تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 1783 اولاول ... 3614114514574584594604614624634644654715115619611461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    بچه ها من مودمم رو میخوام بزارم روی حالت Bridge که بتونم راحت از شبانه صبانت استفاده کنم
    این کار رو می کنم وقتی کانکت رو میزنم ارور the selected authentication protocol is not permitted on the remote access server. با کد 691 رو بهم میده کانکشن.
    یوزر پس که قطعا موردی نداره چون وقتی روی حالت PPPoE میزارم مودم رو که خودش اتوماتیک کانکت بشه راحت میره روی bridge که میزارم کانکشن ویندوز این ارور رو میده!!!

داره خودمونی میشه ALender's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام،من الان از شاتل سرویس میگیرم،یه شب که دانلود میکنم از شبایه بعد به مدت طولانی سرعتمو عجیب میارن پایین در حد 4,5 کیلوبایت،میخواستم ببینم صبانت وضعیت دانلود شباش چجوریه؟ مثل شاتل اینقدر محدودت میکنه یا نه؟ کدوم سرویسش از همه بهتره؟ اگه شبا هر شب دانلود داشته باشی یا هر چند شب یک بار سرعت دانلودتو محدود میکنه یا نه؟

اقا تورو خدا یکی جواب بده دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه azazaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

دوستان من امروز اجبارا 3 ماهه محدود تمدید کردم ، کاوش رایانه سرویس نامحدود را در پنلش قرار نداد ، یکماه هست مدام میگن دو روز دیگه در پنل میگذاریم. روی حجم خریداری شده مدت طولانی از مشترکین کم میکردند مدتی هست بامبولی بنام "هزینه خدمات کاوش" در آوردند. ( کلا صبانت دست کمی از شرکت های شارلاتان دیگه نداره )

بگذریم متاسفانه من در ساعات شبانه برعکس دیگر دوستان نمیتونم بیشتر 50-60کیلوبایت دانلود داشته باشم.

شخص دیگری هست مشترک کاوش رایانه باشد و سرعتش بیشتر باشد ؟ ( مرکز سلمان )
    بازحالا خوبه شبانه شما 50-60 هستش مال من از 30 بیشتر نمیشه

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

اقا تورو خدا یکی جواب بده دیگه
    سلام دوست عزیز شبانه صبا نت توی شهرهای مختلف متفاته الان مال من 30 ثابته و بعضی از دوستان بالای 120 هم دانلود دارن پارسال مال من ثابت 110 بود که الان حدودا یکساله شده ثابت 30 ومن که ندیدم نسبت به میزان دانلود صبانت محدود کنه بستگی به اون مرکزی داره که ازش سرویس میگیری برای من که وب گردی زیاد میکنم و بعضی وقتا با روزانه یه دانلود کوچولو میکنم 128 با حجم 15 گیگابایت که درمیاد 54500 خوبه با سرعت 128 میتونی 512 دانلود داشته باشی وتوی صبانت فرقی بین 128 و256و 512 نیست از نظر سرعت
    Last edited by azazaz; 21-10-2011 at 23:51.

4. این کاربر از azazaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام
    من توی 2 ماه اخیر 2 تا 7 دانلود دارم و حالا با ترفندی که دوستان هم میدونند تا 7.20 اینا چون من 6.30 اینا یا حتی بعدترش دیسکانکت کنم دیگه وصل نمیشه و اررور 691
    و خوشبختانه هم تا صبح کمترین مقدار دانلودم 2.5 گیگ هست و حداکثر تا 3.5
    من 4 5 سال میشه الان صبانت دارم و شب هایی رو یادم میاد که تا صبح 100 مگ دانلود میکردم فقط !
    ولی خوشبختانه با طرح های مخابرات و نامحدود هاش و اینکه شاتل هم این جایی که من زندگی میکنم رو ساپورت شروع به کردن کرد مشتری های صبانت کم شد و برای من فضای آزادتری به وجود آمده
    خدا رو شکر من چی بد چی خوب همیشه صبانت رو حفظ کردم
    من يه 3 تا 7 گفتم اين همه نوشتي

من نميدونم اونجا چه جوري 2 شروع ميشه تهران كه 3 شروع ميشه

سلام دوست عزیز شبانه صبا نت توی شهرهای مختلف متفاته الان مال من 30 ثابته و بعضی از دوستان بالای 120 هم دانلود دارن پارسال مال من ثابت 110 بود که الان حدودا یکساله شده ثابت 30 ومن که ندیدم نسبت به میزان دانلود صبانت محدود کنه بستگی به اون مرکزی داره که ازش سرویس میگیری برای من که وب گردی زیاد میکنم و بعضی وقتا با روزانه یه دانلود کوچولو میکنم 128 با حجم 15 گیگابایت که درمیاد 54500 خوبه با سرعت 128 میتونی 512 دانلود داشته باشی وتوی صبانت فرقی بین 128 و256و 512 نیست از نظر سرعت
    من رفيقم 1 مگ گرفته بود سرعتش با من يكي بود رفت 128 گرفت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    بچه ها من مودمم رو میخوام بزارم روی حالت Bridge که بتونم راحت از شبانه صبانت استفاده کنم
    این کار رو می کنم وقتی کانکت رو میزنم ارور the selected authentication protocol is not permitted on the remote access server. با کد 691 رو بهم میده کانکشن.
    یوزر پس که قطعا موردی نداره چون وقتی روی حالت PPPoE میزارم مودم رو که خودش اتوماتیک کانکت بشه راحت میره روی bridge که میزارم کانکشن ویندوز این ارور رو میده!!!
    سلام
    دوست گرامی این طبیعی هست که این مورد پیش بیاد چون صبانت مک آدرس قبلی شما رو ثبت کرده
    اگر برای همیشه میخواهید از bridge استفاده کنید باید با پشتیبانی تماس بگیرید و درخواست ریست کردن مک را بدهید

7. این کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

PNC

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سرعت خیلی خیلی کم شده
    شبانه هم که دیگه اصلا روش نمی شه حساب سرعتش افتضاح امیدوارم دوبراه مصل سابق یشه

===========
    جناب Sabanet - Support شما از چیزی اطلاع ندارید چه چرا سرعت ها اینجوری شده؟؟؟
    و راستی برنامه ای برای تعییر ساعت شبانه ندارید الان همه ی شرکت ها 1 تا 6 تنها شرکتی که از ساعت 4 شروع می شه صبا که واقعا ساعت 3 خیلی دیره نمی دونم چی بگم رو چه حسابی این کار رو کرده صبا

9. 2 کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سرعت خیلی خیلی کم شده

===========
    و راستی برنامه ای برای تعییر ساعت شبانه ندارید الان همه ی شرکت ها 1 تا 6 تنها شرکتی که از ساعت 4 شروع می شه صبا که واقعا ساعت 3 خیلی دیره نمی دونم چی بگم رو چه حسابی این کار رو کرده صبا
    من هم دیروز ایمیل به نمایندگی ای که اینترنت تهیه میکنم زدم و در مورد مسائلی که وجود دارد در رابطه با پائین بودن سرعت و محدود بودن ساعات رایگان نسبت به شرکت های دیگه گفتم ، گفتند که بررسی میکنند این موضوع رو !
    اما بهتر این است که این مسائل را با نمایندگی هایی که تهیه میکنید در میان بگذارید ، احتمالا اگر نارضایتی مشترکین را ببینند اقدامی انجام میدهند. ( مخصوصا الان با وضعیتی که سرویس های نامحدود دارند..... )

11. 2 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سرعت خیلی خیلی کم شده

===========
    من هم دیروز ایمیل به نمایندگی ای که اینترنت تهیه میکنم زدم و در مورد مسائلی که وجود دارد در رابطه با پائین بودن سرعت و محدود بودن ساعات رایگان نسبت به شرکت های دیگه گفتم ، گفتند که بررسی میکنند این موضوع رو !
    اما بهتر این است که این مسائل را با نمایندگی هایی که تهیه میکنید در میان بگذارید ، احتمالا اگر نارضایتی مشترکین را ببینند اقدامی انجام میدهند. ( مخصوصا الان با وضعیتی که سرویس های نامحدود دارند..... )
    چند روزی هست که بخشی از پهنای باند دریافتی صبانت از مخابرات قطع شده و علت افت سرعت همین موضوع میباشد که در حال پیگیری هستیم.
    در رابطه با ساعت رایگان نیز این تصمیم مدیریت بوده که این ساعت رو انتخاب کرده و حق با شماست ساعت 3 خیلی دیره.
    بنده نیز درخواست های شما مبنی بر تغییر در ساعت رایگان را حتما به مدیران مربوطه اطلاع خواهم داد.

13. 6 کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه azazaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چند روزی هست که بخشی از پهنای باند دریافتی صبانت از مخابرات قطع شده و علت افت سرعت همین موضوع میباشد که در حال پیگیری هستیم.
    در رابطه با ساعت رایگان نیز این تصمیم مدیریت بوده که این ساعت رو انتخاب کرده و حق با شماست ساعت 3 خیلی دیره.
    بنده نیز درخواست های شما مبنی بر تغییر در ساعت رایگان را حتما به مدیران مربوطه اطلاع خواهم داد.
    سلام ممنون از شما لطف بفرمایید راجع به سرعت شبانه هم یه پیگیری بکنید الان من با 30 کیلو بایت دانلود دارم تا پارسال سرعتم 110 بود خیلی از دوستان الان با سرعت 120 به بالا دانلود دارند اینطوری به هزینه برق و بیدار موندن نمیارزه اگه لطف کنند و سرعت مارو هم مثل پارسال کنند برای شبانه عالی میشه به نظرم به جای 4 ساعت سرعت پایین دوساعت اگه رایگان باشه و سرعت بالا باشه خیلی بهتره ممنون

15. این کاربر از azazaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خواهشا یک فکری برای این سرعت پایین شبانه بکنید !

سرعت من تقریبا یک چهارم شده !

ساعتش هم خیلی کمه ! الان دیگه اکثر شرکت ها از ساعت 1 تا 7 گذاشتند دانلود رایگان رو ولی صبا هنوز هم همون 3 تا 7 هستش

17. 4 کاربر از Silent TR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •