تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 773 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    من برای خونه می خوام یه تلویزیون جدید بگیرم نهایت بودجه هم 950.000 تومان. الان انتخابم
    LG 37LCD660 هست. ولی یه چیز که به شکم می اندازه پلاسمای 42 سامسونگه c470 که قیمتش پایینتره، فاصله با تلویزیون نهایت 230 سانت خواهد بود و از اونجایی که بیشترین استفاده رو خانواده خواهند کرد زیاد فول HD بودن و نبودن براشون فرقی نداره (برای من خیلی داره، 360 و غیره ) پخش DivX هم برامون مهمه چون اکثر فیلمهای من رو هارده که فکر کنم هر دو تا مدل دارن. نظر شما چیه؟ 37 برای این فاصله مناسبه یا از امکانات بهتر 660 رو برای سایز 470 صرفنظر کنم؟
    -اگر گيمر هستين پلاسما گزينه بهتريه
    usb سامي همه فرمت ها رو اجرا ميكنه حتي mkv با رزولوشن هاي 1080p و هارد اكسترنال رو هم دتكت ميكنه
    -بستگي به فضاتون داره اگر ميبيني سورس ها هم معولي هستند و sd سري 4 گزينه بهتريه

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اون که 2 بعدی رو 3 بعدی کنه اصلاً فکر نمیکنم چیز جالبی بشه از نظر کیفیت! مگه میشه؟!
    cnet بله ولی فکر نمیکنید در avforums اون جدول که به هر مشخصه تلویزیون امتیاز میده و تیک میزنه c8000 در اکثر موارد به جز اینا سر باشه:

Black level
    Greyscale calibrated
    3D performance crosstalk
    Value for money

تازه سونی 40 اینچ بود و سامی 46 که خودتون بهتر تجربه دارید که سایز های کوچکتر کیفیت بهتر در یک رده تلویزیون میده. البته بلک لول که مشخصه مهی هست در این مدل سونی عالی و در سامی متوسط هست. اگه جایی اشتباه میکنم لطفاً راهنمایی بفرمایید.

سورس تصویر رو شبکه های اونور در نظر بگیرید. درسته هیچ کدوم از فارسی ها HD نیستن ولی چندتاشون کیفیت خیلی خوبی دارن.
    چقدر کنده این سامسونگ مثلاً میگه مدل 2011 یهو بذاره 2011 تموم بشه بعد سری D رو بده. از یه طرف هم میترسم 3 ماه صبر کنم بعد قیمت ایران (بانه) با این قیمت جهانی که تو سایتش زده خیلی فرق کنه! سر دو راهی گیر کردم

حالا اگه الآن بخوام قیمت حدود 2400 از بانه بگیرم بهترین انتخاب 46 اینچ LED که ترجیحاً 3D هم باشه چی میشه گرفت؟ (مهمترین مسئله کیفیت آینه و کمترین احتمال خرابی و مشکل دار شدن تلویزیون در بلند مدت)

متشکرم.
    به هر صورت دارين يك Hdtv سه بعدي ميخرين و شاخصه هاي مربوط به 3d براش مهم هست البته uniformity پايين و crosstalk بيشتري داره c8000
    با اين حال بازتوليد رنگ ها و پردازش تصوير sd/hd در c8000 عالي هست
    -در مورد قيمت هم اگر بخوايم با گارانتي حساب كنيد كه اصلا نميشه مقايسه كرد سوني ها خيلي overprice هستند
    -به نظر من اگر scaling مهم هست براتون و پردازش تصوير C8000 گزينه بهتري هست (با وجود Crosstalk , uniformity پايين تر )
    با توجه به اينكه قيمت مناسبي هم داره (در بازار بانه)

4. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    در مورد تلویزیون شارپ مدلی که فول ال ای دی هست که فکر کنم مدل 700m باشه به نظر شما چطور مدلی هستش دوستانی که این تلویزیون رو دارن کیفیتش چطوره؟خوبه؟نسبت به سایر ال ای دی ها چطور هستش؟یو اس بیش فرمت ها رو به خوبی پخش میکنه ؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    در مورد تلویزیون شارپ مدلی که فول ال ای دی هست که فکر کنم مدل 700m باشه به نظر شما چطور مدلی هستش دوستانی که این تلویزیون رو دارن کیفیتش چطوره؟خوبه؟نسبت به سایر ال ای دی ها چطور هستش؟یو اس بیش فرمت ها رو به خوبی پخش میکنه ؟
    با تشکر
    -فكر ميكنم توي تاپيك زير قبلا بحث شده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با اين حال رويو زير روهم بخونيد :

کد:
    در مورد Usb هم توقع ان چناني نبايد داشته باشين

7. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

10

اون که 2 بعدی رو 3 بعدی کنه اصلاً فکر نمیکنم چیز جالبی بشه از نظر کیفیت! مگه میشه؟!
    cnet بله ولی فکر نمیکنید در avforums اون جدول که به هر مشخصه تلویزیون امتیاز میده و تیک میزنه c8000 در اکثر موارد به جز اینا سر باشه:

Black level
    Greyscale calibrated
    3D performance crosstalk
    Value for money

تازه سونی 40 اینچ بود و سامی 46 که خودتون بهتر تجربه دارید که سایز های کوچکتر کیفیت بهتر در یک رده تلویزیون میده. البته بلک لول که مشخصه مهی هست در این مدل سونی عالی و در سامی متوسط هست. اگه جایی اشتباه میکنم لطفاً راهنمایی بفرمایید.

سورس تصویر رو شبکه های اونور در نظر بگیرید. درسته هیچ کدوم از فارسی ها HD نیستن ولی چندتاشون کیفیت خیلی خوبی دارن.
    چقدر کنده این سامسونگ مثلاً میگه مدل 2011 یهو بذاره 2011 تموم بشه بعد سری D رو بده. از یه طرف هم میترسم 3 ماه صبر کنم بعد قیمت ایران (بانه) با این قیمت جهانی که تو سایتش زده خیلی فرق کنه! سر دو راهی گیر کردم

حالا اگه الآن بخوام قیمت حدود 2400 از بانه بگیرم بهترین انتخاب 46 اینچ LED که ترجیحاً 3D هم باشه چی میشه گرفت؟ (مهمترین مسئله کیفیت آینه و کمترین احتمال خرابی و مشکل دار شدن تلویزیون در بلند مدت)

متشکرم.
    سلام دوست عزیز

همونطور که استاد گرامی آقا ابی گفتند واقعیت اینه که کیفیت های آنچنانی که شاید مدنظر شما باشه بیشتر به سورس مورد استفاده شما بستگی داره تا خود تلویزیون حالا در مورد این مدلهای مورد مقایسه شما از سونی و سامسونگ اونقدر قابلیتها به هم نزدیکه که شاید اصلا مهم نباشه.
    بحث خرابی دستگاه به نظر من خیلی مهمتره که بنا بر شنیده های من آمار خرابی دستگاههای سه بعدی با توجه به قیمتهای نجومی اونها واقعا نگران کننده است. من شخصا به یک تعمیرگاه مراجعه کردم و از تعداد تعمیری های سری 8000 واقعا شگفت زده شدم البته در مورد سونی نمی دونم چون تعمیرگاه بیشتر روی محصولات سامسونگ تخصص داشت ولی چند تایی هم سونی وجود داشت ولی خوب این موضوع نیاز به بررسی دقیق تری داره و به میزان فروش محصولات هم خیلی وابسته است و باید دید درصد خرابی به نسبت فروش چقدره؟
    از این موضوع که بگذریم من سونی رو به خاطر داشتن گیرنده دیجیتال و WiFi همینطود طرح خاص بدنه اون ترجیح می دم هرچند سامیونگ هم برتری های خاص خودش رو در زمینه پردازش تصاویر و داشتن یواس بی کارامدتر و .... داره, در ضمن باز هم تاکید می کنم سعی کنید دستگاه گارانتی دار بخرید و یا به نوعی از فروشنده ضمانت هر چند محدود در خصوص خرابی دستگاه بخواهید

9. 3 کاربر از mehdy55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

nدوستان این بهتره
    32C6960 یا ex710 sony

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

nدوستان این بهتره
    32C6960 یا ex710 sony
    عزيز پست زير رو مطالعه كنيد:

کد:
    ex700 با ex710 تفاوت خاصي نداره تنها ديزاين تغيير داشته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من هر چی بیشتر می خونم بیشتر گیج می شم )
    من برای خونه یه تلویزیون می خوام 40 یا 42 اینچ (بیشتر نشه 32 هم نشه!)
    خیلی هم گیر رزولوشن نیستم اما می خوام تصویرش خوب باشه
    اما چیزی که برام مهمه اینکه من فیلم دانلود می کنم که اکثرا هم فرمت avi هستش. می خوام بتونم هارد و به تی وی وصل کنم و اینها رو خوب ببینم
    ال سی دی و پلاسما بودنش هم برام فرقینداره فقط مشکل اصلی اینکه بیشتر از 1200 بودجه ای ندارم. اگه بشه با این بودجه سینما هم خرید که بهتر ولی اگه نشه خیلی اصراری به سینما ی خانگی هم ندارم
    تا اینجا که من خوندم سامسونگ c650 خیلی تعریف شده بود اما از طرفی حرفها در مورد برند سامسونگ خیلی دو پهلوه. خلاصه که نمی دونم
    اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید که در حال حاضر کدوم مدل ها با این بودجه بهتره خیلی ممنون می شم

13. این کاربر از dawn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

LED سامسونگ سري 6 به بالا عاليه
    اما حتما بايد سيستم DivX داشته باشه
    قشنگترين تلويزيون ها هم كه ديدم فيليپس با قاب طلاي دور اون بوده حدود 200 تومن گرونتر از مدلهاي مشابه سامسونگه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    من هر چی بیشتر می خونم بیشتر گیج می شم )
    من برای خونه یه تلویزیون می خوام 40 یا 42 اینچ (بیشتر نشه 32 هم نشه!)
    خیلی هم گیر رزولوشن نیستم اما می خوام تصویرش خوب باشه
    اما چیزی که برام مهمه اینکه من فیلم دانلود می کنم که اکثرا هم فرمت avi هستش. می خوام بتونم هارد و به تی وی وصل کنم و اینها رو خوب ببینم
    ال سی دی و پلاسما بودنش هم برام فرقینداره فقط مشکل اصلی اینکه بیشتر از 1200 بودجه ای ندارم. اگه بشه با این بودجه سینما هم خرید که بهتر ولی اگه نشه خیلی اصراری به سینما ی خانگی هم ندارم
    تا اینجا که من خوندم سامسونگ c650 خیلی تعریف شده بود اما از طرفی حرفها در مورد برند سامسونگ خیلی دو پهلوه. خلاصه که نمی دونم
    اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید که در حال حاضر کدوم مدل ها با این بودجه بهتره خیلی ممنون می شم
    -باز هم به نظر من با توجه به بودجتون و امكانات مورد نياز شما موارد زير به ترتيب ميتونه بهترين گزينه هاي ممكن باشه :

samsung c650
    -lg ld650
    sony ex500

-دو مدل ال جي وسامي usb و هارد اكسترنال رو براحتي دتكت ميكند و انواع فرمت ها حتي كانتينر mkv رو با رزولوشن هاي 1080p اجرا ميكنند با زير نويس فارسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •