آها ممنون . منم مشهدم میخوام از شاتل بگیرم 128 eco البته یک ماهه چون 3گیگه . هرماه شارژ کنم یه ماه یه ماه بهتره تا 3ماه 5گیگ. البته اینترنتی میخوام ثبت نام کنم
آها ممنون . منم مشهدم میخوام از شاتل بگیرم 128 eco البته یک ماهه چون 3گیگه . هرماه شارژ کنم یه ماه یه ماه بهتره تا 3ماه 5گیگ. البته اینترنتی میخوام ثبت نام کنم
راستی من الان فرم رو پر کنم مراحل بعدیش چه جوریه ؟ کی پول و میگیرن ؟ مدرک دیگه نمیخواد پر کنم ؟ چه جوریاس ؟
خوب این سرویسی که میخواین بگیرین هیچی نمیخواد. نه قبضی نه چیزی. فقط اسم دارنه تلفن و شماره تلفن و شماره شناسنامش که اونم ندادی، ندادی.: دی
اینترنتی من ثبت نام کردم ولی هرچی صبر کردم خبری نشد. خودم رفتم شرکتش ثبت نام کردم 10 دقیقه هم طول نکشید.یک برگه میدن پر کنی و یک برگه دیگه هم میدن که توش قوانین رو نوشته اونم باید بخونی و امضا کنی. بعد میگن مودم میخوای یا نه که شما بگو مودم دارم. چون مودم خودشون خیلی گرونه. بعد یک هفته فرصت داری مودم رو بخری و بیاری نصبش کنی. تا بهت زنگ بزنن و بگن که میخوایم بیایم برا نصب.
دفتر شرکتشم سعدی 20. پاساژ مهتاب که بلدی؟ همون کوچه کناریش یکم میری داخل سمت راست یک ساختمونه زنگ در رو میزنی و یکی همینجوری فرطی در رو باز میکنه بعد وارد یک جایی میشی که یک متر در یک متره: دی و بعد سوار اسانسور میشی فک کنم طبقه دوم بود. میری بالا و میری تو شرکتش. میری سمت چپ آخرین در سمت راست میری داخل و میگی فرم درخواست میخوام.مثل من نری سمت راست دفتر پشتیبانی؟ بهت میخندن. میگن مگه تابلو ها رو نگاه نمیکنی بالای در زدن چشماتو باز کن
![]()
Last edited by majid_sd2009; 19-07-2009 at 22:34.
ممنون . اما پولشو کی باید بدی ؟ چون میخوام الان ثبت نام کنم ولی تا اول ماه یعنی همون 5- 6 روز دیگه پولم جور میشه
نحوه ارسال فاکتور رو چی بزنم ؟
آدرس قرارداد چیه ؟
سلام دوستان
من میخوام اشتراک adsl بگیرم
1- منطقه مخابراتی پیام نور (پونک) کدوم شرکت خوبه؟ (شاتل رو زنگ زدم گفت که پورتاشون پره)
اینو بگم فکر کنم بد نباشه، من زیاد اهل دانلود نیستم، بیشتر برای وبگردی میخوام
شرکتی میخوام که پشتیبانی خوب و سرعت ثابت و قطعی کم داشته باشه
2- مودم Asus AM602 میخوام بگیرم، نظرتون چیه راجع بهش؟ با ویستا هم سازگاره؟ یعنی درایورش ویستا رو هم ساپورت میکنه؟
3- یه سری سوال بی ربط هم دارم، چطوری میشه با کامپیوتر خانگی یا لپ تاپ با مودم وایرلس کانکت شد؟ روندش چطوریه؟ مثلا لپ تاپی که Wifi نداره میتونه کانکت شه؟ اگه نه، راهی براش وجود نداره؟
Last edited by Mahyarrrrr; 20-07-2009 at 17:06.
یه سوال دیگه هم الان یادم اومد
میشه مثلا به پورت USB مودم وایرد یه USB Hub وصل کرد و مثلا بجای یه PC، دو یا چند تا PC از مودم بهره ببرند؟
Last edited by Mahyarrrrr; 20-07-2009 at 16:23.
سلام
من از منطقه شهران هستم. تقریبا همسایه ایم
من به شرکت شهرادنت سفارش دادم که فقط برای منطقه 4 مخابراتی کار می کنه ( اون هایی که اول شماره تلفنشون از 4400 تا 4499 هست). وایسا 4 شنبه وصل می شه ببینم چجوریه. اگر خوب بود تو هم از همین بگیر. وگر نه برو یه شرکت دیگه
تنها دو مزیتی که این شرکت داره اینه که فقط برای منطقه 4 مخابراتی هست و این که سرویس های حجمی با سرعت 512 رو به خونه هم میده (شرکت های دیگه تا 128 می دن). همین!![]()
شما میتونی سفارش بدی ولی تا پولی بهوشن ندی هیچ کاری نمیکنن.
میخوای اینترنتی سفارش بدی؟
ولی فک نکنم جوابتو بدن.
نحوه ارسال سفارش رو با هر کدوم که راحتتری بزن.ولی من که ثبت نام کردم تو برگش هیچی نزدم. تو خود سایت برات میاد همیشه
آدرس قرار داد هم جایی که میخوای قرارداد رو برات بفرستن رو بزن
ولی برای سرویس 128 که هیچ مدرکی نمیخواد ازت بگیرن فک نکنم جوابتو بدن. یعنی پیک موتوری فقط یک کاغذ بیاره که شما اسم و فامیلتو بنویسی و شماره تلفن و امضا کنی؟ خوب خودت برو که هزینه پیک نیفته برات دیگه.
بیا برو نمایندگیش سه سوته کارتو راه میندازن.![]()
آخه راهم دوره . شریعتی کجا سعدی کجا . 5شنبه هم کنکور دارم. مگر بعد کنکور برم. چون میخواستم یکم از مراحلش زودتر بگزره اینترنتی ثبت نام کردم که اینم میگی فایده نداره... ممنون
راستی تو سعدی کجا مودم asus 602 میفروشن که اگه رفتم مودمم بگیرم . در حد 40 هزار پول دارم واس مودم
Last edited by Sky1; 21-07-2009 at 10:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)