سلام
قیمتش با حجم و سرعتش نمی خونه ...
اصلا خوشم نیومد![]()
سلام
قیمتش با حجم و سرعتش نمی خونه ...
اصلا خوشم نیومد![]()
من الان امتحان کردم با چیز پی ان هم سرعتم فول بود...
از یه چیز پی ان دیگه استفاده کنید
[/QUOTE]من الان از 128 نامحدود مخابرات استفاده میکنم ماهی 9900.نمیدونم می ارزه برم یه 128 وایمکس بگیرم یا نه(البته چون که زیاد جابه جا میشم میگم).کاش یکی هم که 128 وایمکس داشت نتیجه تستش رو میذاشت یه مقایسه ای میکردم.این مال منه:
![]()
128
![]()
Last edited by eng2006; 27-08-2011 at 12:58.
این PN/\ ها چرا اینطوری شده؟
با 3 تا مختلف امتحان کردم سرعت افتضاحه. سایت گوگل با سرعت 512 حدود 20 ثانیه طول میکشه تا بازشه
Last edited by Imanhjp; 27-08-2011 at 22:27.
یه مشکلی هست!روش های دیگه دور زدن هیلتر هم مشکل دار شده!با آ او ال هم به سختی کانکت شدم!مخابرات دار چه حرکتی میکنه خدا عالمه!
برای من هم 3 روزه که بدون وی پی ان سرعت عالیه ولی با وی پی ان سرعت افتضاحه پیج هم به زور باز میکنه
اعصابم رو خورد کرده![]()
آره دارن یه بلایی سر چیز پی انا میارن!![]()
با وی پی ان از فرمت l2tp استفاده کن وصل میشه سرعت خوب
من امتحان کردم فرقی نداشت
یک هفته ای هست که از طرف بیشتر چیز پی ان ها پیغامیی مبنی بر کم شدن سرعت واسم میاد. این مربوط به داخل ایرانه و ربطی به شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت نداره. دارن یه دست کاری توی خطوط شبکه ی اینترنت میکنن و احتمالا مربوط به شبکه ی فیبر هست! این تفاوت سرعت کاملا مشخصه بدون چیز پی ان سرعت فول هست ولی با اون در بعضی مواقع سرعت نصف میشه!!! توصیه میشه فعلا جهت استفاده از سایت های معمولی اون رو باز نکنین.
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
البته اینم بگم از 1 شهریور اینترنت ملی راه افتاده ولی چون من اطلاعاتی در موردش ندارم نمیدونم مربوط به اونه یا نه. اینترنت ملی یه چیزی مثل اینترانت هست. شبکه ی خصوصی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)