1.خیر.
2.با tiny umbrella که احتیاج به کوفت پی ان داری واسه دانلود![]()
1.خیر.
2.با tiny umbrella که احتیاج به کوفت پی ان داری واسه دانلود![]()
کوفت پی ان و همه چیز موجوده2.با tiny umbrella که احتیاج به کوفت پی ان داری واسه دانلود![]()
از کجا باید گیر بیارمش ؟
سوال اولتونو متنوجه نشدم
برای shsh میتونید از cydia برنامه ISHSHit بریزید بعد براتون میفرسته به میلتون
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
تینی خودش سیو میکنه توی کامپیوتر
یه سرچی بکن....تینی هم طرز کارش اینطوریه که شما باید برای اجراش جاوا رانایم رو نصب داشته باشی بعدش اجرا میکنی و save shsh میزنی وقتی تولبار پر شد همه shsh هارو که میتونه بگیره واست میگیره و بعد از 5 روز اون بالای سیدیا میاد....یا حق....
سلام میخواستم بدونم کسی آپدیت کرده به 4.3 ؟
و مزیت هاشو نسبت 4.2.1 میخواستم بدونم.
والا من تویتر ها رو که میخوندم و همچنین engaget و چند تا سایت دیگه توی یروزر سریعتر عمل کرده....
و قابلیت home sharing اضافه شده که مثلا توی آیتونز یه ویدیو پلی میکنی و تو آیپاد میبینیش.
ممکنه یکی از دوستان هم کمکی به من بکنه ؟
+با نرم افزار Connectify کانکشن hot spot رو ایجاد میکنم کانکت هم میشم بهش ولی اصلا هیچ دسترسی به اینترنت روی آی پاد وجود نداره . کلا خیلی اذیت میکنه یه بار وصل میشه یه بار نمیشه یه بار اولش وصل میشه بعد یهو قطع میشه ...
یه کتاب فارسی با فرمت epub گرفتم و ریختم توی iBooks . ولی وقتی میخواد بازش کنه یا صفحاتش رو عوض کنه یا بچرخه و افقی نشونش بده خـــیلی خیلی کند عمل میکنه و واقعا نا امید کننده ست . مشکل از کتابه یا از آی پاد من ؟
با PDF از این مشکلا ندارم و خوب باز میکنه ولی این رو اصلا ...
خيلي ممنون ،پس نتيجه ميگيريم ارزش نداره .
و يه سؤال ديگه اين بلوتوث قرار نيست كار بكنه. براي من خيلي عذاب اوره كه بلوتوث نداشته باشم اگه قرار نيست بياد بگين كه من تو فكر يه گوشي بلوتوث دار باشم.
پيشاپيش تشكر ميكنم.
سلام استادان گرامی iPod
میخام یه iPod 4G 8GB بگیرم، لطفا براهنماییدم
1- از کجا بهتره؟
2- لوازم جانبی لازم برای اول کار؟
3- نکات مهم اضافی؟
4-راستی، برنامه های cr@ck شده iOS راحت پیدا میشن؟
سپاس
سوال اول رو که توی پروفایلت هم نوشتم چیزی نمیدونم چون کار نکردم باش.
والا منم یه پک 45 تایی کتاب با همین فرمت دانلود کردم و همینجوریه باید صبر کنی تا صفهات رو لود کنه اما کتاب خارجی رو امتحان نکردم شاید از تبدیلش بوده...
ببین توی 4.1 انگاری کار میکرده...اپل هم عین برق داره فریم ور میده بیرون اگه منم برنامه نویس بودم هیچ وقتی واسه نوشتن این برنامه صرف نمیکردم.
سلام
1.تهران.
2.کیس و پروتکت ضد اثر انگشت برای جلو.
3.نکته ها دیگشو باید وقتی گرفتی بگم.
4.بله چیزی که زیاده برنامه کرک شدست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)