تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 500 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه drsoroush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض اپلي شدم!

سلام به بچز با مرام فورم،

من يه ام سي 700 از مشهد خريدم، كارتون رو كه باز كرديم، همه چيز بود ولي خبري از دو تا دي وي دي نبود! فروشنده به من گفت كه سياست جديد اپل اينه كه ديگه همراه لپتاپاش دي وي دي نده! گفت در كنفرانس اخير اين بحث مطرح شده. به نظر شما راست ميگه؟ يا داره منو ميپيچونه؟!
    يه مورد ديگه اين كه گارانتيش نميدونم چي چي شهابه، كه خودش اومده كارتون رو باز كرده و جاي پيچ پشتش رو برچسب چسبونده تا مثلا اگر كسي بازش كرد معلوم بشه! الان رفته تو پاچم؟! البته انصافا خود سيستم نوي نو بود و نه گرد و خاكي و نه اثر انگشتي. روشنش هم كه كرديم پيام خوشامدگويي اومد. نميدونم والا!

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض كيف و كفش!

باز هم سلام، دوستان به نظر شما كيف خوب سبك امن براي مكبوك 13 اينچم چه كيفي از چه برندي انتخاب كنم خوبه؟ براي اتصال لپتاپ به ويدئو پرو‍ژكتور بايد تبديل ميني دي وي آي به وي جي اي بخرم؟ قيمتش 45 تومن ايناس؟ از لوازم جانبي ديگه چه چيزي خريدش واجبه؟ با مستحبات فعلا كاري ندارم! ضمن لپتاپم سفارش اروپاست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من يه ام سي 700 از مشهد خريدم، كارتون رو كه باز كرديم، همه چيز بود ولي خبري از دو تا دي وي دي نبود! فروشنده به من گفت كه سياست جديد اپل اينه كه ديگه همراه لپتاپاش دي وي دي نده! گفت در كنفرانس اخير اين بحث مطرح شده. به نظر شما راست ميگه؟ يا داره منو ميپيچونه؟!
    يه مورد ديگه اين كه گارانتيش نميدونم چي چي شهابه، كه خودش اومده كارتون رو باز كرده و جاي پيچ پشتش رو برچسب چسبونده تا مثلا اگر كسي بازش كرد معلوم بشه! الان رفته تو پاچم؟! البته انصافا خود سيستم نوي نو بود و نه گرد و خاكي و نه اثر انگشتي. روشنش هم كه كرديم پيام خوشامدگويي اومد. نميدونم والا!
    آقا مبارکه
    چند گرفتی؟

4. این کاربر از amirpar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممنون، با يك سال گارانتي تعويض قطعات كه ماه اول تعويض خود سيستمه 1/680/000 تومن. البته ظاهرا دلار كمي گرون شده الان. پايين ترين قيمت بدون گارانتي كه مال اواسط هفته پيشه 1/560/000 بود.

داره خودمونی میشه zandor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

باز هم سلام، دوستان به نظر شما كيف خوب سبك امن براي مكبوك 13 اينچم چه كيفي از چه برندي انتخاب كنم خوبه؟ براي اتصال لپتاپ به ويدئو پرو‍ژكتور بايد تبديل ميني دي وي آي به وي جي اي بخرم؟ قيمتش 45 تومن ايناس؟ از لوازم جانبي ديگه چه چيزي خريدش واجبه؟ با مستحبات فعلا كاري ندارم! ضمن لپتاپم سفارش اروپاست.
    من کیف های تارگوس رو دیدم قیمت هاش حدود 50 هست ولی کیف های شیک و پر امکاناتی هست
    تبدیل ها اطلاع ندارم
    لوازم جانبیم فکر کنم مهم ترین چیز کول پد باشه بقیش دیگه بنا به سلیقه هست مثلا مجیک موسشکه حدودا 100 تومان هست
    میتونی یه کاورم براش بگیری
    Last edited by zandor; 29-10-2011 at 18:56.

7. این کاربر از zandor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیز 723 بهترین مدل لپ تاپ اپل نیست یه مدل دیگه هست یه نام md 035
    که قیمتش 3.6 هست با سی پی یو 2.3 و رزولوشن 1680* 1050
    ولی دیگه خیلی گرون میشه با صرفه تر از همه همون 723 هست
    منظور من در مدل های پیش فرض بود که 723 بهترین مدله. وگرنه می شه از 035 هم بهترش کرد. مثلا هارد اس اس دی بذاری و مانیتور رو آنتی گلیر کنی یا حتی رم رو 8 گیگ کنی

اول مبارک باشه دوم اینکه تاکید اکید داشتم از خرید لپ تاپی که باز شده پرهیز کنین
    اصلا امکان نداره همچین چیزی. اپل گفت دیگه سیستم عامل جدا به صورت رایت شده نمی فروشه اما نمی شه که همراه با سخت افزارش سیستم عامل نده. شما یه بار پول سیستم عامل رو دادی و حقته که همیشه داشته باشیش و اگه بی سیستم عامل و دیسک اپلیکشن باشه حد اقل باید 200 دلار ارزون تر باشه، الات باید یه هزینه ی جدا بدی تهیه کنی. و از اون تابلو تر دیسک دوم یه سری نرم افزاره که اصلا ربطی به سیستم عامل نداره و حتی تو خود سایت اپل دانلود رایگان نداره و این یکی صد در صد باید همراه لپ تاپ به شما داده می شد. متاسفانه اکثر فروشنده های مشهد همین مدلی دزد تشریف دارن. اون 2تا دی وی دی رو در میارن که بتونن به عنوان اوریجینال به یه قیمت خیلی بالا جدا گانه بفروشنش. اگه دسترسی داری حتما پیگیری کن که حقت رو بگیری
    راستی رنگ بک گراند رو لپ تاپ آبی بود یا صورتی؟ یعنی با لاین خریدی یا اسنو؟
    البته خود لپ تاپت باز نشده و از نظر نو بودن شک نکن، فقط واسه دو وی دی هاش پیگیر باش و تهدید به شکایت کن که حتما بهت بدن

کیف اوریجینال اپل نداریم و دیگه باید بگردی و بسته به سلیقه ی خودت بخری. فقط هرجا رفتی نگو لپ تاپت اپله چون باعث می شه هم گرون تر بدن هم تخفیف ندن. بستگی داره اون پروژکتور چه نوع سوکتی داشته باشه ولی قیمت تو همون حدوده. هیچ لوازمی که خریدش واجب باشه نداره و همش مستحبه، اما اگه قصد به خرید چیزی بود همون کول پد در اولویته

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اول مبارک باشه دوم اینکه تاکید اکید داشتم از خرید لپ تاپی که باز شده پرهیز کنین
    اصلا امکان نداره همچین چیزی. اپل گفت دیگه سیستم عامل جدا به صورت رایت شده نمی فروشه اما نمی شه که همراه با سخت افزارش سیستم عامل نده. شما یه بار پول سیستم عامل رو دادی و حقته که همیشه داشته باشیش و اگه بی سیستم عامل و دیسک اپلیکشن باشه حد اقل باید 200 دلار ارزون تر باشه، الات باید یه هزینه ی جدا بدی تهیه کنی. و از اون تابلو تر دیسک دوم یه سری نرم افزاره که اصلا ربطی به سیستم عامل نداره و حتی تو خود سایت اپل دانلود رایگان نداره و این یکی صد در صد باید همراه لپ تاپ به شما داده می شد. متاسفانه اکثر فروشنده های مشهد همین مدلی دزد تشریف دارن. اون 2تا دی وی دی رو در میارن که بتونن به عنوان اوریجینال به یه قیمت خیلی بالا جدا گانه بفروشنش. اگه دسترسی داری حتما پیگیری کن که حقت رو بگیری
    راستی رنگ بک گراند رو لپ تاپ آبی بود یا صورتی؟ یعنی با لاین خریدی یا اسنو؟
    البته خود لپ تاپت باز نشده و از نظر نو بودن شک نکن، فقط واسه دو وی دی هاش پیگیر باش و تهدید به شکایت کن که حتما بهت بدن

کیف اوریجینال اپل نداریم و دیگه باید بگردی و بسته به سلیقه ی خودت بخری. فقط هرجا رفتی نگو لپ تاپت اپله چون باعث می شه هم گرون تر بدن هم تخفیف ندن. بستگی داره اون پروژکتور چه نوع سوکتی داشته باشه ولی قیمت تو همون حدوده. هیچ لوازمی که خریدش واجب باشه نداره و همش مستحبه، اما اگه قصد به خرید چیزی بود همون کول پد در اولویته[/QUOTE]

ممنون، ظاهرا سيستم عامل روي بخشي از خود هارد هست. كه سيستم عامل لاين هم هست. من همونجا به فروشنده گفتم كه به كنفرانس اپل كاري ندارم! من يه دي وي دي لاين ازت ميخوام! اونم قبول كرد. حالا بايد پيگير بشم براي اون دي وي دي دوم كه گفتيد. اي بابا! اي كاش ايران هم اپل استور داشت!

آقا من هم از ويندوز استفاده كرده ام هم از اوبونتو، هم از مكينتاش. صادقانه بايد بگم كه هيچ سيستم عاملي داس نميشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط رامند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به همگی
    لطفا راهنماییم کنید
    من کار گرافیک و تدوین انجام میدم و می خوام سیستمم رو مک کنم
    یه اسکرین بزرگ لازم دارم ولی یه خاطر جا به جایی شاید imac برام جالب نباشه
    مک بوک پرو 15 723 رو بخرم با یه 21 cinema display کار درستیه یا نه؟
    مشکل خاصی نداره؟

سلام
    723 بهترین مدل لپ تاپ اپله و به عقیده ی خیلی ها بهترین لپ تاپ حال حاضر دنیاست
    سینما دیسپلی از مارک خود اپل؟ یه کم زیادی گرونه ولی از نظر کیفیت بی نظیره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی از جوابت
    2 تا سوال دیگه دارم
    سینما دیسپلی اپل برام گرون هست، 21 اینچش 1/300 میفته
    1-
    مزیتش نسبت به بقیه برند ها تو پورت تاندربولتشه فقط یا رزولوشن اون هم رقیبی نداره؟؟
    2-
    بهترین فروشنده 723 تو پایتخت کیه؟1،700 بدون گارانتی قیمت مناسبیه یا گرونه؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه منظورت همون مانیتورهای اپله، حتی مانیتور لپ تاپ هاش که ریزولوشن خیلی بالایی ندارن، مثلا 900 در 1450، از نظر کیفیت بی نظیرن
    قیمت 723؟ 2700 بوده احتمالا. 1700 قیمت 700 ه. 2700 بی ضمانت آره گرونه. با این قیمت باید حداقل یک سال ضمانت با یک ماه تعویض داشته باشه وگرنه حداقل 100 تومان زیاد گفته

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون، ظاهرا سيستم عامل روي بخشي از خود هارد هست. كه سيستم عامل لاين هم هست. من همونجا به فروشنده گفتم كه به كنفرانس اپل كاري ندارم! من يه دي وي دي لاين ازت ميخوام! اونم قبول كرد. حالا بايد پيگير بشم براي اون دي وي دي دوم كه گفتيد. اي بابا! اي كاش ايران هم اپل استور داشت!

آقا من هم از ويندوز استفاده كرده ام هم از اوبونتو، هم از مكينتاش. صادقانه بايد بگم كه هيچ سيستم عاملي داس نميشه!
    سیستم عامل رو هارد؟ همچین چیزی محاله اونم لپ تاپی که هنوز روشن نشده
    باز اگه خودشون رایت کنن بدن بد نیست اما بازم دزدن
    آره اگه استور داشت که خیلی خوب بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •