من 128 قدیم دارم
سرعت امروز 350 بود از سرور خارج
اما دیروز هنگ کرده بود!!!
من 128 قدیم دارم
سرعت امروز 350 بود از سرور خارج
اما دیروز هنگ کرده بود!!!
سلام ببخشید
سلام دوستان
من 3 ماه بود 512 طرح قدیم داشتم و سرعت دانلودم تو روزا خوب بود در حدود 350-400 البته شبا کلا تعطیل! حتی تو این 3 4 ماهه نتونستم 1 مگم دان کنم!!
بگذریم مثل اینکه تعرفه هارو برداشتن دیگه 16 گیگ ترافیک نمیدن متاسفانه...
از شانس منم امروز شارژم تموم میشه باید تمدید کنم
حالا میخواستم بدونم کسی از دوستان از تعرفه های جدید نامحدود که ضریب اشتراکشون 1 به 8 هست استفاده میکنه؟ راضیه؟
میخوام 512 نامحدود بگیرم ولی میترسم پشیمون بشم...
راهنمایی کنید لطفا
سلام.دوستان تو صفحه قبل هم گفتن.سرویس 512 نامحدود سرعتش تا 200 هم میره.
جدا؟؟؟؟؟؟ اگه سرعتش این باشه واقعا عالیهههه!
آخه صفحه ی قبل دوستان سرعت 256 نامحدود رو گذاشته بودن من میخواستم سرعت 512 نامحدود رو بدونم. به هر حال مرســــــی
فقط ببخشید باز یه سوال دیگه داشتم
سرعتش افت نداره؟؟
منظورم اینه که مثل شرکتای دیگه که یه مدت سرعتشون بالاس بعد که به یه حد مشخصی رسید فلکه رو میبندن! اینجوری نباشه دماغ سوخته بشیم؟
سلام دوستان عزیز چند بار نوشتم کسی جواب منو نداد.من قبل از این سرویس ، سرویس 256 طرح قدیم داشتم و مشکلی تو دانلود نداشتم بعد اینکه سرویسمو عوض کردم همون شب برای دانلود متوجه شدم از ترافیک روزانم کم میکنه به نظر دوستان چه کاری باید انجام بدم؟ الان میتوتنم سرویسمو عوض کنم؟ اگه عوض کنم نا محدود بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دقیقا منم متوجه شدم در ساعات رایگان حدود 2 گیگ از ترافیک روزانه ام کم شد ...
واقعا همچین چیزی هست ؟
دوست عزیز سرعت سرویس 512 نا محدود بین 180 تا 200 هست اما بعد از حدود نیم ساعت دانلود سرعت واقعی میشه یعنی 512/8=64
اما مسئله مهمی نیست
بچه های این تاپیک زحمت کشیدن و نرم افزاری رو نوشتن که مودم باید در حالت بریج باشه و این نرم افزار به طور اتوماتیم مثلا هر 20 دقیقه یک بار اینترنت رو قطع و وصل میکنه و سرعت دوباره برمیگرده با 200!!!!![]()
من تو این انجمن تازه واردم...
میشه لطف کنید لینک برنامه و طرز کارشو بگید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)