استفاده میشه و کلا همه کاری میشه کرد
اما روش اصلیش اینه که دیگه بصورت دستی اون فایل تنظیماتش رو نباید تغییر داد
با همون قابلیتهای جدیدی که گفتی باید تنظیمش کرد و درآخر هم با زدن دستور update-grub تغییرات اعمال میشن
من خودم اینو دوست ندارم
استفاده میشه و کلا همه کاری میشه کرد
اما روش اصلیش اینه که دیگه بصورت دستی اون فایل تنظیماتش رو نباید تغییر داد
با همون قابلیتهای جدیدی که گفتی باید تنظیمش کرد و درآخر هم با زدن دستور update-grub تغییرات اعمال میشن
من خودم اینو دوست ندارم
تا اینجا من چند تا سوال پرسیدم هیچ کس جوابمو نداده که در نتیجه کلی کمبود محبت گرفتم.
سوال این هفتم اینه که تو کتاب نوشته بود برای حفاظت بیشتر از اطلاعات کاربران شاخه home را در یک پارتیشن جداگانه قرار داده و متصل نمایید خب اولش یعنی من باید موقع نصب یه پارتیشن برای همچین منظوری می ساختم اما از چه نوعی؟ و بعدش این متصل کردن که احتمالا همون mount کردنه چه جوریه؟
سلام به همه دوستان. من امروز میخواستم اوبوتو رو کنار اکس پی نصب کنم ولی برنامه نصب اصلا ویندوز رو روی سیستم من تشخیص نداد. مشکل از کجا میتونه باشه دوستان؟ اوبوتو 11.10 .
سلام
من ابونتو 11.10 رو دان و نصب کردم همه چیز نصبه به جز گرافیک که مدلش 6200 هست الان هم با اپدیت خود ابونتو نصبش کردم و در ویکی هم طبق اموزش رفتم ولی ریست میشه منو بوت بازم بزرگ و یهو صحفه لود خیلی زشت میشه میاد تو ابونتو هم رزلوشون میشه 640*480 رفتم تو تنظیمات با استفاده از ترمینالش ولی گزینه تغییر رزلوشنش هم غیر فعاله درایوری که نصب کردم 173 بود ولی یه دسوتی میگفت باید بری 185 رو دان و نصب کنی که سایت انویدیا هم باز نمیشه چیکار کنم
سلام من دیروز اوبونتو رو نصبیدم چند تا مشکل دارم
1- سرعت افتضاحه هر پنجره یت برنامه ای رو اجرا میکنم 7-8 ثانیه تاخیر داره
2- از کجا میتونم بفهمم درایور سخت افزار ها نصب شده یا نه ؟
3- هر برنامه ای رو از توی software center میخوام نصب کنم میگه avilable from "univers" source
این مخزن رو چجوری باید نصب کنم رو live dvd نیست ؟
4- با زبان فارسی هم مشکل دارم هر کاری میکنم فارسی نمیشه
زبان فارسی رو توی keyboard قسمت layouts پیدا میکنید. اونجا فارسی رو اضافه کنید و دکمه ی تغییر زبان رو هم تعیین کنید.
واسه درایورها از برنامه ی additional drivers استفاده کنید. اجراش کنید و اگه درایوری پیدا کرد روی activate کلیک کنید تا دانلود و نصب بشه.
واسه مخزن: دستور
رو بزنید و پسورد رو بدید(دقت کنید پسورد در حال نوشتن دیده نمیشه. با این حال بنویسید و enter رو بزنید). صبر کنید تا تموم شه. حالا همه ی مخازن آپدیت شدن هر چی میخواین تصب کنین!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سرعت نمیدونم چی بگم. شاید درایور گرافیکتون نصب نیست....
توصیه می کنم به اینجا یه نگاهی بندازید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو بزنید و پسورد رو بدید(دقت کنید پسورد در حال نوشتن دیده نمیشه. با این حال بنویسید و enter رو بزنید). صبر کنید تا تموم شه. حالا همه ی مخازن آپدیت شدن هر چی میخواین تصب کنین!
در مورد سرعت نمیدونم چی بگم. شاید درایور گرافیکتون نصب نیست....[/QUOTE]
ممنون دوست عزيز اين موردي كه در باره ي نصب مخازن گفتيد وقتي اين دستور رو ميزنيم بايد به اينترنت متصل باشيم ؟
براي نصب آفلاين چكار بايد بكنيم و مخزن رو از كجا بايد دانلود كنيم ؟
براي درايور ها نميشه از يه بسته نرم افزاري كه همه درايور ها رو داشته باشه استفاده كزد آخه من هرچي تو سايت nvidia و amd دنبال درايور لينوكس براي گرافيك و cpu گشتم چيزي پيدا نكردم
من يه تعداد package براي اوبونتو دان كردم كه فرمت همشون .deb هستش ولي نميتونم نصبشون كنم وقتي روش كليك ميكنم software center باز ميشه ولي گزينه install قفله
در ضمن من وارد دنياي لينوكس شدم كه برنامه نويسيم قوي شه اگه ميشه آدرس يه جايي كه آموزش دستورات لينوكس - ترفند هايي كه ميشه بالينوكس انجام داد - و غيره رو به صورت كامل داشته باشه رو معرفي كنيد ممنون ميشم
Last edited by GHOST RECON; 04-01-2012 at 19:31.
دوست عزیز،اگر طبق اموزش ها پیش رفته باشید،برای نصب شما چند پارتیشن ایجاد میکنین!! بزرگترین پارتیشن ایجاد شدهی شما،همون هوم فولدر شما هستش....سوال این هفتم اینه که تو کتاب نوشته بود برای حفاظت بیشتر از اطلاعات کاربران شاخه home را در یک پارتیشن جداگانه قرار داده و متصل نمایید خب اولش یعنی من باید موقع نصب یه پارتیشن برای همچین منظوری می ساختم اما از چه نوعی؟ و بعدش این متصل کردن که احتمالا همون mount کردنه چه جوریه؟
در حقیقت،شما برای نصب2 تا پارتیشن ایجاد میکنین:
عکس اول،ساختن هوم فولدر هستش با هر مقدار حافظه که دلمون خواست:
عکس بعدی،حافضه ی swap شما هستش...به این شکل ساخته میشه:
پیشنهاد میشه ابتدا،میزان حداقل 2 برابر حافظه ی رم خودتون رو برای swap اختصاص بدین و بعد بقیه رو برای هوم فولدر....
کلا با پردازنده های AMD مشکل داره اوبونتو به نظرم....ولی شاید سخت افزارتون پایین باشه؟!!!1- سرعت افتضاحه هر پنجره یت برنامه ای رو اجرا میکنم 7-8 ثانیه تاخیر داره
هم.....دنیای جالبی هستش....ولی برای اینکه توش موفق بشین،نیاز دارین که کمی خلق و خوی لینوکسی داشته باشین!!به هر صورت،اگر انگلیسیتون خوب هستشِ، دنبال shell scripting بگردین....تقریبا شبیه به برنامه نویسی به زبان سی پلاس هستش....در ضمن من وارد دنياي لينوكس شدم كه برنامه نويسيم قوي شه اگه ميشه آدرس يه جايي كه آموزش دستورات لينوكس - ترفند هايي كه ميشه بالينوكس انجام داد - و غيره رو به صورت كامل داشته باشه رو معرفي كنيد ممنون ميشم
منابع فارسی خوبی هم برای این مورد هست که اگر خواستید،بهتون لینک میدم....
امیدوارم که زبان فارسی رو نصب کرده باشین و از کیبرد استاندارد فارسی لذت ببرین....برای سریعتر عادت کنین بهش،این کیبورد استاندارد تو ویندوز هم هست که میتونین نصب و دانلود کنین.....
(برا خیلی ها عجیبه وقتی می شنون زبان فارسی کیبرد نصب شده همراه ویندوز ها،استاندارد نیست!!)
منبع عکس ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته....ولی اونجوری رو من بلد نیستم!! واسه همین فقط دسترسی روت میدم به خودم،قفل رید انلی فایل رو باز میکنم و ادیتش میکنم!!!!!!!!!! این اون چیزیه که از لینوکس انتظار میره!! هر کی کارش رو هرجور دوست داره انجام میده!اما روش اصلیش اینه که دیگه بصورت دستی اون فایل تنظیماتش رو نباید تغییر داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)