تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 860 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قاهر - Gahir عزیز،لطفآ پشت سر هم پست ندید.
    باشه عزیز ... فقط با اجازه شما ، باید 2 تا پشت سر هم پست بدیم !!!

------------------
    برای اکثر روستایی های این بازی اگه مربای سیب رو بدید ، به شما یک دستور العمل پخت جدید غذا رو میدن .... خودم تستش کردم ...

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

من قبلآ امتحان کردم،توی پاییز که اصلآ نمیشه کندوی عسل به دست آورد،تا جایی که می دونم در فصل تابستان.البته من خیلی وقته که بازی نمی کنم ولی هنوز یادمه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من قبلآ امتحان کردم،توی پاییز که اصلآ نمیشه کندوی عسل به دست آورد،تا جایی که می دونم در فصل تابستان.البته من خیلی وقته که بازی نمی کنم ولی هنوز یادمه.
    اتفاقا دوست عزیز ... من خودم توی فصل بهار این کارو کردم ... با گل های زردش تویه یه جایی از مرزعه و حدود 100 تا هم گل سفید .
    این رو هم بنویسم که توی فصل پاییز هم این اتفاق واسم افتاده ( یه باری که دوباره بازیش کردم ) ... همون فصلی که سیب زیر درخت هست 3 تا سیب. دقیقا توی همون فصل ... راستش دقیقا یادم نیست که پاییز سیب داره یا تابستان ( در این بازی )
    ------

گل های قرمز در فصل پاییز با کاشتن گل های آبی بدست میاد ... از همون نوع ولی قرمز هستند ... فقط باید گل های آبیه زیادی بکارید و به صورت راندوم (Random) گل های قرمز بین گل های آبی رشد میکنند .
    Last edited by قاهر - Gahir; 24-07-2009 at 09:40.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من که هر بار بازی کردم با کارن ازدواج کردم و این دمو رو ندیدم...
    نه اگه درست باشه که نمیدونم ... تو اواخر سال سوم ، اونم اگه درست بازی کنیم ( درست بازی کردن == حداقل دو سه تا از محصولات 999 ،خانه 100 درصد ، حداقل محبت یکی از روستاییان و دختران روستایی رو جلب کنید ( که در این مورد شما با کارن ازدواج کرده اید ) ، باید گاو ، گوسفند و مرغتون حداقل تو یه مسابقه برنده بشن ، اسب و سگتون هم سلامتی داشته باشه ! )

البته موارد داخل کمانک مواردی بود که توی کتاب لوحه نوشته شده بود ... نمیدونم خدا نکنه یاوه نباشه !

داره خودمونی میشه Sepehr Rezamand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

7

سلام به همه

1-از همه تشکر میکنم ولی همه ی این ها رو می دونستم

2-عروسک جان اگه میخواهی متوجه بشی منظورم از فارسی چیه از این لینک این مبدل را دانلود کن در ضمن
    فقط با (F1 سیو F3 لود هستش به بعقیش هم کاری نداشته باش )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3-مشگلم هم حل نشد فکر کنم باید از اول بازی کنم

4-اگه می خواهید با پوپوری ازدواج کنید روزی سه تا تم مرغ آب پز توسط همام بهش بدید

6. 2 کاربر از Sepehr Rezamand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت abc2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

باسلام
    دوستان كسي لينك دانلود اين بازي براي كامپيوتر را داره؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

4-اگه می خواهید با پوپوری ازدواج کنید روزی سه تا تم مرغ آب پز توسط همام بهش بدید
    خوب اگه بخوایم باهاش ازدواج کنیم محصولات بهتر دیگه ای هم هست !

مثلا : عسل ، مربای سیب ، املت ، شیر گرم شده و ساندویچ و ... رو خیلی دوست داره

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باسلام
    دوستان كسي لينك دانلود اين بازي براي كامپيوتر را داره؟؟
    سلام ... منظورتون چیه واسه کامپیوتر ...

لازم نیست که دانلودش کنید ... کمی حجیمه ...

اگه منظورتون اینه که در مبدل (Emulator) ها اجراش کنید . فقط کافی است که فایل IMG/ISO شده اش را داشته باشید .

اگه واقعا منظورتون اونه : برید یه سی دی از Harvest Moon رو از سی دی فروشی ها / بازی فروشی ها بخرید (تو مملکت ما فقط 300 تومن ) و با برنامه های Image ساز مثل Alcohol 120% ازش یه ایمیج بگیرید و با اون Emulator بازی کنید . همین .

البته بسته به Plug-in مبدل شما ، ممکنه از فایل های Image شده ی متفاوتی بخونه ... مثلا فایل های BIN, ISO, IMG, CUE, CCD, MDS
    Last edited by قاهر - Gahir; 24-07-2009 at 11:51.

در آغاز فعالیت abc2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام ... منظورتون چیه واسه کامپیوتر ...

لازم نیست که دانلودش کنید ... کمی حجیمه ...

اگه منظورتون اینه که در مبدل (Emulator) ها اجراش کنید . فقط کافی است که فایل IMG/ISO شده اش را داشته باشید .

اگه واقعا منظورتون اونه : برید یه سی دی از Harvest Moon رو از سی دی فروشی ها / بازی فروشی ها بخرید (تو مملکت ما فقط 300 تومن ) و با برنامه های Image ساز مثل Alcohol 120% ازش یه ایمیج بگیرید و با اون Emulator بازی کنید . همین .

البته بسته به Plug-in مبدل شما ، ممکنه از فایل های Image شده ی متفاوتی بخونه ... مثلا فایل های BIN, ISO, IMG, CUE, CCD, MDS
    اول از همه واقعا ممنون از توضيحاتتون.
    منظورم اينه كه بتونم اين بازي را توي كامپيوتر بازي كنم.
    آخه معمولا من هر جا رفتم اين بازي را براي پلي استيشن دارن نه كامپيوتر....البته خودم بازي پلي استيشنش را دارم ولي اينم يه مشكلي كه داره اينه كه چون پلي استيشن دو دارم بازيش را سيو نميكنه كه اصلا اينجوري هم نميشه بازي كرد.
    راستش من نميدونم Emulator چيه؟اگه ميشه يه توضيح بديد در موردش؟.ممون.
    بعد يه چيزه ديگه من متوجه منظوره شما نشدم يعني اگه اين بازي را دانلود هم نكنم ميتونم تو كامپيوتر بازي كنم!!براي من ايناش اصلا مهم نيست من فقط ميخوام يه راهي باشه كه اين بازي را بتونم بازي كنم اگه نميشه دانلودش كرد كه مهم نيست.فقط شما يه راه ساده را به من براي بازي كردن اين بازي معرفي كنيد ممنون ميشم.

داره خودمونی میشه Sepehr Rezamand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

12

اول از همه واقعا ممنون از توضيحاتتون.
    منظورم اينه كه بتونم اين بازي را توي كامپيوتر بازي كنم.
    آخه معمولا من هر جا رفتم اين بازي را براي پلي استيشن دارن نه كامپيوتر....البته خودم بازي پلي استيشنش را دارم ولي اينم يه مشكلي كه داره اينه كه چون پلي استيشن دو دارم بازيش را سيو نميكنه كه اصلا اينجوري هم نميشه بازي كرد.
    راستش من نميدونم Emulator چيه؟اگه ميشه يه توضيح بديد در موردش؟.ممون.
    بعد يه چيزه ديگه من متوجه منظوره شما نشدم يعني اگه اين بازي را دانلود هم نكنم ميتونم تو كامپيوتر بازي كنم!!براي من ايناش اصلا مهم نيست من فقط ميخوام يه راهي باشه كه اين بازي را بتونم بازي كنم اگه نميشه دانلودش كرد كه مهم نيست.فقط شما يه راه ساده را به من براي بازي كردن اين بازي معرفي كنيد ممنون ميشم.
    1-Emulator همون مبدل هستش که می تونی با اون بازی های پلی 1 را بازی کنی (البته مدل های مختلفی داره که مثلا اگه بازی های Xbox360 رو بخواهی ب این Emulator فرق داره)
    2-نرم افزار را میتوانی از این آرس دانلود کنی
    کد:
    3-ویا از این آدرس
    کد:
    4-اگه خود بازی با پسون Bin را خواست بگو تا برات آپ کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •