تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 1298 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511561961 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه adslali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تو اين چند روز ؛ اينترنت هر نيم ساعت برام قطع ميشه و بدش مجبور ميشم مودمو خاموش روشن كنم ... برا بقيه هم اينجوري هست ... حتي سرعت هم پايين اومده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اینم 4-5 روز صبر هنوز پورت خالی برای من وجود نداره اینترنت مخابرات هم جیره بندی شد..حروم زاده ها یه نت اشغال با این قیمت های بالا هم با زور می دن..پادشاهی دزدان

3. این کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

اینم 4-5 روز صبر هنوز پورت خالی برای من وجود نداره اینترنت مخابرات هم جیره بندی شد..حروم زاده ها یه نت اشغال با این قیمت های بالا هم با زور می دن..پادشاهی دزدان
    واقعا ببین آخه من فعلا میخام استفاده کنم و بعدا بایت میگیرم حالا یه سوال از دوستان: من اگر اینترنت مخابرات گرفتم و وقتی پول دستم آمد و خواستم بایت بگیرم چه جوری باید انصراف بدم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکی از دوستان حدود 8 ماه هست که تو نوبته بهتره بی خیال بشی اگر تو محدودتون مبین نت وایمکس ساپورت میکنه بهتره بری دنبالش .

آقا ما نه دانلود داریم نه آپدیت داریم نه هیچ کوفت دیگه ای 5 گیگ شارژ میکنیم کفاف 2 3 هفته رو میده اینا چطور دزدی میکنن بی وجدانا ؟!

اون اوایل 2 گیگ شارژ میکردی دانلود داشتیم استفاده از اینترنتمون هم 10 برابر الان بود ماهی 1 بار شارژ میکردیم اونم 2 گیگ زیادمونم میومد ولی حالا یه فیس بوک چک میکنی میای میبنی 50 مگ پریده خوبه صبح تا شبم سر کارم نیستم از اینترنت استفاده کنم اگر نه فکر کنم روزی 2 گیگ باید شارژ میکردم .

جا داره همینجا از تمام مخابراتی های دزد که به نوعی تو دادن اینترنت در استان اصفهان دست دارن تشکر کنم و متذکر بشم که آقای مخابرات که مردم و مجبور مکنی فقط و فقط از تو اشتراک بگیرن این نونا خوردن نداره !!!!!
    Last edited by Danial_4139; 02-09-2012 at 22:12.

6. 2 کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود تازگی ها به بخش ثبت نامش رفتید؟ اصلا کد 0311 نداره! درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یکی از دوستان حدود 8 ماه هست که تو نوبته بهتره بی خیال بشی اگر تو محدودتون مبین نت وایمکس ساپورت میکنه بهتره بری دنبالش .

آقا ما نه دانلود داریم نه آپدیت داریم نه هیچ کوفت دیگه ای 5 گیگ شارژ میکنیم کفاف 2 3 هفته رو میده اینا چطور دزدی میکنن بی وجدانا ؟!

اون اوایل 2 گیگ شارژ میکردی دانلود داشتیم استفاده از اینترنتمون هم 10 برابر الان بود ماهی 1 بار شارژ میکردیم اونم 2 گیگ زیادمونم میومد ولی حالا یه فیس بوک چک میکنی میای میبنی 50 مگ پریده خوبه صبح تا شبم سر کارم نیستم از اینترنت استفاده کنم اگر نه فکر کنم روزی 2 گیگ باید شارژ میکردم .

جا داره همینجا از تمام مخابراتی های دزد که به نوعی تو دادن اینترنت در استان اصفهان دست دارن تشکر کنم و متذکر بشم که آقای مخابرات که مردم و مجبور مکنی فقط و فقط از تو اشتراک بگیرن این نونا خوردن نداره !!!!!
    جناب مسئول مدیر مخابرات مرکز ردانی پور.....بی همه...ایشالا این پولا حرومی که می خوری سرطان واسه خودت و خانوادت بشه و همشو دوا درمون بدی ...خون ملت رو تو شیشه کردید بسه دیگه
    اول اومدی اشتراک 3 ماه منو مالیدی 4 سال پیش چون خط dlc شد حروم خور پست
    حالا که dlc شده بعد چند سال اشتراک می دی پورت خالی وجود نداره!!!
    اونا هم که دارن ازشون پهنای باند می دزدی!
    اشغالااااااا
    Last edited by midnight1234; 03-09-2012 at 10:25.

9. 3 کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اینترنت مخابرات=هر روز بدتر از دیروز

11. 2 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

چرا اینقدر مخابرات pilferer هستش!!!!!
    روز روشن theft میکنه و عین خیالش نیست!!!!
    ی نمونه کوچیک رفتم پنلم رو چک کردم بعد اومدم بیرون و ایملمو چک کردم بعد دوباره رفتم توی پنلم میبینم 200 مگ کم کرده!!!! عجب!!!!
    از من گفتن بود این پولا خوردن نداره.

13. 2 کاربر از jyjy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

والا به خدا همینو بگو
    منم همینطورم
    حجم کل دانلودم از یه گیگ شاید 100 مگ باشه جز موارد خاص.حجیم ترین فایلی که گرفتم 160 مگ بوده اونم درایور چون واقعا بهش نیاز داشتم
    بقیه دانلود هام هم هفته ای یه آهنگ که حجمش 10 مگابایت نشده
    Grand Theft Traffic هست
    این پولا خوردن نداره بخدا

----------

دوستان نامحدود از کجا بگیرم بهتره؟قیمتا چجوریه؟

15. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amir-Ho3ein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Barcelon

پيش فرض

سلام،من حدود 9 ماهه ک از صبا نت اینترنت میگرفتم و به خاطره سرعت بالائی ک در سرویس شبانه داشت خیلی راضی بودم
    اما حدود یک ماهیه ک میدونیو سرعت شبانه با زور به 20 میرسه،منم چون حجم دانلود شبانم بالاست دیگه این شرکت به دردم نمیخوره
    میخوام سراغ یه شرکت دیگه برم ک شبانش سرعت بالایی داشته باشه،البته پارس آنلاین تعریفشا زیاد شنیدم اما متاسفانه منطقه ما(مخابرات امام علی) پشتیبانی نمیکنه
    ممنون میشم راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •