تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 639 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

پس اینطور نیست که فرد تنها تفاوت بین نرخ سود سپرده و تسهیلات رو بپردازه. چون وقتی پول تو حساب بلوکه نباشه دیگه نرخ سود سپرده بهش تعلق نمیگیره که بخواد از سود تسهیلات کم بشه. تو این چیزی که شما نوشته بودی اشاره ای نشده بود که اصل پول چی میشه. اون 16% هم بقول شما حساب کنیم نرخ سود واقعی رو خیلی بالاتر میبره.

همونطور که دوستمون گفتن صندوقه. کار صندوق اینه که به جای شما یه سبد سرمایه گذاری تشکیل میده و سود سرمایه گذاریشو به شما میده و مقداری هم کارمزد میگیره. صندوق لوتوس یه صندوق با درامد ثابته [یعنی تو اوراق با درآمد ثابت سرمایه گذاری میکنه مثل اوراق قرضه] و به نسبت هم سود خوبی میده. هر واحدش 100تومنه و برای سرمایه گذاری حداقل باید 10 واحد بخرید. سودش هم آخر ماه پرداخت میشه و هر موقع هم بخواید نقد کنید، براحتی میتونید نقدش کنید و به قیمت روز واحد شمارو محاسبه میکنن بهتون میپردازن. با توجه به اینکه اوراق درامد ثابت هست، گزینه خیلی خوبی برای سرمایه گذاری هست و ریسک بالایی نداره نسبت به صندوق هایی که در بورس سرمایه گذاری میکنن.
    با تشکر اما من اون قسمت که گفتین سود سپرده بهش تعلق نمیگیره رو نگرفتم! در واقع هیچ پولی به غیر 1 و 600 تومن بلوکه نمیشه و من دوباره میزارم رو حساب حالا احتمالا لوتوس. واللا هر جور حساب میکنی همه بانکها یه جوری هستن.
    به هر حال به نظرتون کسی که حدود 40 تومن در لوتوس داره و دست نمیزنه بهش ایا وام 10 تومنی گرفتن ارزشش رو داره؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اگه بانکی که باهاش صورتحساب رو از طریق ATM چک می کنیم (حالا یا رسید بگیریم یا رویت صورت حساب رو بزنیم) همون بانکی که کارت رو صادر کرده نباشه 500 تومن کارمزد میگیره. موقع برداشت وجه هم وقتی دریافت رسید رو میزنیم همون 500 تومن رو کم میکنه؟
    خبر ... دریافت رسید موقع برداشت وجه هزینه ای نداره...

با تشکر اما من اون قسمت که گفتین سود سپرده بهش تعلق نمیگیره رو نگرفتم! در واقع هیچ پولی به غیر 1 و 600 تومن بلوکه نمیشه و من دوباره میزارم رو حساب حالا احتمالا لوتوس. واللا هر جور حساب میکنی همه بانکها یه جوری هستن.
    به هر حال به نظرتون کسی که حدود 40 تومن در لوتوس داره و دست نمیزنه بهش ایا وام 10 تومنی گرفتن ارزشش رو داره؟
    ببنید اگر فقط اون 1و600 در حساب بلوه بمونه، بانک فقط میتونه به همون 1و600 سود بده. در مقابل فرد باید سود تسهیلات رو برای 10میلیونی که وام گرفته بده. پس ما به تفاوت سودی که میگیره و سودی که میده زیاده. اونجا نوشته بودید که :
    البته به آن یک میلیون و 600 هزار تومان، سودی تعلق نمی‌گیرد. خانم متصدی اعتبارات بیشتر توضیح می‌دهد: «سود سپرده شما 18‌درصد و سود تسهیلات، 22‌درصد است. بنابراین حدفاصل این دو نرخ را باید به عنوان سود این وام پرداخت کنید. قسط وام هم حدوداً 350 هزار تومان می‌شود.
    خب این یعنی که به اون 1و600 هم سودی تعلق نمیگیره. حالا یعنی چی سود سپرده 18%ه و سود تسهیلات 22% و فرد ما به تفاوت این دو رو بعنوان سود میده؟ اگر پول اولیه در حساب بلوکه بشه این 18% بهش تعلق میگیره. اگر پول رو فرد برداشت کنه دیگه سودی بهش تعلق نمیگیره که بخواد از 22% کم بشه.
    الان یک وام 10میلیونی با بازپرداخت 3ساله قسطش حدود 380 ماهانه هست که تقریبا همین عددی هست که اینجا گفتید. این محاسباتش با هم جور در نمیاد ...

درمورد لوتوس، لوتوس یه حساب بانکی نیست. یه صندوق سرمایه‌گذاریه. نشنیدم از روش وام هم بدن. اگر کسانی که واحد سرمایه گذاری صندوق لوتوس رو میخرن وام میدن [بعنوان یه امکان اضافی و تشویقی] بسته به هدف و نیاز شخصی ممکنه به صرفه باشه گرفتن وام.یجورایی ون 10میلیون اصلی ذخیره میشه برای اینده.
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 18-10-2016 at 15:45.

3. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

خبر ... دریافت رسید موقع برداشت وجه هزینه ای نداره...

ببنید اگر فقط اون 1و600 در حساب بلوه بمونه، بانک فقط میتونه به همون 1و600 سود بده. در مقابل فرد باید سود تسهیلات رو برای 10میلیونی که وام گرفته بده. پس ما به تفاوت سودی که میگیره و سودی که میده زیاده. اونجا نوشته بودید که :

خب این یعنی که به اون 1و600 هم سودی تعلق نمیگیره. حالا یعنی چی سود سپرده 18%ه و سود تسهیلات 22% و فرد ما به تفاوت این دو رو بعنوان سود میده؟ اگر پول اولیه در حساب بلوکه بشه این 18% بهش تعلق میگیره. اگر پول رو فرد برداشت کنه دیگه سودی بهش تعلق نمیگیره که بخواد از 22% کم بشه.
    الان یک وام 10میلیونی با بازپرداخت 3ساله قسطش حدود 380 ماهانه هست که تقریبا همین عددی هست که اینجا گفتید. این محاسباتش با هم جور در نمیاد ...

درمورد لوتوس، لوتوس یه حساب بانکی نیست. یه صندوق سرمایه‌گذاریه. نشنیدم از روش وام هم بدن. اگر کسانی که واحد سرمایه گذاری صندوق لوتوس رو میخرن وام میدن [بعنوان یه امکان اضافی و تشویقی] بسته به هدف و نیاز شخصی ممکنه به صرفه باشه گرفتن وام.یجورایی ون 10میلیون اصلی ذخیره میشه برای اینده.
    نه دوست عزیز شما یکم فک کنم دچار سو برداشت شدید!
    ببینید همین الان به شما با ضامن 10 تومن وام میدن. میریزن به حسابتون منتهی 1 میلیون و پانصد هزار تومنش بلوکه میشه و سودی بهش تعلق نمیگیره. منظور از سود سود تسهیلات نیستا سود بانکیه! انگار 8 میلیون و نیم دادن. خوب من دوباره این 8 و نیم میلیون رو میزارم لوتوس با پولی که قبلا دارم جمع میشه به نسبت سود خوبی میگیرم.
    فرض کنید 650 سود میگیرم و 350 قشط بدم ایا ارزش داره وام رو بردارم؟ در ضمن بعد سه سال اون 1 و نیم میلیون هم میریزن دوباره به حساب
    Last edited by shangil; 18-10-2016 at 16:10.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

نه دوست عزیز شما یکم فک کنم دچار سو برداشت شدید!
    ببینید همین الان به شما با ضامن 10 تومن وام میدن. میریزن به حسابتون منتهی 1 میلیون و پانصد هزار تومنش بلوکه میشه و سودی بهش تعلق نمیگیره. منظور از سود سود تسهیلات نیستا سود بانکیه! انگار 8 میلیون و نیم دادن. خوب من دوباره این 8 و نیم میلیون رو میزارم لوتوس با پولی که قبلا دارم جمع میشه به نسبت سود خوبی میگیرم.
    فرض کنید 650 سود میگیرم و 350 قشط بدم ایا ارزش داره وام رو بردارم؟ در ضمن بعد سه سال اون 1 و نیم میلیون هم میریزن دوباره به حساب
    اها ... فهمیدم ... منظورتون اینه که وامی که دریافت کردید رو در صندوق لوتوس سرمایه گذار کنید.
    بسیار خب فرض میکنیم 10 میلیون سپرده گذاشتید، 8 میلیون و 400 هم وام گرفتید و 1 میلیون 600 هم در حساب بلوکه شده. 18 میلیون و 400 رو میگذارید در صندوق لوتوس. بیاید حساب کنیم سود و قسط شما چطور میشه.

برام وام با فرض بازپرداخت 36ماهه (3 سال) و نرخ تسهیلات فعلی یعنی 18درصد باید ماهی 360هزار بپردازید.
    با سرمایه‌گذاری 18میلیون و400 در صندوق لوتوس با فرض سوددهی ماهانه 1.6% (آخرین سودی که داشته) ماهانه به شما 305هزارتومن سود میده (با فرض اینکه سود رو دوباره وارد صندوق نکنید). خب ما به تفاوتش سود و قسط وام میشه 55هزار تومن.
    اخر دوره چه اتفاقی می افته؟ بعد 36 ماه 10 میلیون شما شده 20 میلیون و ماهانه 55هزار تومن قسط دادید.

حالا من میگم شما یه کار دیگه بکن. 10 میلیون رو همین الان بذار صندوق لوتوس و ماهیانه 50 هزار تومن هم به سرمایه صندوقت اضافه کن (چون هر واحد سرمایه گذاری 100تومنه دو ماه یکبار میذاری صندوق) با این حساب شما بعد 3 سال 20 میلیون و 200هزار تومن کل سرمایت با سودش میشه. دردسر گرفتن وام و اماده کردن ضامن رو هم نکشیدید!. آخر دوره هم 200هزار تومن اضافه دارید به اضافه اینکه ماهی 5 هزار تومن هم کمتر دادید

حالا فکر کنید یکی از رسالت وام بگیره و اینکارو بکنه!! اونوقت میشه گفت می ارزه... بقول شما حتی اگر نرخ سود وامش 9 درصد هم باشه نه 2درصد باز هم اختلاف بالائه....

6. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

اها ... فهمیدم ... منظورتون اینه که وامی که دریافت کردید رو در صندوق لوتوس سرمایه گذار کنید.
    بسیار خب فرض میکنیم 10 میلیون سپرده گذاشتید، 8 میلیون و 400 هم وام گرفتید و 1 میلیون 600 هم در حساب بلوکه شده. 18 میلیون و 400 رو میگذارید در صندوق لوتوس. بیاید حساب کنیم سود و قسط شما چطور میشه.

برام وام با فرض بازپرداخت 36ماهه (3 سال) و نرخ تسهیلات فعلی یعنی 18درصد باید ماهی 360هزار بپردازید.
    با سرمایه‌گذاری 18میلیون و400 در صندوق لوتوس با فرض سوددهی ماهانه 1.6% (آخرین سودی که داشته) ماهانه به شما 305هزارتومن سود میده (با فرض اینکه سود رو دوباره وارد صندوق نکنید). خب ما به تفاوتش سود و قسط وام میشه 55هزار تومن.
    اخر دوره چه اتفاقی می افته؟ بعد 36 ماه 10 میلیون شما شده 20 میلیون و ماهانه 55هزار تومن قسط دادید.

حالا من میگم شما یه کار دیگه بکن. 10 میلیون رو همین الان بذار صندوق لوتوس و ماهیانه 50 هزار تومن هم به سرمایه صندوقت اضافه کن (چون هر واحد سرمایه گذاری 100تومنه دو ماه یکبار میذاری صندوق) با این حساب شما بعد 3 سال 20 میلیون و 200هزار تومن کل سرمایت با سودش میشه. دردسر گرفتن وام و اماده کردن ضامن رو هم نکشیدید!. آخر دوره هم 200هزار تومن اضافه دارید به اضافه اینکه ماهی 5 هزار تومن هم کمتر دادید

حالا فکر کنید یکی از رسالت وام بگیره و اینکارو بکنه!! اونوقت میشه گفت می ارزه... بقول شما حتی اگر نرخ سود وامش 9 درصد هم باشه نه 2درصد باز هم اختلاف بالائه....
    واللا شما کارل مارکسی حساب کردیخدا بیامرز اینجا بود سکته میزد
    واقعا ببخشید اما هم شما و هم من فک کنم قاط زدیم این وسط نه من منظورمو میتونم برسونم نه شما!
    . باور کن هر جور حساب میکنم سود رسالت چیزی نزدیک به 16 درصده باور کن. 14 ماه پول رو بخوابونی با 36 ماه بازپرداخت بهت وام میده 10 تومن رو. دقیقا با نرخ برابری حساب کردم تازه 2 درصد و سود اون 14 ماه پولی که خوابیده رو به اقساط اضافه کردم فرقش با پارسیان تقریبا شد 25 هزار تومان در ماه یا 300 هزار تومان در سال کمتره رسالت ولی پول آنچنانی هم نیست در واقع.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

یه سوال دیگه
    کسی تا حالا وام ازدواج گرفته اینجا ببینیم چقدر طول کشیده تعیین شعبه بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام برشما
    الان بهترین بانک دولتی قابل اطمینان که بیشترین سود رو میده کدومه؟؟؟ ممنونم

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام برشما
    الان بهترین بانک دولتی قابل اطمینان که بیشترین سود رو میده کدومه؟؟؟ ممنونم
    هیچ کدوم همش مثل هم. حساب معمولی به ساله 15 درصد.
    بارها تکرار شده که این صندوق بانکها هستن که بیشتر میدن که فک کنم در حال حاضر اگر دنبال بانک دولتی هستین بانک شهر و مسکن از همش بیشتر میدن.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد ایران خودرو و سرمایه گزاری درش چیه کسی تجربه داره؟؟!
    سود 27 درصد انصراف 26 درصد. ما با فرض انصراف حساب کنیم:
    فرض اینکه از بانک 19 درصد سود بگیریم. صندوق یکی از بانکهای معتبر. حساب کنیم با فرض انصراف در پایان دوره
    5 میلیون بزاری ایران خودرو ماهانه بهت 108000 پول میده. خوب در پایان 12 ماه میشه 1300000 تومان.
    حالا همون رو در موسسه بزار سود بانکی 19 درصد میشه ماهانه 79000. سالانه میشه 950000.
    ولی ولی فرض کنیم ایران خودرو پولت رو نه 1 ماه بلکه سه ماه دیرتر بده. خوب ما 3 ماه رو فرض کنیم تو بانک گذاشتیم و سود میاد. 3 ماه ضربدر 79000 که سود ماهانه بانک هست میشه 240000 تومان. الان این سود به علاوه یکسال بانکی میشه 1190000 تومانگ باز هم اون 1300000 ایران خودرو نمیشه. اصلا نمیشه.
    این یه واقعیته سود خوبی میده.
    فقط تنها در حالتی برابر با سود بانکی میشه که حدود 5 ماه دیرتر بده پولت رو ایران خودرو بعد انصراف.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    نظرتون در مورد ایران خودرو و سرمایه گزاری درش چیه کسی تجربه داره؟؟!
    سود 27 درصد انصراف 26 درصد. ما با فرض انصراف حساب کنیم:
    فرض اینکه از بانک 19 درصد سود بگیریم. صندوق یکی از بانکهای معتبر. حساب کنیم با فرض انصراف در پایان دوره
    5 میلیون بزاری ایران خودرو ماهانه بهت 108000 پول میده. خوب در پایان 12 ماه میشه 1300000 تومان.
    حالا همون رو در موسسه بزار سود بانکی 19 درصد میشه ماهانه 79000. سالانه میشه 950000.
    ولی ولی فرض کنیم ایران خودرو پولت رو نه 1 ماه بلکه سه ماه دیرتر بده. خوب ما 3 ماه رو فرض کنیم تو بانک گذاشتیم و سود میاد. 3 ماه ضربدر 79000 که سود ماهانه بانک هست میشه 240000 تومان. الان این سود به علاوه یکسال بانکی میشه 1190000 تومانگ باز هم اون 1300000 ایران خودرو نمیشه. اصلا نمیشه.
    این یه واقعیته سود خوبی میده.
    فقط تنها در حالتی برابر با سود بانکی میشه که حدود 5 ماه دیرتر بده پولت رو ایران خودرو بعد انصراف.
    منظورتون کدوم طرح ایران خوردو هست؟ پیش فروش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •