تو اين چند روز ؛ اينترنت هر نيم ساعت برام قطع ميشه و بدش مجبور ميشم مودمو خاموش روشن كنم ... برا بقيه هم اينجوري هست ... حتي سرعت هم پايين اومده .
تو اين چند روز ؛ اينترنت هر نيم ساعت برام قطع ميشه و بدش مجبور ميشم مودمو خاموش روشن كنم ... برا بقيه هم اينجوري هست ... حتي سرعت هم پايين اومده .
اینم 4-5 روز صبر هنوز پورت خالی برای من وجود نداره اینترنت مخابرات هم جیره بندی شد..حروم زاده ها یه نت اشغال با این قیمت های بالا هم با زور می دن..پادشاهی دزدان
واقعا ببین آخه من فعلا میخام استفاده کنم و بعدا بایت میگیرم حالا یه سوال از دوستان: من اگر اینترنت مخابرات گرفتم و وقتی پول دستم آمد و خواستم بایت بگیرم چه جوری باید انصراف بدم؟
یکی از دوستان حدود 8 ماه هست که تو نوبته بهتره بی خیال بشی اگر تو محدودتون مبین نت وایمکس ساپورت میکنه بهتره بری دنبالش .
آقا ما نه دانلود داریم نه آپدیت داریم نه هیچ کوفت دیگه ای 5 گیگ شارژ میکنیم کفاف 2 3 هفته رو میده اینا چطور دزدی میکنن بی وجدانا ؟!
اون اوایل 2 گیگ شارژ میکردی دانلود داشتیم استفاده از اینترنتمون هم 10 برابر الان بود ماهی 1 بار شارژ میکردیم اونم 2 گیگ زیادمونم میومد ولی حالا یه فیس بوک چک میکنی میای میبنی 50 مگ پریده خوبه صبح تا شبم سر کارم نیستم از اینترنت استفاده کنم اگر نه فکر کنم روزی 2 گیگ باید شارژ میکردم .
جا داره همینجا از تمام مخابراتی های دزد که به نوعی تو دادن اینترنت در استان اصفهان دست دارن تشکر کنم و متذکر بشم که آقای مخابرات که مردم و مجبور مکنی فقط و فقط از تو اشتراک بگیرن این نونا خوردن نداره !!!!!
Last edited by Danial_4139; 02-09-2012 at 22:12.
درود تازگی ها به بخش ثبت نامش رفتید؟ اصلا کد 0311 نداره! درسته؟
جناب مسئول مدیر مخابرات مرکز ردانی پور.....بی همه...ایشالا این پولا حرومی که می خوری سرطان واسه خودت و خانوادت بشه و همشو دوا درمون بدی ...خون ملت رو تو شیشه کردید بسه دیگه
اول اومدی اشتراک 3 ماه منو مالیدی 4 سال پیش چون خط dlc شد حروم خور پست
حالا که dlc شده بعد چند سال اشتراک می دی پورت خالی وجود نداره!!!
اونا هم که دارن ازشون پهنای باند می دزدی!
اشغالااااااا
Last edited by midnight1234; 03-09-2012 at 10:25.
چرا اینقدر مخابرات pilferer هستش!!!!!
روز روشن theft میکنه و عین خیالش نیست!!!!
ی نمونه کوچیک رفتم پنلم رو چک کردم بعد اومدم بیرون و ایملمو چک کردم بعد دوباره رفتم توی پنلم میبینم 200 مگ کم کرده!!!! عجب!!!!
از من گفتن بود این پولا خوردن نداره.
والا به خدا همینو بگو
منم همینطورم
حجم کل دانلودم از یه گیگ شاید 100 مگ باشه جز موارد خاص.حجیم ترین فایلی که گرفتم 160 مگ بوده اونم درایور چون واقعا بهش نیاز داشتم
بقیه دانلود هام هم هفته ای یه آهنگ که حجمش 10 مگابایت نشده
Grand Theft Traffic هست
این پولا خوردن نداره بخدا
----------
دوستان نامحدود از کجا بگیرم بهتره؟قیمتا چجوریه؟
سلام،من حدود 9 ماهه ک از صبا نت اینترنت میگرفتم و به خاطره سرعت بالائی ک در سرویس شبانه داشت خیلی راضی بودم
اما حدود یک ماهیه ک میدونیو سرعت شبانه با زور به 20 میرسه،منم چون حجم دانلود شبانم بالاست دیگه این شرکت به دردم نمیخوره
میخوام سراغ یه شرکت دیگه برم ک شبانش سرعت بالایی داشته باشه،البته پارس آنلاین تعریفشا زیاد شنیدم اما متاسفانه منطقه ما(مخابرات امام علی) پشتیبانی نمیکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)