-اگر گيمر هستين پلاسما گزينه بهتريه
usb سامي همه فرمت ها رو اجرا ميكنه حتي mkv با رزولوشن هاي 1080p و هارد اكسترنال رو هم دتكت ميكنه
-بستگي به فضاتون داره اگر ميبيني سورس ها هم معولي هستند و sd سري 4 گزينه بهتريه
-اگر گيمر هستين پلاسما گزينه بهتريه
usb سامي همه فرمت ها رو اجرا ميكنه حتي mkv با رزولوشن هاي 1080p و هارد اكسترنال رو هم دتكت ميكنه
-بستگي به فضاتون داره اگر ميبيني سورس ها هم معولي هستند و sd سري 4 گزينه بهتريه
به هر صورت دارين يك Hdtv سه بعدي ميخرين و شاخصه هاي مربوط به 3d براش مهم هست البته uniformity پايين و crosstalk بيشتري داره c8000
با اين حال بازتوليد رنگ ها و پردازش تصوير sd/hd در c8000 عالي هست
-در مورد قيمت هم اگر بخوايم با گارانتي حساب كنيد كه اصلا نميشه مقايسه كرد سوني ها خيلي overprice هستند
-به نظر من اگر scaling مهم هست براتون و پردازش تصوير C8000 گزينه بهتري هست (با وجود Crosstalk , uniformity پايين تر )
با توجه به اينكه قيمت مناسبي هم داره (در بازار بانه)
با سلام خدمت دوستان
در مورد تلویزیون شارپ مدلی که فول ال ای دی هست که فکر کنم مدل 700m باشه به نظر شما چطور مدلی هستش دوستانی که این تلویزیون رو دارن کیفیتش چطوره؟خوبه؟نسبت به سایر ال ای دی ها چطور هستش؟یو اس بیش فرمت ها رو به خوبی پخش میکنه ؟
با تشکر
-فكر ميكنم توي تاپيك زير قبلا بحث شده :
با اين حال رويو زير روهم بخونيد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد Usb هم توقع ان چناني نبايد داشته باشينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
همونطور که استاد گرامی آقا ابی گفتند واقعیت اینه که کیفیت های آنچنانی که شاید مدنظر شما باشه بیشتر به سورس مورد استفاده شما بستگی داره تا خود تلویزیون حالا در مورد این مدلهای مورد مقایسه شما از سونی و سامسونگ اونقدر قابلیتها به هم نزدیکه که شاید اصلا مهم نباشه.
بحث خرابی دستگاه به نظر من خیلی مهمتره که بنا بر شنیده های من آمار خرابی دستگاههای سه بعدی با توجه به قیمتهای نجومی اونها واقعا نگران کننده است. من شخصا به یک تعمیرگاه مراجعه کردم و از تعداد تعمیری های سری 8000 واقعا شگفت زده شدم البته در مورد سونی نمی دونم چون تعمیرگاه بیشتر روی محصولات سامسونگ تخصص داشت ولی چند تایی هم سونی وجود داشت ولی خوب این موضوع نیاز به بررسی دقیق تری داره و به میزان فروش محصولات هم خیلی وابسته است و باید دید درصد خرابی به نسبت فروش چقدره؟
از این موضوع که بگذریم من سونی رو به خاطر داشتن گیرنده دیجیتال و WiFi همینطود طرح خاص بدنه اون ترجیح می دم هرچند سامیونگ هم برتری های خاص خودش رو در زمینه پردازش تصاویر و داشتن یواس بی کارامدتر و .... داره, در ضمن باز هم تاکید می کنم سعی کنید دستگاه گارانتی دار بخرید و یا به نوعی از فروشنده ضمانت هر چند محدود در خصوص خرابی دستگاه بخواهید
عزيز پست زير رو مطالعه كنيد:
ex700 با ex710 تفاوت خاصي نداره تنها ديزاين تغيير داشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من هر چی بیشتر می خونم بیشتر گیج می شم)
من برای خونه یه تلویزیون می خوام 40 یا 42 اینچ (بیشتر نشه 32 هم نشه!)
خیلی هم گیر رزولوشن نیستم اما می خوام تصویرش خوب باشه
اما چیزی که برام مهمه اینکه من فیلم دانلود می کنم که اکثرا هم فرمت avi هستش. می خوام بتونم هارد و به تی وی وصل کنم و اینها رو خوب ببینم
ال سی دی و پلاسما بودنش هم برام فرقینداره فقط مشکل اصلی اینکه بیشتر از 1200 بودجه ای ندارم. اگه بشه با این بودجه سینما هم خرید که بهتر ولی اگه نشه خیلی اصراری به سینما ی خانگی هم ندارم
تا اینجا که من خوندم سامسونگ c650 خیلی تعریف شده بود اما از طرفی حرفها در مورد برند سامسونگ خیلی دو پهلوه. خلاصه که نمی دونم
اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید که در حال حاضر کدوم مدل ها با این بودجه بهتره خیلی ممنون می شم
LED سامسونگ سري 6 به بالا عاليه
اما حتما بايد سيستم DivX داشته باشه
قشنگترين تلويزيون ها هم كه ديدم فيليپس با قاب طلاي دور اون بوده حدود 200 تومن گرونتر از مدلهاي مشابه سامسونگه
-باز هم به نظر من با توجه به بودجتون و امكانات مورد نياز شما موارد زير به ترتيب ميتونه بهترين گزينه هاي ممكن باشه :
samsung c650
-lg ld650
sony ex500
-دو مدل ال جي وسامي usb و هارد اكسترنال رو براحتي دتكت ميكند و انواع فرمت ها حتي كانتينر mkv رو با رزولوشن هاي 1080p اجرا ميكنند با زير نويس فارسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)