حسین جان زحمت کشیده بود و توضیحاتی درباره کارتها داده بود من از روی اون توضیحات کارتهای توی بازی رو فارسی کردم
امدوارم که به دردتون بخوره
این فایلو با ggs وارد بازی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین جان زحمت کشیده بود و توضیحاتی درباره کارتها داده بود من از روی اون توضیحات کارتهای توی بازی رو فارسی کردم
امدوارم که به دردتون بخوره
این فایلو با ggs وارد بازی کنید
همون برخی موارد و خیلی موارد رو بگین اگه میشه!واقعيت ها رو بايد ديد!!!
در بعضي موارد فيفا برتري داره اما اين بعضي موارد در كنار خيلي موارد برتري PES نا چيز هست...
فكر كنم اين براي خيلي ها واضح باشه
آره منم خیلی به تغییر موتور بازی امید داشتم! شیاد اینا هم مثه فیفا دارن تغییرات رو هر ساله ایجاد می کنن! مثلا امسال که گراافیک بازی متحول شده, شاید سال بعد برن سراغ موتور گیم پلی بازی و همینطور هر سال بهتر از سال قبل بشن! که این سیاست خیلی خوبیه چون همیشه گیمر رو دنبال خودشون می کشونند!من خیلی امیدوار بودم که PES امسال تغییرات خیلی زیادی در انجینش بده ولی مثل اینکه همانند سایر ژاپنی ها تغییرات خیلی کلی زیاد براشون جالب نیس ... در مجموع چیزی که تو PES امسال به چشم خورده تا اینجا تغییر نورپردازی بوده , و این که می بینید چهره ها طبیعی تر شده برای اینکه عکسهای بسیار با کیفیت تری از چهره های بازیکن تهیه شده و بر روی ابجکت سادشون کشیده شده و البته خوده ابجکت اصلی هم کمی تغییرات کرده و جزئیاتی بهش اضافه شده .... لباس ها هنوز هس بستکبالیست ها رو به آدم میده ... سیستم افکت چمن ها عوض شده و از تکنیک FUR استفاده شده برای چمن ها بر عکس 2009 و 2008 که سیستم چمن ها زمین مجعد بود که زیاد هم به چمن واقعی شبیه نبود ! ولی هنوز هم میشه حس کرد که همون 2009 یا 2008 هست حس کلی همونه ! فیفا رو در مورد نکستش نمی دونم چه تغییراتی کرده ولی کاملا مشخص هست که چهره ها واقعا 3d هستن و عکس نیستن ولی ... در مجموع از 2009 به نظر من PES بهتر شده همین که کمی سخت تر شده و موتورهای دریبل زنی ظاهرا !×! کمتر گاز میدن !×!
خلاصه انشا الله اینم بازی واقعی ای از آب در بیاد تا همه ازش لذت ببرن!
محتوای مخفی: سبز باشید
قلی جان یعنی میشه کل کارتها رو فارسی کرد؟
میشه یه کاری کرد که نصبش راحت باشه و احتیاجی به کیت سرور داشته باشه؟
الان تو این 2 تا تصویر نتیجه گرفتید گرافیک فیفا بهتر هست!آها اینم تصاویر داخل بازی( یکی اوی PES هستش و یکی دومی
من فکر کنم شما چشمهایتان مشکل داره البته جسارت نشه ها عزیز من!گرافیک فیفا خوب هست اما این گرافیک وقتی کنار گرافیک PES 2010 قرار میگیره حالت کارتونی پیدا میکنه!حالا قبول نکنید هم شما مختار هستید!
ما که گرافیک برتری تو این عکسها نمیبینیم!
بیا عزیزم با دید بازتری نگاه کنیم ... در حالت کلی میشه جسارت فیفا رو ستود که اومده چهره ها 3 بعدی طراحی کرده ! ولی خوب PES ریسک نکرده و اومده رسما از بازیکن عکس گرفته و مستقیما عکسش رو منتقل کرده به بازی که ممکنه کمی بازی رو طبیعی تر نشون بده اونم بخاطر اینه که خوب معمولا وقتی عکس باشه طبیعی تر باید باشه ... ولی تو بقیه چیزا مخصوصا افکتهای اصلی PES از فیفا عقب تره ...
قلی چیه
کوچیک شما مهدی
من تا جایی که حسین اطلاعات گذاشته بود فارسیش کردم فقط 8 تاشو نمیدونستم
من بلد نیستم نصبیش کنم فکر نکنم بشه ، آموزش کار با ggs رو گذاشتم میتونی از تاپیکی که تو امضامه پیدا کنی
اینم یه چمن زیبا
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسکربرد champion
sURL]
Last edited by Mehdi.ss; 13-10-2009 at 01:51.
اینم یه پچ که تیمهای میلان اینتر و رئال مادرید و چلسی رو به دمو میاره:
حجم :54 mb
Last edited by Mehdi.ss; 13-10-2009 at 02:10.
چند بار دوستان گفتن اگه خصوصیات رو با هم مقایسه کنید بهتره
چمن فیفا که مثل موکت میمونه انگار چمن نیستش روش رنگ ریختن
اعتماد نداشتن بازیکنها فیفا به بازی خودشون تو فیفا با هر فیفا بازی من قرار شرطی میزارم بازی نمیکنه ولی تو پی اس هر کی شاخی هست واسه خودش چون پی اس این تمرکز رو به گیمرهای خودش میده تو بازی تا بازی رو بهترین نحوه باد بگیرن
فیفا گزارشگر خوبی داره و وجود انمیشنهای زیاد و متنوع که پی اس تا شماره بعدی هم اینا رو از ان خود میکنه
بدترین مشکل پی اس نبود گزارشگری خوب ابته اگه گزاشگری ایتالیای رو تست کرده باشین خیلی حال میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)