جالبه من نمی تونم پیدا کنم . می تونی کمک کنی . همه اش دفترچه فراگیرش پیدا می شه نه خود سوالات ازمونش
جالبه من نمی تونم پیدا کنم . می تونی کمک کنی . همه اش دفترچه فراگیرش پیدا می شه نه خود سوالات ازمونش
دوستان شرایط مشروط شدن تو پیام نور چیه؟ و خدایی نکرده تو این مواقع چکار باید کرد؟
قبلا لينك نمونه سوالهاي فراگير رو گذاشته بودم.جالبه من نمی تونم پیدا کنم . می تونی کمک کنی . همه اش دفترچه فراگیرش پیدا می شه نه خود سوالات ازمونش
از اين لينك پايين ميتونيد نمونه سوالها رو دانلود كنيد.
مشروطي دومدل داره.يكي مشروط معدل شدن يعني معدل ترمت كمتر از 12 بشه.دوستان شرایط مشروط شدن تو پیام نور چیه؟ و خدایی نکرده تو این مواقع چکار باید کرد؟
اونيكي مشروطي هم مشروط واحد شدن يعني از تعداد واحدهايي كه برميداري بيشترش رو نتوني پاس كني(دقيقا نمي دونم چند واحد).
sansi عزیز نمیشه بیشتر توضیح بدید مشروطیا تو این شرایط چیکار باید بکنن؟مشروطي دومدل داره.يكي مشروط معدل شدن يعني معدل ترمت كمتر از 12 بشه.
اونيكي مشروطي هم مشروط واحد شدن يعني از تعداد واحدهايي كه برميداري بيشترش رو نتوني پاس كني(دقيقا نمي دونم چند واحد).
بقيشو يادم رفت بگم...شرمنده.sansi عزیز نمیشه بیشتر توضیح بدید مشروطیا تو این شرایط چیکار باید بکنن؟
كساني كه مشروط ميشن براي ترم بعدشون فقط مي تونن 12 واحد بردارن.
Last edited by sansi; 29-12-2011 at 21:41.
بله فراگیر بودم و ترم اول 2 تا درسها رو افتادم.اما ترم بعدش جفتشم با نمره 13 قبول شدم.وقتي نتايج رو گرفتي برات زده بود قبول يا قبول مشروط؟
تابستون پارسال که میخواستم اندشیه 2 رو بردارم سیستم ارور داد که اندیشه 1 رو پاس نکردم.پیش کارشناس رفتم گفت اگهاز نمرات اون ترم پرینت گرفتی بیار من درستش میکنم اما من پرینت نداشتمو و مجبور شدم یه بار دیگه این 2 تا درس رو بردارم
رفقايي كه احيانا سايت و وبلاگ دارن ( تو هر زمينه اي فقط كافيه دانشجوي پيام نوري باشيد) اين جشنواره كه انجمن ما مسئول برگزاريش شده(رسما ميزبانيشو گرفتيم :دي) فرصت خوبيه كه خودشونو نشون بدن
بعد امتحانا وقت خوبيه حتي واسه استارت يه سايت!
:دي
خودمم احتمالا جزو داوراش باشم :دي
اينم هست :
انجمن علمی - دانشجویی گروه کامپیوتر SSACGبدینوسیله از تمامی دانشجویان محترم دعوت می نماید
به مناسبت برگزاری اولین دوره جشنواره
نشریات الکترونیکی - وبلاگها و سایتهای اینترنتی دانشجویان
دانشگاههای پیام نور
که قرار است اسفند ماه امسال در دانشگاه پیام نور ورامین برگزار شود
لوگو ( آرم ) طراحی نمایند.
دانشجویان محترم می توانند طرح های خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایند.
MHNIK64 @ GMAIL . COM
بدیهی است از طراح برتر طی مراسمی تقدیر خواهد شد.
سلام
لوگو طراحی کنیم ؟ من میخوام واسه دانشگاهمون یه سایت راه بندازم ( شاید با هسته وردپرس) بعد از امحانات
حالا راستی اونی که اول شد بهش چی میدن ؟ مثل بچه های رباتیک فلش 2 گیگ میدن ؟ (که واقعا جای تاسف داشت) یا لوح تقدیر
بچه ها چرا نزدن نمره ها رو ؟؟؟ من دارم میمیرم![]()
وا مگه به بچه هاي شمام 2 گيگ دادن؟!مثل بچه های رباتیک فلش 2 گیگ میدن ؟ (که واقعا جای تاسف داشت) یا لوح تقدیر
من فكر ميكردم اينجا امكانات نيست، اينام با اينكه مثلا اول شده بودن بازم بهشون فلش دادن اونم چي 2 گيگ
نه هنوز خبري نيست...وضعيت من مشابه س ...اين امتحانمو خراب كردم.....بچه ها چرا نزدن نمره ها رو ؟؟؟ من دارم میمیرم
شرایط خاصی نداره هر موقع بخوای میتونی مشروط بشی
معدلت زیر 12 بشه و درسات بالای 10 که زیادم بد نیست چون فقط ترم بعدش نمیتونی بیشتر از 12 واحد برداری که مدت تحصیلتو بیشتر میکنه
درسات زیر 10 بشن که خیلی بده چون دوباره باید اون درسارو امتحان بدی
اگه یه وقتم مشروط شدی اصلا نارحت نباش هیچ اتفاقی نمیفته کاریم که باید بکنی ابنکه درستو بخونی انگار نه انگر که اتفاقی افتاده چون واقعا اتفاقی نیفتاده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)