دوستان عزیز هارد اکسترنال الان 3ترا قیمت تو چه مایه هاییه؟
دوستان عزیز هارد اکسترنال الان 3ترا قیمت تو چه مایه هاییه؟
حدود 550 تومن
ما نیز بالاخر صاحب هارد شدیم
امزوز یک 2 ترابایت WD My Book برداشتم اما یه سوال داشتم اینکه جون بصورت عمودی روی میز قرار میگیردن و منم از افتادنش میترسم! آیا اگه بصورت افقی گذاشته بشه هیچ مشکلی که نداره؟
راستی چطوری هارد Stand By میشه؟ من از ویندوز Eject میکنم ولی استند بای نمیشه...
کلا روش صحیح استفاده ازش چطوریه؟! وقتی بخوام از دکمه خاموش پشت هارد استفاده کنم باید چه موقعی باشه؟
مشكلي نيست ميتونيد بصورت افقي روي ميز بذاريد . ولي مراقب دماي هارد هم باشيد .
برای خاموش کردن هارد بهتره که برنامه WD smartware رو که در پارتیشن هارد موجوده نصب کنید . پس از نصب آیکونی شبیه سر آدم در system tray ظاهر میشود که با راست کلیک کردن روی آن و safely remove کردن میتونید بصورت امن هارد رو خاموش کنید (عکس زیر) .
با استفاده از دکمه ای پشت هارد هم میتونید هارد رو خاموش کنید اما روش اول رو توصیه میکنم . سه نکته درباره استفاده از دکمه پشت هارد .
1. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش کنید و سپس كابل usb رو جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد بطور اتوماتیک روشن خواهد شد .
2. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش كنيد ولی كابل usb رو جدا نكرده باشيد و PC يا لپتاپ شما هنوز روشن باشه ، براي روشن كردن مجدد هارد ميتوان از همان دكمه استفاده کرد .
3. دو روش بالا درصورتی عمل میکند که حتماً برنامه WD smartware نصب شده باشه .
براي Stand By كردن هارد پس از مدتي بيكاري (نه خاموش كردن) بايد از داخل تنظيمات WD smartware اقدام كنيد .
حدود 650 الی 670 هزارتومن هست که با توجه به نوع گارانتی و فروشنده متغیر هست .
سلام دوستان گرامی
من یه هارد 500 میخواستم تو شهرستان هم هستم
می خواستم دومدل هارد را در صورت امکان به من توصیه کنید تا بگیرم و در اخر اینکه اگه میشه یه سایت معتبر برای خریدش معرفی کنید
ممنون میشم
سلام .
مدل seagate backup pluse یا WD my passport مناسب هست . اگر زیاد جابجا میکنید بطوریکه ریسک زمین افتادن بالاست هارد ضد ضربه مدل silicon power armor a80 مناسبتر هست .
در مورد سایت معتبر والا من تجربه خرید اینترنتی نداشتم ولی سایت چاره ، دیجی کالا ، رایانه صبا بنظر معتبر هستند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)