تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 461 از 577 اولاول ... 361411451457458459460461462463464465471511561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,601 به 4,610 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا اونجايي که من مي دونم گراب 2 يه سري قابليتهاي جديد + قواعد جديد براي فايل کانفيگش ( menu.cfg ) داره
    و به جز اون تغيير خاصي نکرده
    مگه تو اوبونتو از اين فايل cfg براي تنظيم منوي بوت استفاده نمي شه؟
    استفاده می‌شه و کلا همه کاری می‌شه کرد
    اما روش اصلیش اینه که دیگه بصورت دستی اون فایل تنظیماتش رو نباید تغییر داد
    با همون قابلیتهای جدیدی که گفتی باید تنظیمش کرد و درآخر هم با زدن دستور update-grub تغییرات اعمال می‌شن
    من خودم اینو دوست ندارم

داره خودمونی میشه sarzabita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تا اینجا من چند تا سوال پرسیدم هیچ کس جوابمو نداده که در نتیجه کلی کمبود محبت گرفتم.
    سوال این هفتم اینه که تو کتاب نوشته بود برای حفاظت بیشتر از اطلاعات کاربران شاخه home را در یک پارتیشن جداگانه قرار داده و متصل نمایید خب اولش یعنی من باید موقع نصب یه پارتیشن برای همچین منظوری می ساختم اما از چه نوعی؟ و بعدش این متصل کردن که احتمالا همون mount کردنه چه جوریه؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان. من امروز میخواستم اوبوتو رو کنار اکس پی نصب کنم ولی برنامه نصب اصلا ویندوز رو روی سیستم من تشخیص نداد. مشکل از کجا میتونه باشه دوستان؟ اوبوتو 11.10 .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من ابونتو 11.10 رو دان و نصب کردم همه چیز نصبه به جز گرافیک که مدلش 6200 هست الان هم با اپدیت خود ابونتو نصبش کردم و در ویکی هم طبق اموزش رفتم ولی ریست میشه منو بوت بازم بزرگ و یهو صحفه لود خیلی زشت میشه میاد تو ابونتو هم رزلوشون میشه 640*480 رفتم تو تنظیمات با استفاده از ترمینالش ولی گزینه تغییر رزلوشنش هم غیر فعاله درایوری که نصب کردم 173 بود ولی یه دسوتی میگفت باید بری 185 رو دان و نصب کنی که سایت انویدیا هم باز نمیشه چیکار کنم

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من دیروز اوبونتو رو نصبیدم چند تا مشکل دارم
    1- سرعت افتضاحه هر پنجره یت برنامه ای رو اجرا میکنم 7-8 ثانیه تاخیر داره
    2- از کجا میتونم بفهمم درایور سخت افزار ها نصب شده یا نه ؟
    3- هر برنامه ای رو از توی software center میخوام نصب کنم میگه avilable from "univers" source
    این مخزن رو چجوری باید نصب کنم رو live dvd نیست ؟
    4- با زبان فارسی هم مشکل دارم هر کاری میکنم فارسی نمیشه

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3- هر برنامه ای رو از توی software center میخوام نصب کنم میگه avilable from "univers" source
    زبان فارسی رو توی keyboard قسمت layouts پیدا میکنید. اونجا فارسی رو اضافه کنید و دکمه ی تغییر زبان رو هم تعیین کنید.

واسه درایورها از برنامه ی additional drivers استفاده کنید. اجراش کنید و اگه درایوری پیدا کرد روی activate کلیک کنید تا دانلود و نصب بشه.

واسه مخزن: دستور
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو بزنید و پسورد رو بدید(دقت کنید پسورد در حال نوشتن دیده نمیشه. با این حال بنویسید و enter رو بزنید). صبر کنید تا تموم شه. حالا همه ی مخازن آپدیت شدن هر چی میخواین تصب کنین!

در مورد سرعت نمیدونم چی بگم. شاید درایور گرافیکتون نصب نیست....

7. 3 کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

توصیه می کنم به اینجا یه نگاهی بندازید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از MrGee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

زبان فارسی رو توی keyboard قسمت layouts پیدا میکنید. اونجا فارسی رو اضافه کنید و دکمه ی تغییر زبان رو هم تعیین کنید.

واسه درایورها از برنامه ی additional drivers استفاده کنید. اجراش کنید و اگه درایوری پیدا کرد روی activate کلیک کنید تا دانلود و نصب بشه.

واسه مخزن: دستور
    کد:
    رو بزنید و پسورد رو بدید(دقت کنید پسورد در حال نوشتن دیده نمیشه. با این حال بنویسید و enter رو بزنید). صبر کنید تا تموم شه. حالا همه ی مخازن آپدیت شدن هر چی میخواین تصب کنین!

در مورد سرعت نمیدونم چی بگم. شاید درایور گرافیکتون نصب نیست....

در مورد سرعت نمیدونم چی بگم. شاید درایور گرافیکتون نصب نیست....[/QUOTE]

ممنون دوست عزيز اين موردي كه در باره ي نصب مخازن گفتيد وقتي اين دستور رو ميزنيم بايد به اينترنت متصل باشيم ؟
    براي نصب آفلاين چكار بايد بكنيم و مخزن رو از كجا بايد دانلود كنيم ؟
    براي درايور ها نميشه از يه بسته نرم افزاري كه همه درايور ها رو داشته باشه استفاده كزد آخه من هرچي تو سايت nvidia و amd دنبال درايور لينوكس براي گرافيك و cpu گشتم چيزي پيدا نكردم
    من يه تعداد package براي اوبونتو دان كردم كه فرمت همشون .deb هستش ولي نميتونم نصبشون كنم وقتي روش كليك ميكنم software center باز ميشه ولي گزينه install قفله
    در ضمن من وارد دنياي لينوكس شدم كه برنامه نويسيم قوي شه اگه ميشه آدرس يه جايي كه آموزش دستورات لينوكس - ترفند هايي كه ميشه بالينوكس انجام داد - و غيره رو به صورت كامل داشته باشه رو معرفي كنيد ممنون ميشم
    Last edited by GHOST RECON; 04-01-2012 at 19:31.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سوال این هفتم اینه که تو کتاب نوشته بود برای حفاظت بیشتر از اطلاعات کاربران شاخه home را در یک پارتیشن جداگانه قرار داده و متصل نمایید خب اولش یعنی من باید موقع نصب یه پارتیشن برای همچین منظوری می ساختم اما از چه نوعی؟ و بعدش این متصل کردن که احتمالا همون mount کردنه چه جوریه؟
    دوست عزیز،اگر طبق اموزش ها پیش رفته باشید،برای نصب شما چند پارتیشن ایجاد میکنین!! بزرگترین پارتیشن ایجاد شده‌ی شما،همون هوم فولدر شما هستش....
    در حقیقت،شما برای نصب2 تا پارتیشن ایجاد میکنین:
    عکس اول،ساختن هوم فولدر هستش با هر مقدار حافظه که دلمون خواست:

عکس بعدی،حافضه ی swap شما هستش...به این شکل ساخته میشه:

پیشنهاد میشه ابتدا،میزان حداقل 2 برابر حافظه ی رم خودتون رو برای swap اختصاص بدین و بعد بقیه رو برای هوم فولدر....

کلا با پردازنده های AMD مشکل داره اوبونتو به نظرم....ولی شاید سخت افزارتون پایین باشه؟!!!

در ضمن من وارد دنياي لينوكس شدم كه برنامه نويسيم قوي شه اگه ميشه آدرس يه جايي كه آموزش دستورات لينوكس - ترفند هايي كه ميشه بالينوكس انجام داد - و غيره رو به صورت كامل داشته باشه رو معرفي كنيد ممنون ميشم
    هم.....دنیای جالبی هستش....ولی برای اینکه توش موفق بشین،نیاز دارین که کمی خلق و خوی لینوکسی داشته باشین!!به هر صورت،اگر انگلیسیتون خوب هستشِ، دنبال shell scripting بگردین....تقریبا شبیه به برنامه نویسی به زبان سی پلاس هستش....
    منابع فارسی خوبی هم برای این مورد هست که اگر خواستید،بهتون لینک میدم....
    امیدوارم که زبان فارسی رو نصب کرده باشین و از کیبرد استاندارد فارسی لذت ببرین....برای سریعتر عادت کنین بهش،این کیبورد استاندارد تو ویندوز هم هست که میتونین نصب و دانلود کنین.....
    (برا خیلی ها عجیبه وقتی می شنون زبان فارسی کیبرد نصب شده همراه ویندوز ها،استاندارد نیست!!)

منبع عکس ها:
    کد:

12. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اما روش اصلیش اینه که دیگه بصورت دستی اون فایل تنظیماتش رو نباید تغییر داد
    درسته....ولی اونجوری رو من بلد نیستم!! واسه همین فقط دسترسی روت میدم به خودم،قفل رید انلی فایل رو باز میکنم و ادیتش میکنم!!!!!!!!!! این اون چیزیه که از لینوکس انتظار میره!! هر کی کارش رو هرجور دوست داره انجام میده!

14. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •