خیلی ارزش داره واقعا
لطفا به من هم ادرسو پ .خ کنید
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
خیلی ارزش داره واقعا
لطفا به من هم ادرسو پ .خ کنید
دوستان کیفیت ماترکیس هنوز خوبه ؟ از کجا بگیرم الان ؟ از شاتل اصلا راضی نیستم . پینگ ِ زیر 200 میخوام .
فلکه معلمم .
با عرض سلام
صبانت هم تو سایتش تعرفه های نامحدود با اشتراک 1 به 10 رو اعلام کرده
این هم دانلود لیست قیمتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی هنوز تو لیست قیمت های کاوش رایانه نیومده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خواستم ببینم کسی تست کرده؟ سرعتش چقدره؟
ممنون
سلام
دوستانی که از پارس آنلاین (شیراز) استفاده میکنند سرعت شبانه چقدر است و معمولا شبها چقدر دانلود دارند ؟
از کدام نمایندگی سرویس تهیه کنم که پشتیبانی بهتری داشته باشه ؟
ممنون.
سلام
بستگی به سرعت سرویس داره،سرویس 128 تا 5 صبح بین 30 تا 50 متغیره،از 5 تا 6 سرعت سرویس روزانه داره(110-130)سرویس 512،تا 5 صبح بین 65تا 85 واز 5 تا 6 سرعت سرویس روزانه(195-240)
نمایندگی مرکزی پارس آنلاین در شیراز:
خیابان عفیف آباد-مجتمع تجاری حافظ-تلفن:6288711-6288712
سلام
پس سرعت هایی که ازش صحبت میشه دروغه ؟ شبی 3تا5 گیگ ؟
سلام 5 گیگ رو تازه می شنوم،3 گیگ بستکی به سرویس داره،مثلا سرویس 512،ساعت 5:30 تا 7 صبح شبی 700 مگابایت دانلود داره.
سلام به همه دوستان
ببخشید اینجا مطرح میکنم ولی چون دعوت به همکاری هستش به بزرگی خودتون ببخشید
دوستانی که از شرکت شاتل شکایت دارند و دچار محدودیت دانلود شده اند لطفا نام و نام خانوادگی و شناسه کاربری و شهر محل سکونتشون رو به صورت پیام خصوصی بفرستند تا در شکایتنامه علیه شاتل استفاده گردد شاکیان تا الان نزدیک 50 نفر
مثال: علی دایی شناسه کاربری 10 از تهران
چرا این کارا میکنید این شکایت به هیچ جا نمیرسه
برا شکست دادن شاتل همگی با هم برین به یه شرکت دیگه (پیشنهاد میکنم بیایین آسیا تک )
سلام
من مدتی بود که به این تاپیک سر نزده بودم.
باز هم که بحث شاتل هست.
هنوز هم افراد شاکی هستند ازشون.
اتفاقا امشب یک مشکلی داشتم ، ساعت 12.15 شب زنگ زدم پشتیبانی دیدم جواب دادند و مشکل حل شد.
ببیند کار به کجا کشیده که پشتیبانی را 24 ساعته کردند ( البته اقدام مثبتی هست و باید خیلی زودتر از اینا به فکر حفظ مشتریان بودند )
دو هفته پیش یک SMS اومده بود که دوباره افراد معرفی کنید و تخفیف بگیرید.
اون موقع که کارت می دادیم به افراد ، ناز می کردند و 100 تا بهونه میاوردند که تخفیف شاملت نشه، و آخرش می گفتن اعتبار کارت گذشته.
حالا که دیدند جو خوب نیست شروع کردن به Backward کردن :
1- پشتیبانی 24 ساعته
2- کارت تخفیف
3- اجاره بنر در شهر و رنگ زدن اتوبوس ها
اون هدیه ها هم که به رحمت خدا رفت ...
باید برن دوباره الفبای مشتری داری را یاد بگیرند ، نه اینکه مشترک ها را که از دست دادند تازه یادشون بیوفته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)