تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 2605 اولاول ... 3614114514574584594604614624634644654715115619611461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چطوریه من 512 مخابرات تهران دارم. سرعت دانلودم حدود 60 هست. این افت سرعت که میگن پس چیه؟ البته دیشب یه تماس ویدئویی با skype داشتم که نسبت به سری های پیش افتضاح بود.

راستی به نظرتون برای چت ویدئویی مخابرات سرویسش خوبه؟ من که حدود 6 ماهه از مخابرات گرفتم خیلی کیفیت تصویر skype راضی کننده نیست. بعضی وقت ها فقط خوبه. قبلش صبانت داشتم 128. البته اون موقع خیلی چت نمیکردم ولی همون 128 صبانت فکر کنم کیفیت تصویر بهتری می داد.
    کسی در این مورد تجربه یا پیشنهادی نداره؟ احتمالا برم از همون صبانت بگیرم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بی تاثیر ترین نوع اعتراض همین اعتراض فیسبکی هست!
    به خاطر همینه که میخوان شبکه های اجتماعی رو از فیل در بیان. تا ملت سرشون گرم بشه. دیگه به این چیزا فکر نکنن.
    یه جورایی این فیسبک مثل سوپاپ اطمینان میمونه. هر بلایی بخوان سر ملت در میارن. ملت هم دلشون خوشه به 4تا پیج. پیج هم که باد هوا!
    اونم احتمالا به خاطره اقدامات پیش گیرانه و این چیزاس

میخوان مردم دیگه از شکستنی استفاده نکنن که کار رصدشون راحت تر بشه

3. 3 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سرعت دانلود یا باز کردن صفحه از سرورهای غیر ایرانی بشدت پایینه! نمی شه کاریش کرد آیا؟!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چطوریه من 512 مخابرات تهران دارم. سرعت دانلودم حدود 60 هست. این افت سرعت که میگن پس چیه؟ البته دیشب یه تماس ویدئویی با skype داشتم که نسبت به سری های پیش افتضاح بود.

راستی به نظرتون برای چت ویدئویی مخابرات سرویسش خوبه؟ من که حدود 6 ماهه از مخابرات گرفتم خیلی کیفیت تصویر skype راضی کننده نیست. بعضی وقت ها فقط خوبه. قبلش صبانت داشتم 128. البته اون موقع خیلی چت نمیکردم ولی همون 128 صبانت فکر کنم کیفیت تصویر بهتری می داد.
    کسی در این مورد تجربه یا پیشنهادی نداره؟ احتمالا برم از همون صبانت بگیرم.
    کیفیت دریافت تصویر توی مخابرات و ایرانسل افت کرده بود که الان کمی بهتره . ارسال مخابرات برای اسکایپ توی سرویس 512 بد نیست ولی چون آپلود سرویس 1 مگ 320 Kbps هست کیفیت مناسبی داره .

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اون موقع که ما مخابرات گرفتیم شماره صفحه تاپیکش زیر 100 و 90 بود. الان با سرعت نور داره 400-500 رو رد می کنه.

هر تاپیکی شماره اش رفت بالا بدونید دیگه باید دره سرویسش رو گِل گرفت...

7. 3 کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هر کاری که میکنند مربوط به سیستم جدید فیل هست.
    چون سذعت دانلود از سرور های داخلی خوبه.ولی سرعت دانلود از سرور خارجی مخصوصا یاهو واسه من زیر یک کیلو بایته.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان من بخوام 256 رو به 512 ارتقا بدم چه کنم؟تلفنی میگه نمیشه.تو سایتشم یوزرنیم پسورد میخوام که به من ندادن.حضوری رفتم میگه مدرک از شرکت باید بیارید با این که همه دوستام بدون اینجور چیزا 512 گرفتن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من بخوام 256 رو به 512 ارتقا بدم چه کنم؟تلفنی میگه نمیشه.تو سایتشم یوزرنیم پسورد میخوام که به من ندادن.حضوری رفتم میگه مدرک از شرکت باید بیارید با این که همه دوستام بدون اینجور چیزا 512 گرفتن.
    همون از طریق سایت خیلیا کردن همینجا گفتن که راحت انجام شده همین امشب درخواست بده فردا احتمالا برات درست میکنن
    یوز و پس نمیخواد که همون یوز و پس اکانت adsl بزن در ضمن با ie برو
    در اخر اینم بگم حتما در جریان مشکل سرعت هستید دیگه اگر نیستید صفحه های قبل رو بخونید بعدا تصمیم بگیرید

11. 2 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من یوزر و پس بهم ندادن.اکانت adsl هم جوری تنظیم کردند که نیازی به کانکت شدن دستی نیست و اتومات موقع روشن شدن کامپیوتر وصل میشه به اینترنت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یوزر و پس بهم ندادن.اکانت adsl هم جوری تنظیم کردند که نیازی به کانکت شدن دستی نیست و اتومات موقع روشن شدن کامپیوتر وصل میشه به اینترنت.
    باید بری از تو مودم برداری
    این ادرس تو مرورگر ie بزن
    192.168.1.1
    یوز و پس رو admin بزن
    برو قسمت که یوز و پس وارد کردی بعد رو صفحه ie کلیک راست کن view source بزن یه صفحه باز میشه کلید کنترل و f رو بزن بعد تایپ کن pass بعد سرچشو بزن پسور و یوزت رو نشونت میده

14. 3 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •