گفتن که هر چی سایز بیشتر بهتر و از طرفی خیلی از دوستان گفتن که st30 & vt30 توی 2 بعدش تفاوت کیفیتی خیلی کمی دارند و من هم بیشتر 2 بعدی برام مهم هست . برای همین رفتم سایز 50 ای تی سی رو گرفتم ایشالله اونی طبع دلم باشه از اب در بیاد توی مغازش که پره لامپ کم مصرف سفید بود و مغازش کاملا روشن بود تصویرش خوب بود اما خیلی بزرگ به نظرم اومد . خدایا خودت به خیر بگزرون .
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن تا فرصت هست برم عوضش کنم .ممنونم
Last edited by TATU_TATY; 23-02-2012 at 20:22.
ای آقا بدبخت شدیم رفت . خونواده همچین زدن تو سرم که رفتم تو زمین .
آخه ای تی وی چی هست خریدی به این گندگی ؟ حال خونمون تقریبا 24 متری هستش
تصویرش بهم نچسبید واقعیتش رو بخواید . هنوز بهش انتن وصل نکردم ببینم اقلا باز اگر اون خوب باشه که میشه باهاش کنار اومد .
کامپیوتر رو کابل HDMi بهش وصل کردم یکم از تصویر صفحه ی دستکتابم رو نشون نمیده سمت راست و چپ تصویر به اندازه ی یک ستون ایکن نشون نمیده .
باهاش ویدیو نیگا کردم ای بد نبود یعنی ویدیو 4k باهاش نیگا میکردم شما ای بد نبود رو این جوری در نظر بگیرد یعنی پشیمونم از خریدم نمیدونم چرا حالا . از نصاب سوال کردم گفت کیفیت 50% از 50vt30 کمتره ؟؟؟پناه بر خدا . گفت 50vt30 فوق العاده بوده و هر کی برده برگشته یکی دیگه هم خریده .بماند . خلاصه .ولی گفت 42vt30 خوب از کار در نیومده خودشم میگفت نمیدونم چرا اینجوریه ولی 50ش خیلی تعریف میکرد . خلاصه نصبش کردیم و اون بنده خدا رفت و ما موندیم و حوضمون . بابا میخواست کلم رو بکنه ای داد بیداد 2.5 میلیون بهت دادم رفتی این غول رو اوردی که کجای دلم بزارم و از این حرفا . الحمد الله نتونستیم باهاش 3d نیگا کنیم ضایع شدیم رفت
به هر حال احتمال میدم از ناشی بودن خودم هست که کمی دارم عذاب میشک از انتخابم . ایشالله فردا که بهش انتن وصل کردم اوضاع بهتر بشه حداقلش برای مامی و ددی کم نذاره امیدوارم . دیگه پس دادنش هم کار سختی هست باید ساخت باهاش
میخواستم ازتون تنظیمات و نحوه ی تنظیم رو بگیرم به فکرم رسید که من با کامپیوتر باهاش وصلم خوب از طریف کام تنظیم میکنم یا نه باید از طریق تی وی تنظیم کرد . اخی تصویرش کمی نورش کم بود البته خوبه این ها ولی کمی چشم چون بهش عادت نداشت اینجوری به نظرم عذاب اور میامد .
ولی شما فکر کنم من دیگه چه بشری هستم با km player اونم با کدک core avc که واسه خودش خدای هرچی کدکه فول اچ دی و ویدیو با کیفیت 4k بشینی پای تی وی و بگی ای بدک نیست . از صدتا فحش به پاناسونیک بدتره . ما رو چه به پلاسما باید بریم پشت همون دوو 22 بشینیم و بگیم اره تصویر این تی وی حرف نداره . قاطی کردم دوست دارم تا فردا صبح بنویسم تا جالی شم . خودم کردم که .......... بله دیگه
ممنون و تشکر
اینم مشخصات HTPC
case : green optimize
cpu : core i3 2100
vga : gforce gtx 460
ram : 2*2gig 1600 corsair
power : green 535ab
keyboard & mouse wirless
main : asus p8z68-v
dvd writer
fan : 7cm 3ta
خداییش همه چیزش فوله نمیدونم چرا منه خاک........ نمیتونم ازش تصویر دلچسبم رو بگیرم .
Last edited by TATU_TATY; 24-02-2012 at 00:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)