کلی پچ هست و هر کدوم کاری انجام میده مثلا پچی که من دانلود کردم اسم تیم ها - لوگو تیم ها - لباس تیم ها و ترکیب جدید تیم ها رو درست کرد
کلی پچ هست و هر کدوم کاری انجام میده مثلا پچی که من دانلود کردم اسم تیم ها - لوگو تیم ها - لباس تیم ها و ترکیب جدید تیم ها رو درست کرد
دوست عزیز پچ چیزیه که برای لایسنس تیمها و اسم و لوگوی بازی بکار میره و درستشون میکنه مثلا الان شما میبینید که لوگوی چلسی یه چیز دیگه است و به جای اسم چلسی نوشته london fc و بعد شما یه پچ میریزید و تیم چلسی درست میشه .فرقش با سیو هم اینه که وقتی شما در بخش ادیت عملیاتی انجام میدید و سپس ذخیره میکنید سیو ساخته میشه ولی پچ یه قضیه جدا هست .
اگه adsl داری بهترین پچ pes2011 patch 0.3 هست .اگر هم دیال اپ داری pes2011 patch 0.4 by razib 46 خوبه .البته من اینو تست نکردم ولی دوستانی که استفاده کردن میگن خوبه
سلام دوستان فوتبالی
اقا چرا تو این نسخه 2011 اینقدر شوت ها بد شده یکم پر میکنی میره رو هوا واسه شما ها هم اینجوره ؟ کلا قلق خواستی داره بگین ؟؟؟؟یا من بلد نیشتم تو 2010 خیلی خوب بود این چرا این جوری به غیر از شوت همه چیزش خوب شده مخصوصا اینکه باید تیمی بازی کنی و تک روی ممنوع و پاس تو عمقاش هم خیلی خوبه
آهان یه چیز دیگه هم هست تو این نسخه سانتر که میکشی نمیشه مهاجم رو به سمت توپ اورد تا هت بزنه که بازم تو نسخه های قیل خیلی بهتر بود تو این نسخه فقط باید هیچ کی اطرافش نباشه تا هت بزنه که اونم از هر 3یا 4 تا 1 یکیش گل میشه
سلام
ببخشید چطور پنالتی باید زد؟!
هرکاری میکنم میزنه به آسمون!!!!
خیلی گفته شده بگردی پیدا می کنی باید اول دکمه شوتو بزنی بعد یه خورده (کمتر از 1 ثاینه)دکمه سمت چپ یا راست برای جهت و بعد دکمه بالا یا پایین (اینم کمتر از نیم ثانیه)برای ارتفاع رو بزنیو به همین راحتی
پست های قبلی رو یه نگاه می کردی بد نبود .
خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کم دکمه های دریبل را پیدا نکردم؟؟؟
کجاست؟
ممنون
اتفاقا" بازی زمانی لذت دارد که شما بتوانید در زمین تکنیک و توانایی خود را پیاده کنید.
به هرحال هرکس به گونه ای از بازی لذت میبرد شاید شما هم دوست دارید در هربازی شکست بخورید تا لذت ببرید.
بای بای[/QUOTE]
اشتباه نكن دوست عزيز من دوست دارم تو 90 دقيقه بجنگم براي پيروزي نه مثل نسخه هاي قبلي با كساني مثل زلاتان و اتوو همه رو رد كنم و در پايان نيمه اول 10 به 0 جلو باشم و نهايتا پايان نيم فصل اول قهرمان ليگ بشم
سلام
این عکسه جریانش چیه !!
وقتی نت دارم بازی اجرا نمیشه ولی وقتی نت رو قطع میکنم اجرا میشه
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما بازم این ارور رو میده وقتی میخوام برم تو منو
جریان این چی چیه !!! چرا اینجور شده
راهی هست که بتونه مثل سابق بشه ؟؟
![]()
اشتباه نكن دوست عزيز من دوست دارم تو 90 دقيقه بجنگم براي پيروزي نه مثل نسخه هاي قبلي با كساني مثل زلاتان و اتوو همه رو رد كنم و در پايان نيمه اول 10 به 0 جلو باشم و نهايتا پايان نيم فصل اول قهرمان ليگ بشم[/QUOTE]
دوست من بهتر است پست بنده را مجددا" مطالعه کنید ؛ کلا PES11 سخت تر از قبلی می باشد و با این روش قلق کار و بازی به دستت می آید.
---
به هرحال آن هم نظر شماست که نظرهرکس برای خودش محترم است.
بای بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)