سلام
مفلومه سلیقه شما هم مثل منه!
بعد از Cho برو garen ، singed و .... ، شما هم top هستی بیشتر.
امروز صبح ping 119 ، بالاخره هم تونستم دوتا rankببرم ، نمی دونم چرا همش مساوی میشه برد و باختم!
سلام
مفلومه سلیقه شما هم مثل منه!
بعد از Cho برو garen ، singed و .... ، شما هم top هستی بیشتر.
امروز صبح ping 119 ، بالاخره هم تونستم دوتا rankببرم ، نمی دونم چرا همش مساوی میشه برد و باختم!
پس اگه دشمن داره Armor میبنده ما AP ببندیم . اگه Magic resist می بنده ما AD ببندیم ؟ منظورم ضدش هست
Noobs![]()
نه عزیز من این همیشه صادق نیست شاید بعض از چمپ ها اصلا ADیاAPنبودن در بعضی مواقع شما باید ارمور پنتریشن یا مجیک پنتریشن و امثال اینا بببندیفقط چمپ هایی که هر دو رو دارن یعنی هم ای پی و هم ای دی مثل ازریل میشه استفاده کرد بعضی از چمپ ها مثل لیساندرا ویکتور و Ryze فقط ap هستند
Last edited by daniel'; 29-05-2013 at 09:35.
AP یا AD بودن چمپت ربطی به دشمن نداره. بعضی چمپا AD ان بعضیا AP.
و اینکه اگه مثلا AD بودی مثل داریوش دیدی دشمنت فقط داره Armor میبنده و دمیجت روش اومده پایین یه آیتم Armor Pen میبیندی مثل Last Whisper. یا اگه AP بودی و دید اونا Magic Resist بستند میری Magic Pene میبندی. (Sorccer Boots مثلا)
من این ایتم ها رو میبندمو خیلی هم راضی ام,خوب عزیزم بر فرض من اشتباه کنم باید بیای بهم بگی اگه این ایتم هارو ببندی بهتره نه اینکه به ایتم های و نظر من ایراد بگیری به هر حال باید به نظر هر کی احترام گذاشت,در هر صورت نمی خوام سوء تفاهم بشه دوا که نداریم اینجا هم میایم واسه همین کارا که راه های بهترو واسه بازی بهتر پیدا کنیم![]()
جدیدا علاقه مند شدم به این Lore نمیدونم چرا.
یکی مپ از بازی داره؟ این Noxian و Demacia کجاند؟ Ionia چیه پس؟
جالبه آخه مثلا Urgot جلاد بوده میخواسته سر Jarvan رو بزنه که Garen میاد و به دو نیم تقسیمش میکنهبه خاطر همینم با نکرومنسری زنده میشه میاد تو لیگ تا کسی که دو نیمش کرده رو بکشه
![]()
خوب چرا میزنیبچه که زدن نداره
من انتقاد پذیرم و اشتباه همو قبول کردم
![]()
دوستان کسی عکسی از مپ قدیم twisted treeline داره؟![]()
باید بگردم نمیدونم. میخوای چیکار ولی؟
قدیمیه خیلی ضایع بود. به زور چند نفر 3v3 میرفتند
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)