تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 1049 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511561961 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

14

سلام.
    pioneer rs77 بگیرید با بلوری samsung D6500
    می بخشید جناب استاد رایان عزیز، چرا DENON 1311xp رو بهشون پیشنهاد نمی دید؟
    شما هم قبلا فرمودید که دنون صداش بهتره.
    من از هر کی سوال می کنم میگه اول دنون 1311 بعد پایونییر RS77
    آیا عیبی تو DENON 1311xp می بینید؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه mdi_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون.
    یه سوال دیگه، اسپیکر های کوچیکش دارای پایه هم هستند که بشه به صورت ایستاده استفاده کرد یا نه؟
    فکر کنم هزینه هم یه خورده بالا شد! نه؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون.
    یه سوال دیگه، اسپیکر های کوچیکش دارای پایه هم هستند که بشه به صورت ایستاده استفاده کرد یا نه؟
    فکر کنم هزینه هم یه خورده بالا شد! نه؟
    نمی دونم منظورتون با منه یا استاد رایان.
    اگه منظورتون بنده است Denon 1311xp ، می تونید پایه جدا برای اسپیکر ها بگیرین. فکر کنم قابلیت نصب رو دیوار هم داشته باشه. اینطور کمتر فضای خونه رو اشغال می کنه.

پایونیر Rs77 شاید خوشگل تر باشه نسبت به دنون 1311 ، اما به نظر من دور تلویزیون رو نباید زیاد شلوغ کرد. چون تمرکز روی تصویر Tv رو کم می کنه. در ضمن تو آپارتمان و خونه های کوچیک، بهتره فضا کمتر اشغال بشه.
    دنون تو خونه این شکلیه. می شه تو میز تلویزیون جاش کرد.

Last edited by poonel; 17-09-2011 at 22:36.

داره خودمونی میشه mdi_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از راهنمایی تون ممنون، ولی من می خواستم از بین sony وpioneer یکی رو انتخاب کنم که به pioneer رسیدیم.
    سوال من اینه که آیا بلندگو های کوچیکش بی سیم هستند؟ آیا می شه رو پایه به صورت ایستاده نصب کرد؟ پایه همراهش هست؟

داره خودمونی میشه m365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جنوب غرب

پيش فرض

به نظرم شما باید یه سینما بگیری که آمپلی فایرش صداهای HD رو ساپورت کنه.چون شما بلوری پلیر دارید و مطمئنا بلوریتون رو هم می خواید به سینما وصل کنید.سعی کنید بودجتون رو بیشتر کنید و یه سیستم بهتر و با امکانات بیشتر تهیه کنید.
    شما چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید؟(در حد 700/000 تومن)

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان .
    طبق ماموریتی که به من ابلاغ شده ! برای منزل والدین میخوام یک تلویزیون و یک ست سینمای خانگی بگیرم !
    تلویزیون رو که انتخاب کردم اما برای سینمای خانگی نکته مهم اینه که میخوام هر 4 تا اسپیکر هاش پایه داشته باشه. و عکس و فیلم رو هم از روی فلش و DVD پخش بکنه . بعد از کیفیت و شفافیت صدا و داشتن 4 پایه بلند گو و داشتن حداقل یک ورودی اپتیکال یا کواکسیال ،برام کیفیت ساخت و زیبایی ظاهر مهم هستش . خودم بعد از جستجو این 3 مدل رو پیدا کردم ( حدود 500 میخوام باشه قیمتش) نظر خودم اول روی فیلیپس هستش بعد پایونیر و در آخر پاناسونیک . البته 5 شنبه هم یک سر میرم جمهوری و صداهاشون رو تست میکنم . میخواستم ببینم دوستان تجربه ای از این 3 مدل دارند و کدوم رو به چه دلیلی پیشنهاد میکنند . از رایان جان هم میخوام اگه اطلاعاتی داره راهنمایی کنه . با تشکر از همه دوستان خوبم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض راهنمایی

سلام و درود بر دوستان

من بالاخره سیستم جمع کردم.

پلیر Pioneer BDP-LX54
    آمپلی فایر Pioneer SC-LX83
    و بلندگوهای KEFF سری Q
    بلندگوهای اصلی Q700
    ساب Q400
    سنتر Q200
    سوراند Q100

بلندگوهای اصلی در طرفین تلویزیون، سنتر زیر تلویزیون، ساب هم زیر تلویزیون سمت چپ و سوراندها هم طرفین کاناپه‌ای که روبروی تلویزیون هستش، قرار دادارند. فاصله کاناپه تا تلویزیون ۳.۵ متر و با سیستم اتوماتیک Full Auto MCACC خود پایونیر بلندگوها رو تنظیم کردم.

کیفیت صدا خوب ولی حجم و قدرت صدا خیلی کمتر از انتظار هستش و ولوم آمپ رو از ۸۰ باید معمولا روی منفی ۲۵ دی بی بزارم تا صدایی از سیستم دربیاد.
    یعنی از سینمای خانگی پاناسونیک که قبلآ داشتم حجم و قدرت صدای کمتری دریافت می‌کنم.

از دوستان و اساتید محترم تقاضای راهنمایی دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    باتوجه به کفتگو با یکی از دوستان دررابطه با آمپلی فایر پرولجیک باخروجی بالا وقیمت حدود 500 تومن
    میخواستم بدونم ایا آمپلی فایر پرولوجیک با قدرت 250 وات rms با مارکهای معتبر وجود دارد
    من هر چی امپلی سرچ کردم آخرش 200 وات برای هر خروجی بود آن هم قیمت های زیاد 7 تا 9 میلیونی ؟؟؟؟
    اگه به سوالهای قدیمی تر من نگاه کرده باشید میبینید که من یک سری باند خریدم که با امپم سازگار نیست وهروقت حجم صدا بالا میرود پروتکت میدهد وطبق نظر دوستان باید امپلی عوض شود چون فروشنده قبول نمیکنه ومیگه باید امپ عوض شه؟روی بلندگوها نوشته250 وات rms روی8 اهم حالا برای خرید امپ چه خروجی باید داشته باشه؟ خروجی امپ من 100 وات rms مدل سونی db2000میباشد.
    ممنون از راهنمایی دوستان

کسی راجع به این پست نطری نداشت مخصوصا اساتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان فرق dz910 و dz940 در چی هستش؟برند سونی
    و اینکه اسپیکر های wireless چطوری شارژ میشن؟تا چقدر شارژ نگه میدارن؟
    به صرفه هست خریدشون؟
    من 940 رو 380 و 910 رو 450 از بانه قیمت دارم
    ممنون میشم جواب بدید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من امروز رفتم جمهوری تا سینمای خانگی ببینم .
    1 - اول از همه بگم که رفتم و این ضبط ال جی را دیدم که تقریبا میشه گفت یه هیولا بود . اینم لینک سایت گلدیرانش :

کد:
    راستش صدای وحشتناک زیادی داشت که حتی فروشنده نتونست تا آخر زیاد کنه . قیمتش 430 بود و فروشنده گفت صدا 5.1 کاناله هست ولی من باور نکردم . کسی میدونه واقعا صدای این ضبط 5.1 هست یا 2.1 ؟
    2 - بعد رفتم نمایندگی سامسونگ و سینمای خانگی مدل D455K را دیدم که 850 وات بود و میگفت 420 تومان . راستش اونم صداش را تا اخر زیاد کرد و حقیقتا از بلندی صداش خوشم اومد .

الان مسئله اینجاست که من واقعا گیج شدم و نمیدونم کدوم یکی از این سیستم ها را بگیرم . کسی میتونه راهنمایی کنه که کدوم بهتره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •