اره توروخدا منم همینو میخوام یکی کمک کنه. داداش اگه میتونی همون مد1900 خودتو برام میذاری؟![]()
اره توروخدا منم همینو میخوام یکی کمک کنه. داداش اگه میتونی همون مد1900 خودتو برام میذاری؟![]()
دوست عزیزم برایت لینکش پیدا می کنم اگه پیدا کردم برایت حتما میزارم
بیاین خودمون تو نقشه دست ببریم.
map editor بازی رو یافتم .
برای باز کردن map editor باید اول به مسیر my document / euro truck simulator 2 برید و فایل config رو با notepad باز کنید ، بعد دو تا خط uset g_developer و uset g_console رو پیدا میکنید و عدد 0 (صفر) جلو شون رو به 1 تغییر میدید .
از پوشه base/map از فایل europe.mbd یه کپی میگیرید و تو یه مسیر مشابه همون میذارید .
بعد وارد بازی میشید و تو تنظیمات بازی قسمت گرافیک ، تیک گزینه full screen mode رو برمیدارید و رزولیشن رو تا حد ممکن میارید پایین .
حالا دکمه console یا همون خط مورب که دقیقا زیر دکمه Esc هست رو میزنید ، تو پنجره ای که باز میشه تایپ میکنید edit map و اینتر Enter رو میزنید.
ممکنه پیغام های خطایی روی صفحه ظاهر بشه فعلا نمی دونم مال چیه ولی من هر دو پیغامی که میاد رو ok میزنم و مشکلی هم پیش نمیاد .
پنجره map editor باز میشه گزینه load map رو میزنید و همون کپی فایل europe.mbd رو باز میکنید ، نقشه بازی باز میشه و میتونید از سه گزینه قرمز رنگ سمت راست استفاده کنید و نقشه خودتون رو ادیت کنید و بعدشم save map و نقشه سیو شده رو به همون روش ساخت مد ذخیره میکنیم .
فعلا در همین حد .
سلام
دوست عزیز باید بری در این سایت پچ کامل بازی گیری که داخل پچ همان مود موتور 1900 است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت حدود 94 صحفه مود بازی خودمان داره باید بری پیدا کنی
موفق و پیروز باشی
سلام دوستان
اگه زحمتی نیست یه چند تا مد لازم داشتم
اگه میشه برام لینکشون رو بذارید
1.مد زمستان(برف هم بباره)اگر هم نداریم که هیچی
2.مد عکس عقاب (فابریکی اسکانیا) بزرگش باشه بهتره
3.مد جاده که گردنه های توپی داشته باشه که انجین موتور بیاد پایین(با مد برف هم سازگار باشه)
ممنون میشم اگه کمکم کنید![]()
Last edited by e.d8858; 22-01-2013 at 14:07.
اقا من این مود گاردهای بقلو از کجا دانلود کنم چون وقتی من ماشینو 2محور می کنم اون گارد از بین می ره
بفرما،لینک کاور شاسی برای ولوو
اینم چندتا اسکرین شات مشتی از ترک سیمولیتور 2 (ریسینگ)
تک چرخ با کامیون و سرعت سرسام آور
حالشو ببرید
Last edited by mehdircm; 22-01-2013 at 23:51.
Last edited by mehdircm; 22-01-2013 at 23:37.
داداش لینکت خرابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)