هرکاری کردم و هرجا سرچ کردم نشد که نشد...چاره ای نیست باید تک تک برم انگار...
ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز![]()
هرکاری کردم و هرجا سرچ کردم نشد که نشد...چاره ای نیست باید تک تک برم انگار...
ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز![]()
The Way Of The Voice تو این مرحله بعد از اینکه میری پیش اون جاوگرا چطوری باید جادوها تو که یاد گرفتی نشون بدی هرچی دکمه z رومی زنم بازم میگه فریاد بزن لطفا یکی دقیق توضیح بده ممنون میشم
دقیق یادم نیست(خیلی وقت پیش اون جا بودم) ، ولی فکر کنم باید Z رو نگه میداشتی .
گوش کنی قشنگ خود یارو راهنمایی میکنه .
اول یه شوت بهت یاد میده . اون شوت رو باید روی یک فانتوم که یکی از همون پیرمردها میسازه امتحان کنی . سه بار این کار رو بکن تا شوت بعدی رو بهت یاد بدن .
بعد از آموزش اون جادوگرا رونقشه جایی فعال نیست برا ماموریت بعدی The Horn Of Gurgen لطفا راهنمایی کنید
چرا باید باشه . البته فکر کنم باگه که نشون نمیده .
از این نقشه استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دنبال یه جا بگرد به اسم Ustengrav البته اگه مامورتیش رو بهت داده باید بری یعنی همون The Horn of Jurgen Windcaller .
سلام دوستان.
من تو این بازی با یه مشکلی رو به رو شدم. وقتی میخوامبه بچه هام چیزی بدم بازی کراش میشه...تازه کاشکی همین یکی بود. تو the chief of thirsk hall وقتی میخوام به اون حیوونه گوشت بدم بازی کراش میشه... من چند جا دیگه هم تست کردم... کلا وقتی میخوام به کسی(به جز فالوئر ها) چیزی بدم بازی کراش میشه....
لطفا کمک کنین...
EDIT:
ای بابا این اسکایریم اجب باگی داره...من تو این لول آپ شدم بعد اون موقع نه خونی چیزی رو زیاد کردم نه پرک مصرف کردم 5-6 ساعت بعدش اومدم پرک بگیرم و خونمو زیاد کنم میبینم همه ی اسکیل ها لول 100 اند و خودمم لول 81قبلش لول 35 بودم
حالا هیچ سیو نزدیکی هم ندارم.... یکه میتونه هم برا مشکل بالا و هم این مشکل یه راه حلی بده؟؟؟؟
امیدوارم این teso رو بدون باگ بسازن![]()
Last edited by AF-Y; 10-09-2013 at 23:17.
شما آخرین آپدیت بازی رو نصبیدی؟(آپدیت 13)
آپدیت هایی که ارائه شده بسیاری از باگ ها رو حل میکنه
برای مشکل لولتم با چیت حل بشه فک کنم.
سلام ودرود
1 -آیا بین پرک و لول آپ فرقی هست یعنی با پرک میشه کاری کرد که با لول آپ نمیشه ؟
2- بهتره تو منظومه کدوم ها رو بیشتر انتخاب کنیم تا تو بازی قدرت مانور بیشتری داشته باشیم ؟
3-کدوم قسمت هست که با بالا بردنش میشه بیشتر وسیله حمل کرد؟(تو آلبیویون که لباسها و حلقه ها این ویژگی رو داشتن .)
4- من اولش یه خانم با من همراه شده میشه عوضش کرد ؟ جز بازی اصلی ؟اگه کمک دیگه ای که قوی تره هست کجا میشه پیداش کرد؟
5-تو ابلیویون موقع ساخت بطری های ذلرو نشون میداد هر گیاهی چه خواصی داره الان نیست ؟
6- قبلا میشد همه وسایلت رو تو بدن یه جسد بزاری و بعد برگردی برش داذی الان نیست چرا ؟
60سوالیی شد....
![]()
Last edited by greena; 11-09-2013 at 23:14.
1- سوالتون رو درست نفهمیدم. با لول آپ شما می تونین پرک انتخاب کنبن. پرک هم یه سری استعداد های خاص هست.
2-بستگی به نوع بازی شما داره. 81 پرک بیشتر نمی تونین بگیرین، پس درست انتخاب کنین. اگه جادوگر هستید، رو پرکای جادو که آبی هست تمرکز کنین. مثلا من warrior هستم و پرکای one handed و shild و زره سازی و زره سنگین رو حتما تا آخرش می گیرم و بقیش هم رو چیزای دبگه می زارم. از همه هم حداقل یکی رو می گیرم بعد می بینم مثلا جیب بری کم می کنم و قفل زیاد باز می کنم، پس lock picking رو بیشتر روش تمرکز می کنم. اگه مثلا شما کلاس جنجگجو دوس داری ولی از سپر استفاده نمی کنی، خب رو پرکاش تمرکز نکن. در ضمن مثل پرکای one handed شامل شمشیر و تبر و... می شه. من از شمشیر استفاده می کنم، برا همین با تبر و بقیش کاری نداشتم.
3- وقتی لول آپ می شین، وقتی برین تو قسمتی که پرکا هم هست، می پرسه می خواین 10 واحد به جون اضافه بشه یا به جادو یا به استقامت. شما اگه استقامت رو تنتخاب کنی، می تونین وسیله بیشر حمل کنین. البته معجون و لباس هم هست که ضرفیت حمل رو زیاد کنه.
4- بیشتر توضیح بدین. کدوم خانمه؟ کجای بازی هستین؟ اسمش چیه؟
5- با خوردن گیاه ها یکی از خواصشون کشف می شه. بقیش هنگام ساخت معجون پیدا می شه. موقع ساخت هم روی هر گیاهی برید، خواص کشف شدش رو نشون می ده. تو قسمتی هم که وسایلی که دارید رو نشون می ده هم اگه رو اون گیاه ها برید می تونین خواص کشف شدشون رو ببینین.
5- الان هم می شه ولی موقع برگشت شاید یه نفر دیگه چنتاش رو برداشته باشه و همش سر جاش نباشه. تو صندوق ها و کمد های ساختمون ها هم همین طور. امن ترین جا برا گذاشتن وسایل خونه های خودتون هست. اونجا وسایلتون کم نمی شه.
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)