hike عزیز از اون بروت که آواتار خودت گذاشتی جایی ندیدی؟
دوستان هم هر کس از این نمونه دیده بم خبر بده![]()
hike عزیز از اون بروت که آواتار خودت گذاشتی جایی ندیدی؟
دوستان هم هر کس از این نمونه دیده بم خبر بده![]()
بسی جالب بود آرمان خان
بعضی وقتا دوست داشتم 30 سال زودتر به دنیا میامدم.(البته نه تو ایران)
.....................
آخرش جو شما دوستان ما هم به این فکر انداخت آواتار رو ادکلنی کنیم![]()
Last edited by cyber861; 25-02-2012 at 20:42.
علی جون باور کن منم چند باری این آرزو رو کردم. همیشه دوست داشتم به یک سری چیزها از جمله برخی ادکلنها برسم ولی این گذر زمان اجازه نداد و اون ها هم مثل یک ابر محو شدند. البته بجز ادکلن هم یک سری از آرزو هامو همین پیشرفت زمان ازم گرفت. البته نمیدونم چرا اکثر هم سن و سالهای من (متولدین 62-63) همیشه پیشرفت زمان رو بانی به اهداف نرسیدنوشون میدونن. شاید نسل ما روی مرز بین قدیم و جدید موندیم که اینگونه افکار داریم.
علی جون چی گفتی که داغ دل مارو تازه تر کردی!!!!!!
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
چند وقت پیش بود که خواستم پیشنهاد بدم که دوستان اگر ممکنه ادکلنی که محبوبشان هست بزارند آواتار. ولی با خودم گفتم شاید کمی پر رو گری باشه و زیاده روی در سلایق شخصی شما عزیزان. برای همین خودم اقدام کردم تا اگر کسی مایل بود این کار رو بکنه. به نظر من که جالبه.
سلام بر دوستان نیک
این ادکلن رو کسی تست کرده؟
50تومنه ظاهرا
Calvin Klein Obsession
ارزش داره برم تست کنم؟(تنبلی در حد لالیگا)
(منم اواتارو عوض کردم)
به به حبیب خان.شما هم بعله؟
اینو من هنوز ندیدم.فکر کنم خیلی کمیاب باشه.![]()
مخلصیم علی جون
Givenchy Gentelman رو چطور؟ تست کردی؟
فردا میرم بازار امیدوارم دوباره جو گیر نشم بالای 100پیاده کنم خودمو
البته اگه اینارو گیر نیاوردم حتما deseoمیخرم دفعه قبل تست کردم واقعا خوشبو و موندگار هست اما چون به تیر فارنهایت رفته بودم دیگه همونو خریدم بودجه ته کشید
الان deseo شده65تومن!![]()
سلام. نه متاسفانه ندیدم. احتمالا اگر دوباره بوش کنم خاطراتی در کودکی برام زنده میشن که اصلا یادم نیست .
چاکریم
جنتلمن خیلی بویه مزخرفی داره به نظرم.زیریوس رو تست کردی؟تو یه مایه هستن.
این جنیفر لوپزه که میگید مگه چند بوده؟بوش تو چه مایه هاست؟
گرم و ادویه ایی.
بله ارزش داره اگر پیدا بشه
آواتار جدید مبارک!
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
لطفا گزینه ایی دیگر بجای جنتلمن انتخاب کنید! به نظر من ارزش ندارد
همون deseo بسیار مناسبتر است
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
منم همچنین.
یادش بخیر
خوب پس جنتلمن منتفیه(فکرشو میکردم جالب نباشه)
اون جنیفره رو من 45قیمت داشتم الان شده 65 تومن ظاهرا(ولی مثل باقی ادکلنا نجومی بالا نرفته فکر کنم به خاطر کم طرفدار بودنشه
)
والا بوش خیلی ملایم و دلنشینه و یه مقدار هم شیرین هست.تنباکو هم داخلش داره که بوشو خیلی جذاب کرده+یوزو که من عاشق این نت هستم
ادکلن خوبیه برا بهار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)