سرویستون چیه؟ 128 256 ؟
سرویستون چیه؟ 128 256 ؟
شما اول با نمایندگی اصلی شهرتون تماس بگیر یعنی همون جایی که وقتی مشکل فنی داشته باشی تماس میگیری
اگه جواب نگرفتی یه تماس با خود پارس آنلاین تو تهران بگیر
پارس آنلاین برای همه مشترکاش البته من تهران و شهرای دوروبر مثل ورامین و کرج رو میدونم که downstream رو روی 2 مگ میبنده
برای خود من اولش 1 مگ بود که وقتی که تماس گرفتن برای دادن یوزرنیم و پسورد من همونجا گفتم که به جای 2 مگ 1 مگ هست که همون موقع درستش کردن![]()
منطقه جنت آباد شمالی
سرعت در اوایل شب روی 16 تا 20 هست و در ساعت 4 به بعد میره رو 100 و از 5:30 تا 7 هم رو 140 هست
در طی روز هم نوسان داره و بیشتر اوقات سرعت بالاست
فکر میکنم این مورد به علت دادن همون 1 ماه هدیه هست. توی ترافیکتون هم چیزی بهش اضافه شده؟
به مناسبت نوروز به کاربران جدید 1 ماه سرویس هدیه تعلق میگیره.
فقط پارس آنلاین رو 2 مگ میبنده
شما زنگ بزن نمایندگی که زاش خرید کردی
اون up 1024 هم یعنی اگه مرکز مخابراتیت شلوغ نباشه ، سرعتت تا 1 مگ هم میره، که برای همه اینطوریه معمولا
سلامسلام دوستان
یه سوال داشتم من می خوام بیام پارس می خوام بدونم با سرویس 512 از ساعت 1 تا 6(یا7)چقدر میشه دانلود کرد حدودا؟
با 512 میشه شبی حدودا 2 و نیم گیگ الی 3 گیگ دانلود کرد،
البته بسته به شهر و مرکز مخابراتیت ممکنه کمتر یا بیشتر بشه
پارس آنلاین بعنوان برترین شرکت ارائه کننده خدمات اینترنت، از حسن انتخاب شما عزیزان کمال تشکر را دارد.
گروه شرکت های پارس آنلاین،بین شرکت های همکار، طی یک همه پرسی عمومی بصورت آنلاین بعنوان برترین شرکت ارائه کننده خدمات اینترنتی کشور، برگزیده شد.
مدیریت پارس آنلاین از تمامی عزیزانی که این شرکت را انتخاب نموده اند کمال تشکر و قدردانی را دارد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirakhavan; 10-03-2011 at 01:46.
وضعیت دانلود ما دیشب :
![]()
نه اینکه ما نمیدونیم پارس آنلاین متعلق به کجاست!! حتما هم این بررسی عادلانه بوده![]()
بر این منوال پارس جزء بهترهاست در (((((((((((((ایران)))))))))))))کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)