تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 461 از 870 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

داره خودمونی میشه mobin_mcdc2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه درست چه روزی و چه ساعتی بازی داره ؟؟؟؟؟/

اگه بگید ممنون میشم/............

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

ریاض میزبان مسابقه ایران و عربستان شد
    دیدار تیم های ملی ایران و عربستان در چارچوب مرحله دوم مقدماتی جام جهانی 2010در شهر ریاض برگزار می شود. پیکار های مقدماتی جام جهانی فوتبال بین تیم ملی ایران و عربستان 16شهریور ماه در راس ساعت 22:45 به وقت ایران در ورزشگاه فهد واقع در ریاض برگزار می شود. لازم به ذکر است، هم اکنون 27ملی پوش در جزیره کیش تمرینات خود را زیر نظر علی دایی سرمربی تیم ملی پیگیری می کنند. تیم ملی فوتبال کشورمان 14شهریور ماه به عربستان سفر خواهد کرد.
    Last edited by SANR; 01-09-2008 at 18:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض افشين قطبي: آقاي مايلي‌كهن! سرنوشت شما در تيم فولاد چه شد؟

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در پاسخ به نامه‌ي انتقاد آميز محمدمايلي كهن گفت:‌ تمام مربيان در كشور آزادي چون ايران حق دارند عقايد خودشان را مطرح كنند اما تنها مي‌توانم به مايلي كهن بگويم كه سرنوشت شما در تيم فولاد چه شد؟

به گزارش ايسنا، افشين قطبي پس از تمرين امروز (دوشنبه) تيم فوتبال پرسپوليس در پاسخ به نامه انتقادآميز محمدمايلي كهن عليه او، گفت: تمام مربيان در كشور آزادي چون ايران مي‌توانند عقايد خودشان را مطرح كنند و من تاكنون هيچ وقت جواب كسي را ندادم و به نظرات‌شان احترام گذاشتم. فوتبال حرفه‌اي مسائل خاص خود را دارد و نبايد اهميتي به اين صحبت‌ها داد و تنها در جواب مايلي‌كهن بايد بگويم كه سرنوشت شما در تيم فولاد خوزستان به كجا انجاميد؟

قطبي همچنين گفت: من زماني كه به ايران برگشتم وظيفه‌ي خود دانستم كه لطف خدا و مردم را جواب بدهم و تمام انتقادات و صحبت‌هاي اخيرم تنها براي حرفه‌اي شدن تيم پرسپوليس و فوتبال ايران بود. اين كار تنها وظيفه‌ي سرمربي است و بهتر است پيش از آنكه ناكامي‌هاي خود را در ليگ قهرمانان آسيا توجيه كند قبل از شروع فصل در اين جنگ داخلي براي رشد و پيشرفت تيمش به ميدان بيايد. معتقدم تيم پرسپوليس امسال به لحاظ تفاوتي كه با سال پيش دارد به سياست و تصميمات مختلفي ازسوي سرمربي‌اش نياز دارد كه من در وهله اول اين كار را با صحبت‌هاي انتقادآميزم انجام دادم.

وي افزود: انتقادات من عليه شخص خاصي نبود بلكه سعي كردم صحبت‌هايي در جهت شوك دادن به باشگاه پرسپوليس و فوتبال ايران داشته باشم. اگر ما مي‌خواهيم قهرمان آسيا شويم يا تيم‌ملي‌مان به جام‌جهاني برود وظيفه داريم كه به مسائل خارج از زمين فوتبال نيز اهميت ويژه‌اي داشته باشيم و شرايط زندگي بازيكنان را در حد ايده‌آل نگه داريم. من خودم را خدمتكار مردم مي‌دانم و مي‌گويم كه تمام انتقادات اخيرم منطقي و همراه با فكر بوده است و از ته‌ي قلبم در بهترين موقع اين صحبت‌ها را بيان كردم. من به ايران برگشتم كه قهرماني را براي پرسپوليس كه سهم عمده‌اي در موفقيت تيم ملي ايران نيز دارد در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا به ارمغان بياورم اما هنوز هيچ قولي در اين رابطه نمي‌دهم.

قطبي همچنين درباره عدم حضور علي كريمي در تيم پرسپوليس گفت: علي كريمي يكي از بزرگ‌ترين بازيكنان تاريخ ملي ايران بوده است كه همواره زماني كه در فوتبال كره‌جنوبي كار مي‌كردم از بازي او لذت مي‌بردم اما اولين نياز ما در تيم پرسپوليس داشتن يك مهاجم نوك است. ما بازيكنان پشت مهاجم زيادي چون كريم باقري كه توانست سه گل را در چهار بازي به ثمر برساند و همچنين ايوان پتروويچ را داريم اين پست دقيقا پست تخصصي علي كريمي است كه بنابراين نياز ما در قبل با حضور دو بازيكن فوق برطرف شده است. من براي كريمي آرزوي موفقيت مي‌كنم كه بتواند در پست تخصصي‌اش توانايي‌هاي بالقوه خود را در هر تيمي بروز دهد.

افشين قطبي همچنين درباره حضور مهاجم برزيلي در تيم پرسپوليس گفت: اين بازيكن با قد بلند و فيزيك بسيار خوبش در ليگ اول برزيل طي 22 بازي 17 گل به ثمر برساند. من هيچ آشناي شخصي با او يا با مدير برنامه‌هايش ندارم و تنها فيلم بازي‌هايش را ديدم او از طريق "ماركو" و دوستانش به ما معرفي شده كه فكر مي‌كنم نياز اصلي ما در پرسپوليس باشد، به هر حال مهاجمي با اين كيفيت هزينه‌ي بالايي دارد كه باشگاه او از ما طلب مي‌كند؛ اميدوارم پس از حل شدن وضعيت اسپانسر تيم پرسپوليس و تزريق پول به باشگاه بتوانيم در كوتاه‌ترين زمان اين بازيكن برزيلي را به خدمت بگيريم. هميشه در اروپا مبالغ زيادي چون 10 يا 20 ميليون يورو صرف خريد بازيكنان مي‌كنند كه ممكن است جواب كافي را هم ندهد اما ما اميدواريم اين مهاجم برزيلي بتواند وضعيت خط حمله پرسپوليس را تقويت كند.

قطبي همچنين درباره وضعيت تعطيلات و تمرينات تيم پرسپوليس تصريح كرد: مربيان بزرگ دنيا هميشه به من گفته‌اند كه زماني مي‌تواني موفق شوي كه به طور نرمال كار كني؛ من تكنيك استراحت همراه با تمرينات را بسيار قبول دارم و معتقدم استراحت مي‌تواند ريكاوري فيزيكي و روحي بالايي را براي تيم به وجود آورد. شما مطمئن باشيد كه انتقادهايي كه در اين زمينه بر من وارد است را با موفقيتهاي آتي پرسپوليس جواب خواهم داد. كما اين كه يورگن كلينزمن هم در زمان جام‌جهاني همين كار را كرد.

قطبي در پايان گفت: هنوز به حدي نرسيديم كه بتوانم با اطمينان كامل قول قهرماني بدهم و اكنون كه قلعه‌نويي اين كار را مي‌كند حتما خيلي خوب تيمش را شناخته كه چنين قولي مي‌دهد.

داره خودمونی میشه alioxv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ايران .... ميكنه كه عربستان رو ببره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض علی کریمی در استقلال!؟

مدير برنامه هاى كريمى پيشنهاد داد، قلعه نويى پذيرفت
    مرد شش ميليون دلارى در استقلال

حضور غيرمنتظره ابوالفضل جلالى، مدير برنامه هاى على كريمى در تمرين استقلال و گفت و گوى او با امير قلعه نويى باعث شد شايعه حضور كريمى در استقلال آرام آرام به واقعيت نزديك شود. پس از اينكه داريوش مصطفوى صراحتا اعلام كرد ليست اين باشگاه براى جذب على كريمى پر شده است و از سويى كريمى براى حضور در فوتبال ايران به دليل نزديك تر شدن به تيم ملى احساس نياز مى كرد، ابوالفضل جلالى پس از كسب موافقت اوليه على كريمى باب گفت و گو با استقلالى ها را آغاز كرد. حضور جلالى صبح همان روز كه در تمرين استقلال حاضر شد به تاييد مسؤولان باشگاه استقلال مى رسد تا روشن شود نه تنها امير قلعه نويى بلكه مديران باشگاه استقلال هم با حضور كريمى در استقلال موافق هستند. در گفت و گويى كه ميان قلعه نويى و ابوالفضل جلالى انجام شده حتى به رقم پيشنهادى هم اشاره شده است اما از آنجا كه كريمى بازيكن گران قيمتى است قلعه نويى جذب احتمالى جادوگر را منوط به موافقت اعضاى هيات مديره دانسته است. از اين رو گفت وگوى مختصرى با نفريه يكى از اعضاى هيات مديره باشگاه استقلال هم انجام شده كه ظواهر نشان دهند موافقت او با جذب على كريمى دارد.

منتظر بازگشت فتح ا... زاده
    امير قلعه نويى جذب على كريمى را از هر حيث به سود تيمش مى داند. او كه در جام ملت ها هم روابط نزديكى با على كريمى داشت حضور كريمى را بسيار مثبت ارزيابى كرده است. قلعه نويى معتقد است حضور كريمى مى تواند مشكل خط حمله استقلال را برطرف كند اما هم قلعه نويى و هم ديگر اعضاى هيات مديره باشگاه استقلال منتظر بازگشت فتح ا... زاده از باكو هستند تا مديرعامل استقلال كه تلفنى در جريان گفت و گوى قلعه نويى و ابوالفضل جلالى قرار گرفته در بازگشت به تهران نظر و پيشنهاد مالى خود را ارائه كند. درباره پيشنهاد باشگاه استقلال البته، خبر دقيقى در دست نيست اما به نظر مى رسد فتح ا... زاده در اوج مشكلات مالى تا سقف ۵۰۰ ميليون تومان بتواند به على كريمى بپردازد مبلغى كه ۱۵۰ ميليون تومان بيشتر از پيشنهاد اوليه پرسپوليسى ها بوده است.

استقلال براى كريمى جا دارد
    لحن حرف هاى مسؤولان، مربيان و حتى سرمربى استقلال نشان مى دهد استقلال با وجود مشكلات فراوان مالى اش براى جادوگر «جا» دارد. ضعف هاى هجومى استقلال هم با حضور على كريمى بهبود خواهد يافت از طرفى كريمى هم بدش نمى آيد حضور در استقلال را تجربه كند. كنار گذاشتن فرشيد كريمى از پرسپوليس خود يكى از دلايلى است كه ذهن كريمى را به سوى استقلال مى كشاند. واكنش اخير مصطفوى هم باعث شده كريمى از تيم سابقش فاصله بگيرد و ابوالفضل جلالى را براى مذاكره با امير قلعه نويى به باشگاه استقلال بفرستد. آيا چراغ سبز دوطرف در نهايت به توافق نهايى منجر خواهد شد يا جادوگر بار ديگر با يك تيم عربى به توافق خواهد رسيد

آخر فروم باز MeHrDaD_MeNaY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    نیشابور

12 .:: علی کریمی با پرسپولیس به توافق رسید ::.

خبرگزاری پرسپولیس : براساس اعلام مدير برنامه‌هاي علي كريمي، اين بازيكن با پرسپوليس به توافق رسيده و شنبه وارد ايران مي‌شود.
    ابوالفضل جلالي در گفت و گو با خبرگزاری پرسپولیس، اظهار داشت: با تاييد اعضاي هيئت مديره پرسپوليس، مصطفوي به مدت يك ساعت به صورت تلفني با علي كريمي صحبت كرد و به توافقات لازم رسيدند.
    وي افزود: كريمي قرار است شنبه وارد ايران شود و پس از عقد قرارداد، تمرينات را آغاز خواهد كرد. جلالي عنوان كرد: با توجه به علاقه شديد علي كريمي به پرسپوليس، اين ماجرا تمام شده است و فقط بايد تا 4 روز آينده مبلغي به حساب باشگاه قطري از سوي پرسپوليس ريخته شود تا مشكلي بوجود نيايد.

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

واقعا جدی میگی یا شایعست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض مذاكرات مقدماتي باشگاه پرسپوليس با علي كريمي

مديرعامل باشگاه پرسپوليس با تاكيد اعضاي هيات مديره اين باشگاه، مذاكرات مقدماتي خود را با علي كريمي و مدير برنامه‌هاي اين بازيكن آغاز كرد.

به گزارش ايرنا به نقل از سايت رسمي اينترنتي باشگاه پرسپوليس، با تاكيد هيات مديره اين باشگاه قرار است ظرف چهار روز آينده صحبت‌هاي نهايي در مورد انتقال علي كريمي به تيم پرسپوليس انجام شود.

داريوش مصطفوي چهارشنبه شب با تائيد اين خبر گفت: براي جلب رضايت هواداران، با علي كريمي بازيكن بين‌المللي كشورمان وارد مذاكره شده ايم.

وي افزود: در روزهاي آينده مذاكرات نهايي باشگاه پرسپوليس با كريمي ادامه خواهد يافت كه اميدواريم اين مذاكرات نتيجه بخش باشد.

منبع : ایرنا

داره خودمونی میشه avax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آخ جوووووووووووووون!!!:جادوگر اومد!!!! منتظر بازی پتروویچ و کریمی کنار هم هستم...

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پس جدیه
    خوشحال شدیم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •